Yeme & İçme Güneşli havalarda soğuk kahve içme isteğiniz oluşuyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güneşli günlerde şekil a 🤭 soğuk kahve içme isteğiniz oluşuyor mu? Güneşli havalarda soğuk kahve içme isteğiniz oluşuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AlpÇağrıBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Yaz kış fark etmiyor moduma göre, bazen sıcak bazen soğuk içiyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Benim her an oluşuyor o istek bademciklerim sos sinyali yolluyor 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Hayır sıcak tercih ediyorum 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Bugün bir canım istedi. Hadya sonu güneşli olursa evde yapayım bari Yorumla Gri3480 7 ay Yap tabi afiyet olsun Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay He ula ismarlada içelum da 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Ne cimrisin Yorumla Gof34 7 ay Sende ne nankör çıktın be Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Hiç soğuk kahve içmedim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay İçmelisin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Kahvenin kendisini sevmem zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Duymamış olayım 🤣🤣 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Her havada sade ve sıcak olmalı kahvem. 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 7 ay Evet soğuk kahve içmek yazın rahatlatıyor 1 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Sevemedim soğuk kahve. Sade soda içesim geliyor. 1 0 Yorumla
Ellininlikörü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Ben soğuk kahveyi oldum olası sevemedim ya 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Valla arada oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Arada lazım Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Çokk severim😇 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Ben de güneş eşittir soğuk kahve Yorumla u sinem23__ 7 ay Caramelli frappacino💕 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 7 ay Üşenmesem içerim. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Ben de ben de ama ğş yerindeyim Yorumla Callous_Man 7 ay Beraber içeceksek üşenmem ben 😅 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. olusuyo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaz kış fark etmiyor moduma göre, bazen sıcak bazen soğuk içiyorum
Benim her an oluşuyor o istek bademciklerim sos sinyali yolluyor
Hayır sıcak tercih ediyorum
Bugün bir canım istedi. Hadya sonu güneşli olursa evde yapayım bari
Yap tabi afiyet olsun
He ula ismarlada içelum da
Ne cimrisin
Sende ne nankör çıktın be
Hiç soğuk kahve içmedim
İçmelisin
Kahvenin kendisini sevmem zaten
Duymamış olayım 🤣🤣
Her havada sade ve sıcak olmalı kahvem.
Evet soğuk kahve içmek yazın rahatlatıyor
Hayir ablam hiç aklimiza bile gelmio
Sevemedim soğuk kahve. Sade soda içesim geliyor.
Ben soğuk kahveyi oldum olası sevemedim ya
Nadiren kahve içiyorum.
Valla arada oluyor
Arada lazım
Çokk severim😇
Ben de güneş eşittir soğuk kahve
Caramelli frappacino💕
Üşenmesem içerim.
Ben de ben de ama ğş yerindeyim
Beraber içeceksek üşenmem ben 😅
olusuyo
Evet