Yeme & İçme En çok hangi kahveyi tercih edersiniz? afrodit-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Sitede biriyle kahve içme şansınız olsa kimle kahve içmek isterdiniz? En çok hangi kahveyi tercih edersiniz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dibek tercihim. Bu aralar sıklıkla içiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben en yakın arkadaşım ile içmek isterdim. sade ve şekersiz kahve özellikle sevdiğim için. 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Dibek kahvesi ya da cappuccino olabilir.Bir kişi var, olsa onunla içmek isterdim. 2 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Americano veya latte@etipufflezzetli 2 1 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Americano alalım güzelliğim ☕ Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. türkce konusabilecegim biri olabilir @aso6533 kardesim olabilir sende olabilirsin. 1 4 Yorumla Aso6533 +1 yıl Eyvallah bıra içeriz acı bir türkiş kahve 😃 Yorumla LALOGLAN +1 yıl @Aso6533 Türkiye'de oldugum zaman haber ederim.. Istanbuldu demi :) Yorumla Aso6533 +1 yıl Evet İstanbul Yorumla LALOGLAN +1 yıl @Aso6533 anlastik. Tukish kahve icin! :) Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Türk kahvesi veya dibek kahvesi..☺️ Bilmem isteyen olursw neden olmadın 🌸 1 0 Yorumla
isim_soyisim26 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sadece Türk kahvesi olsun ya sadece sade Türk kahvesi 1 1 Yorumla isim_soyisim26 +1 yıl Yanına da şeker olarak seni isterim gerisi boş Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 50 kuruşluk fındıklı nescafe kalp ben assjdk 0 8 Yorumla afrodit-0 +1 yıl Fındıklı aşktır ya ❤️Bende çok severim 😄 Yorumla Alessapl +1 yıl Yap da içelim tosunum asdjdk Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl 50 kr mu? Hangi devirde kaldın Yorumla Alessapl +1 yıl @Cowgirlahyou ona da mı zam geldi 🥲🥲 Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Hahahah. En son ne zaman içtiiinn Yorumla Alessapl +1 yıl @Cowgirlahyou Geçen sene :/// Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Farkettimm. Evet baya zam geldi git bir markete Yorumla Alessapl +1 yıl @Cowgirlahyou Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl @burkiii41 Nescafe olur Türk kahvesi olur orta aromalı olur 1 2 Yorumla burkiii41 +1 yıl Hemen hazırlıyorum Yorumla Angelgloss +1 yıl @burkiii41 hazırla bakem arkı😋 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç kimseyle tanımadım insanarla neden kahve içeyim herkes tek içsin herekse afiyet olsun bay. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yapan olursa bir sade kahveye hayır demem : )) 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Nescafe gold içiyorum, dışarıda filtre tercih ederim. Siteden kimseyle yakınlığım yok. 0 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi Osmanlı da filtre de severim ama daha çok türk kahvesi 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Siteden kimse yok, kahve olarak cappuccino ya da mocha 0 0 Yorumla
edabzc Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Siteden kimseyi tanımıyorum bu sebeple kimseyle kahve içmezdim ama bol köpüklü bir türk kahvesine şimdi hayır demem, hatta yapıyorum kendime. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tercihim Türk kahvesi orta şeker 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben bu aralar yalnız içiyorum 0 1 Yorumla afrodit-0 +1 yıl En iyisi 😊 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Osmanlı ve menengiç kahve severim. 0 1 Yorumla afrodit-0 +1 yıl Menengic bende çok severim 😍 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Kafein olsun yeter. Ama türk kahvesi severim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sade sert içim filtre kahve 0 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Üşeniyorum yapan hangisini yaparsa o olsun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Üçü bir arada 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sade türk kahvesi 1 1 Yorumla CaptainVenture +1 yıl İnsan olan herkesle kahve icerim cinsiyet ayrimi yok Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Ele biri yok 0 0 Yorumla
MürdümKadife Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiçkimseyle 0 1 Yorumla MürdümKadife +1 yıl Türk kahvesi, kendim içerim kendimle Yorumla
AKREP_MISALI Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Sütlü kahve seviyorum seninle içmeye ne dersin 0 0 Yorumla
eskisifremiunuttum Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Americano tabiki. Yoksa espresso ya da düz filtre 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türk kahvesi… 😋 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Türk Kahvesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Dibek tercihim. Bu aralar sıklıkla içiyorum.
Ben en yakın arkadaşım ile içmek isterdim. sade ve şekersiz kahve özellikle sevdiğim için.
Dibek kahvesi ya da cappuccino olabilir.
Bir kişi var, olsa onunla içmek isterdim.
Americano veya latte
@etipufflezzetli
Americano alalım güzelliğim ☕
türkce konusabilecegim biri olabilir @aso6533 kardesim olabilir sende olabilirsin.
Eyvallah bıra içeriz acı bir türkiş kahve 😃
@Aso6533 Türkiye'de oldugum zaman haber ederim.. Istanbuldu demi :)
Evet İstanbul
@Aso6533 anlastik. Tukish kahve icin! :)
Türk kahvesi veya dibek kahvesi..☺️
Bilmem isteyen olursw neden olmadın 🌸
Sadece Türk kahvesi olsun ya sadece sade Türk kahvesi
Yanına da şeker olarak seni isterim gerisi boş
50 kuruşluk fındıklı nescafe kalp ben assjdk
Fındıklı aşktır ya ❤️Bende çok severim 😄
Yap da içelim tosunum asdjdk
50 kr mu? Hangi devirde kaldın
@Cowgirlahyou ona da mı zam geldi 🥲🥲
Hahahah. En son ne zaman içtiiinn
@Cowgirlahyou Geçen sene :///
Farkettimm. Evet baya zam geldi git bir markete
@Cowgirlahyou
@burkiii41 Nescafe olur Türk kahvesi olur orta aromalı olur
Hemen hazırlıyorum
@burkiii41 hazırla bakem arkı😋
Hiç kimseyle tanımadım insanarla neden kahve içeyim herkes tek içsin herekse afiyet olsun bay.
Yapan olursa bir sade kahveye hayır demem : ))
Nescafe gold içiyorum, dışarıda filtre tercih ederim. Siteden kimseyle yakınlığım yok.
Türk kahvesi Osmanlı da filtre de severim ama daha çok türk kahvesi
Siteden kimse yok, kahve olarak cappuccino ya da mocha
Siteden kimseyi tanımıyorum bu sebeple kimseyle kahve içmezdim ama bol köpüklü bir türk kahvesine şimdi hayır demem, hatta yapıyorum kendime.
Tercihim Türk kahvesi orta şeker
Ben bu aralar yalnız içiyorum
En iyisi 😊
Osmanlı ve menengiç kahve severim.
Menengic bende çok severim 😍
Güzel gözlü birisiyle 😊
Kafein olsun yeter. Ama türk kahvesi severim
Sade sert içim filtre kahve
Americano dışında hepsini severim
Üşeniyorum yapan hangisini yaparsa o olsun
Sade kahve tercihim..
Üçü bir arada