Yeme & İçme Akşamları kahve içenler burada mı ☕ en çok hangi kahve türünü tercih ediyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Ben karamel latte iye fena sardım bu ara. Önceden sade latte seviyordum. Siz? Akşamları kahve içenler burada mı ☕ en çok hangi kahve türünü tercih ediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet içerim bazen 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% 5 ay Aslında içmemem lazım ama her seferinde dayanamayip içiyorum ne içiyorum tabiki Türk kahvesi 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 5 ay Türk kahvesi her zaman önceliğimdir, sonra ise diğerleri.. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Birazdan icicem şekerim. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Afiyet olsun cabım Yorumla u sinem23__ 5 ay Sağ ol cnm🌸 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Birazdann turk kahvesi icecem 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Aaa ben seni gittin sanıyordum, afiyet olsun Yorumla Gri3480 5 ay Sana küstüm Yorumla Gri3480 5 ay Sorunu görünce yine dayanamadim.:))) Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Bana neden küstün ki ben pek olamıyorum bile burada Yorumla Gri3480 5 ay Bosverin önemsiz:))) Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Sade Türk kahvesi veya espressodan şaşmam. 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 5 ay Tabii ki de Mehmet efendi Türk kahvesi 😁😁😁 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Burdayız cınıms 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Muciqqq😘😘😘 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 5 ay 🌷🫰 Yorumla
betüşcnuzun Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Latte güzel oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Evet gerçekten hafif çünkü Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 5 ay Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Türk kahvesi 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay En bayıldığımız Yorumla frankejstan013 5 ay Buğün fark ettim onunda tadı değişmiş yok çikolatalı yok damla sakızlı saçma şeyler çıkmış 😂😂🤣🤦 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Burdaa 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. kahve içerim evet 1 0 Yorumla
Châripamììe Takip Et Xper 5 Yaş: 100 5 ay Kahve sevmem 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Kahve nasıl sevilmez :) Yorumla Châripamììe 5 ay Sevmem kesinlikle Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Bunu da mı görecektik :) nerelisin ki Yorumla Châripamììe 5 ay Patates kızartması da sevmem Yorumla Châripamììe 5 ay Belki bu ikisi konusunda tekin Yorumla Châripamììe 5 ay Tekim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet içerim bazen
Aslında içmemem lazım ama her seferinde dayanamayip içiyorum ne içiyorum tabiki Türk kahvesi
Türk kahvesi her zaman önceliğimdir, sonra ise diğerleri..
Birazdan icicem şekerim.
Afiyet olsun cabım
Sağ ol cnm🌸
Birazdann turk kahvesi icecem
Aaa ben seni gittin sanıyordum, afiyet olsun
Sana küstüm
Sorunu görünce yine dayanamadim.:)))
Bana neden küstün ki ben pek olamıyorum bile burada
Bosverin önemsiz:)))
Sade Türk kahvesi veya espressodan şaşmam.
Bol sütlü köpüklü karamelli
Tabii ki de Mehmet efendi Türk kahvesi 😁😁😁
Burdayız cınıms
Muciqqq😘😘😘
🌷🫰
Türk kahvesi yapmak üzereydim
Latte güzel oluyor
Evet gerçekten hafif çünkü
Türk kahvesi
En bayıldığımız
Buğün fark ettim onunda tadı değişmiş yok çikolatalı yok damla sakızlı saçma şeyler çıkmış 😂😂🤣🤦
Burdaa
kahve içerim evet
Burada
Kahve sevmem
Kahve nasıl sevilmez :)
Sevmem kesinlikle
Bunu da mı görecektik :) nerelisin ki
Patates kızartması da sevmem
Belki bu ikisi konusunda tekin
Tekim
Dibek.
Kürt kahvesi tabiki