Yeme & İçme En son kendin hariç kime kahve ya da çay yaptın? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler6 ay Kendin hariç Güncellemeler6 ay Güncel En son kendin hariç kime kahve ya da çay yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Gece vardiyasnıda birlikte çalıştığımız arkadaşa yapmıştım. Kahve çay içerdik sürekli. 1 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 6 ay GÜNAYDIN,Haftasonu bahçede odun ateşinde çay yaptım o sayılır mı Küçük Hanım? 🙃 1 0 Yorumla
CumhuriyetKadını Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Hayatımda hiç yapmadım 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Kahve yapmadın mı hiç sen, şaşırdım Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 6 ay Bu sabah bana bağlı personelime kahve yaptım 😇 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Anneme 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Hiç bize bir fincan kahve ikram etmiyorsun zalım Yorumla SülfürükAsit 6 ay Mozaik pasta yaptım gel çay da var Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay İşte beklediğim davet Yorumla SülfürükAsit 6 ay Misafire kapım açık her zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gece vardiyasnıda birlikte çalıştığımız arkadaşa yapmıştım. Kahve çay içerdik sürekli.
GÜNAYDIN,
Haftasonu bahçede odun ateşinde çay yaptım o sayılır mı Küçük Hanım? 🙃
Hayatımda hiç yapmadım
Kahve yapmadın mı hiç sen, şaşırdım
Küçük kardeşimde yapmışımdır.
Bu sabah bana bağlı personelime kahve yaptım 😇
Anneme
Hiç bize bir fincan kahve ikram etmiyorsun zalım
Mozaik pasta yaptım gel çay da var
İşte beklediğim davet
Misafire kapım açık her zaman
Canım anneme