Sinirlenince kafama yumruk atıyorum?

Arkadaşlar bir kere majör depresyon geçirdim. Kendimi yaşamak için çok değersiz ve yetersiz hissediyordum. Ailemle anlaşamıyordum. Gelecek kaygım vardı. Ölmek istiyordum. bir de babam asabi bir insandır ve bana kızınca gerizeekalı diyerek kızar. O zamanlar artık sonlara doğru "Neden bu kadar gerizekalıyım?" diyerek kafamı yumruklamaya başlamıştım. Biliyorum yumruklamak beni daha fazla gerizeekalı yapıyor ama işte... Neyse ilaç kullandım bir şekilde o ruh halinden çıktım. Aradan 2 yıl geçti. Bugün de dedemle kavga ettim. Girdim odaya ağlamamı durduramadım. Ağladığım için o kadar sinir oldum ki kafamı yumruklamaya başladım. Sonra ölmek istedim. O kadar ay aşk acısı çektim, sevdiğim çocuk beni istemedi falan. Hiç bir kere bile ağlamadım ya da öyle isteklerde bulunmadım ama annem, babam ya da dedem gibi çok yakın akrabalarımın beni istemediklerini hissettiğim an direk ölmek istediğimi farkettim. Kafamın sağ kısmına iyi darbe aldım. Kendime zarar vermek istemiyorum ve tekrar olacak diye çok korkuyorum çünkü daha gencim ve bu beyin bana lazım. Sizce o ruh hali yeniden mi baş gösteriyor? Sizce hasar ne kadardır? Kendimi gerçekten gerizeekalı hissediyorum. Keşke bu kadar gerizeekalı olmasaydım...
Sinirlenince kafama yumruk atıyorum?