Aynen filitre kahve pek bana gören değil iki kahve tercigim var genel. de nadiren de olsa lattemacato ama çok sütlü bir kahve ama bez gecemedigin tek kahve frappe Buzlu olması 😉
Şöyle siz kahve terciniz olmadığı için söyledim ama frappe denemenizi tavsiye edebilirim ve soyldigine kahve uygun sorunu çok gideren bir kahve Hayrica sorun olan da türkiye de şu an da çok Meşhur olmuş bu kahve genelde Yunanistan içilir 😉
Peki bir onreride bulunmak istemiştik illah size için ve bizim gorusumuze uyun demedik sadece bir tavsiye bulunduk istemiyorsanız buna da bizim sagygimiz sonsuz...
@Skşdvm kendinden 1. çoğul kişi olarak bahseden psikolojide birinden tavsiye alacağımı sanmıyorum. Kaldı ki istemediğim halde verilen tavsiyelere de sinir oluyorum. Git kendi görüşünü yaz çok meraklıysan.
Eskiden tğrk kahvesiydi bu yaz eşimle şu soğuk kahveyi denedik yapmayı evde sütlü oluyor şahane ya mükemmel normalde ben dışarda hiç böyle soğuk kahveler almam ama kendim yaptıktan sonra evde bu yaz mükemmeldi ya hep yapıp içtik eşimle 😁
Muhtemelen kahve ismi frappe diye geçer simdi tam olar o olduğunu da bilmiyorum ama benim söylediğim kahve buna benzer bir kahve soğuk ve buzlu içine atılır sizin de olylemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sade veya nescafe
Genel olarak filitre ve granül kahve. Ara sıra latte, ve çok nadiren dibek türk kahvesi gibi kahveler
Aynen filitre kahve pek bana gören değil iki kahve tercigim var genel. de nadiren de olsa lattemacato ama çok sütlü bir kahve ama bez gecemedigin tek kahve frappe Buzlu olması 😉
Kahve tercih etmiyorum😅
Oda bir tercih tabi ki 😅
Tüm kahve çeşitlerink denemişimdir lakin frappe vaz geçmez Buzlu olması, bunu dışında capicino karameli
@Skşdvm neden benim görüşün altına peki🤔
Şöyle siz kahve terciniz olmadığı için söyledim ama frappe denemenizi tavsiye edebilirim ve soyldigine kahve uygun sorunu çok gideren bir kahve Hayrica sorun olan da türkiye de şu an da çok Meşhur olmuş bu kahve genelde Yunanistan içilir 😉
@Skşdvm kahve sevmiyorum ve tavsiye istediğim kısmı göremiyorum
Peki bir onreride bulunmak istemiştik illah size için ve bizim gorusumuze uyun demedik sadece bir tavsiye bulunduk istemiyorsanız buna da bizim sagygimiz sonsuz...
@Skşdvm kendinden 1. çoğul kişi olarak bahseden psikolojide birinden tavsiye alacağımı sanmıyorum. Kaldı ki istemediğim halde verilen tavsiyelere de sinir oluyorum. Git kendi görüşünü yaz çok meraklıysan.
@Bikız99 dimi teşekkür ederim 🙏🏻😇
Nescafe &tassimo evde , dışarıda Cappuccino, Latte☺️
Yemek yerken 3'ü bir arada Sütlü Köpüklü Nescafe..
Diğer zamanlarda Türk Kahvesi
Yamek yerken kavhe icermisiniz pek alış değilim bunu sadece almanlar sabah kahvat gormulugun var
Öğlen saatinde çay olmadığı için elimde kalan kahveleri bitirmenin derdindeyim.
Normalde su içiyorum.
Evde filtre kahve dışarda latte çünkü ucuz çekirdek kullanıyorlar midemi yakıyor
Sıralamam
1. turk kahvesi
2. filtre
3. nescafe
Latte ve americano hariç hemen hemen hepsini severim
Americanon hiç duymadım tüm kahve çeşitleri denedigimi sanıyorsun 🤔🤦
Türk kahvesi ve Mocha severim. Farklı çeşitler denemeyi de seviyorum.
Filtre kahve, Türk kahvesi, kahvenin her çeşidi aslında 😍
Yeter ki kahve olsun diyorsun 😂😂 o zaman siz her kahve çeşitleri afiyetle olsun 🤗
Aynen, teşekkürler
Kahve seven biri değilim ama ayda bir kere illaki Menengiç kahvesi içmem lazım.
Sadece Türk kahvesi ve filtre kahve, ama nonsugar 😀
Adını yazamadığım bir illeti seviyorum. Türk kahvesi
Eskiden tğrk kahvesiydi bu yaz eşimle şu soğuk kahveyi denedik yapmayı evde sütlü oluyor şahane ya mükemmel normalde ben dışarda hiç böyle soğuk kahveler almam ama kendim yaptıktan sonra evde bu yaz mükemmeldi ya hep yapıp içtik eşimle 😁
Muhtemelen kahve ismi frappe diye geçer simdi tam olar o olduğunu da bilmiyorum ama benim söylediğim kahve buna benzer bir kahve soğuk ve buzlu içine atılır sizin de olylemi
@Skşdvm aynen öyle süt granül kahve buz ama kahveyi köpürtmen lazım çok güzel oluyor ya
Bu aralar türk kahvesi ve ikisi bir arayla karıştırdığım türk kahvesini içiyorum.
Sütlü türk kahvesine bayılıyorum 😍
İşte bu kuzum işte bu 👏😅😍
Vuuu 🎉🥳
Türk Kahvesi Tabikide
Kahve olsunda az şekerli olsun ama
Türk kahvesi Nescafe
Latte ve cappuccino
Sütlü Türk kahvesi, yumuşak içimler.
Soğuk kahve içerim sadece
Hangi kahve ogrenebiliiyim soğuk kahve lutfen
Her türlü içiyorum ben.
Sütlü köpüklü ve şekerli türk kahvesi
Tekli olan sütlü köpüklü seviyorum
Ben orta şekerli severim
Türk kahvesi veya Nescafe
Sek Sade Türk Kayfesi ♥️
sütlü filtre kahve ve sade türk kahvesi
Espresso, şekersiz.
Waooooo şekersiz? Bir kaç defa denemisligim olmuştu o da seker olmadığında dolayı öyle bir kahve hatıram var ve o kahve saatlerce bitirememisitim 😂😂😂
Türk kahvesi, espresso
İkisi bir arada ve tek şekerli Türk kahvesi
Sade zift gibi filtre
Türk kahvesi ve mocha severim
Türk kahvesi latte mocha cappucino farketmiyo
Bol şekerli türk kahvesi ile nescafe
Sade türk kahvesi tercih ederim.
Nescafe
Türk kahvesi 🙂
sadece nescafe gold
Türk kahvesi
Gold