Yeme & İçme En son kendin hariç sana kim çay ya da kahve yaptı? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Kahve yapanınız bol olsun. En son kendin hariç sana kim çay ya da kahve yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cay sevmedigim icin, hic kimse yapmadim.Kahveyi ise her daim ben kendim icin hazirlarim. 🦸☕ 2 10 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Yapmadi* Yorumla _ZıpZıpburhan07 1 yıl abla bende cay sevmiyorumm Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl @_ZıpZıpburhan07 Kahve daha iyi degil mi ama ZipZip?Insanlar caydan ne anliyor, anlayamiyorum :D Yorumla _ZıpZıpburhan07 1 yıl abla bence ikisde cok kotuuuuu 😭😭😭latte ve sıcak çikolata güzel amaa 🫠🥰👾🎉🥳🧋🤗🤗🦋🦋 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl @_ZıpZıpburhan07 Peki beyaz cikolatayi mi tercih edersin yoksa sutlu cikolatayi mi :O Yorumla _ZıpZıpburhan07 1 yıl abla beyaz çikolotada güzwl ama sutlu çikolata daha güzeğllll 😋🤩🥰🥳🥛🍫🎊🎉🌟senceeeee Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl @_ZıpZıpburhan07 Cok kucuk bir farkla beyaz cikolata daha guzeeeeeeeeeel 🤗🥛🍫🎇☁️ Yorumla _ZıpZıpburhan07 1 yıl hayirrrrr 😭😭 sutlu cikolata daha guzeeel 😡😡😡 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl @_ZıpZıpburhan07 Peki o halde hem sutlu cikolatayi hem beyaz cikolatayi esit bir sekilde sevelim, bir digeri uzulmesin 🥹🤧 Yorumla _ZıpZıpburhan07 1 yıl olur ablaaaaaaaaaaa 🤗🤗🥰😇🥳🐧🐧🥛🥛🥛🍫🍫🍫🍫🍫🍫💫💫🦜🏖️🧋🧋🎉🎉🦋🦋 Yorumla
xsimurgx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 🤣😂 waafle çay rüşvetini söyledi kandırdı beni galiba göremedim 2 4 Yorumla xsimurgx 1 yıl @wishleon Yorumla wishleon 1 yıl çoktan midemde 🤐 Yorumla xsimurgx 1 yıl @wishleon çok ayıp küsüyorum Yorumla wishleon 1 yıl 🙄🙄🙄🙄 Yorumla
Beyazkin_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu sabah şirkette çalışan ablamız kahve yaptı sağolsun 1 0 Yorumla
AlpaguGöktay Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Arkadaşım efsane bir çay demlemişti. Hala tadı damağımda. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. 3 dakika önce kız kardeşim yaptı malum maaş yatacak ya bayram yaklaştı 😂🤣😂🤣😂 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Arkadaşım yaptı, hatta bugün akşam birlikte içtik. Hergün çay kahve içiyoruz ki 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 85% 1 yıl Devamlı kendim yaparım çayımı kahvemi kimseden beklemem 0 0 Yorumla
piyes Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Hergun kahvede Hıdır abi yapıyor. Benim adım Hıdır elimden gelen budur. Beğenmiyorsanız içmeyin der. 1 0 Yorumla
Gizlisertüye Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Son 3 ay oldu çayı da kahveyi de kendim yaptım kendime 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. İş yerinde arkadaş 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Eşim kahve yaptı kayınvalidem çay 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Kardeşim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annem yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cay sevmedigim icin, hic kimse yapmadim.
Kahveyi ise her daim ben kendim icin hazirlarim. 🦸☕
Yapmadi*
abla bende cay sevmiyorumm
@_ZıpZıpburhan07 Kahve daha iyi degil mi ama ZipZip?
Insanlar caydan ne anliyor, anlayamiyorum :D
abla bence ikisde cok kotuuuuu 😭😭😭
latte ve sıcak çikolata güzel amaa 🫠🥰👾🎉🥳🧋🤗🤗🦋🦋
@_ZıpZıpburhan07 Peki beyaz cikolatayi mi tercih edersin yoksa sutlu cikolatayi mi :O
abla beyaz çikolotada güzwl ama sutlu çikolata daha güzeğllll 😋🤩🥰🥳🥛🍫🎊🎉🌟
senceeeee
@_ZıpZıpburhan07 Cok kucuk bir farkla beyaz cikolata daha guzeeeeeeeeeel 🤗🥛🍫🎇☁️
hayirrrrr 😭😭 sutlu cikolata daha guzeeel 😡😡😡
@_ZıpZıpburhan07 Peki o halde hem sutlu cikolatayi hem beyaz cikolatayi esit bir sekilde sevelim, bir digeri uzulmesin 🥹🤧
olur ablaaaaaaaaaaa 🤗🤗🥰😇🥳🐧🐧🥛🥛🥛🍫🍫🍫🍫🍫🍫💫💫🦜🏖️🧋🧋🎉🎉🦋🦋
🤣😂 waafle çay rüşvetini söyledi kandırdı beni galiba göremedim
@wishleon
çoktan midemde 🤐
@wishleon çok ayıp küsüyorum
🙄🙄🙄🙄
Bu sabah şirkette çalışan ablamız kahve yaptı sağolsun
Arkadaşım efsane bir çay demlemişti. Hala tadı damağımda.
3 dakika önce kız kardeşim yaptı malum maaş yatacak ya bayram yaklaştı 😂🤣😂🤣😂
Arkadaşım yaptı, hatta bugün akşam birlikte içtik. Hergün çay kahve içiyoruz ki
Devamlı kendim yaparım çayımı kahvemi kimseden beklemem
Hergun kahvede Hıdır abi yapıyor.
Benim adım Hıdır elimden gelen budur. Beğenmiyorsanız içmeyin der.
Kahve yapanimiz oluyor
İstemeye gittiğimiz kız
Son 3 ay oldu çayı da kahveyi de kendim yaptım kendime
Kardeşim filtre kahve yaptı
Anam, canım anam, gariban anam yaptı
Arkadaşım ve yeni ekibim. 😃
ofiste iş arkadaşım
Mehmet usta😅semaver çayı
İş yerinde arkadaş
Anam
Çaylar benden manzarası senden olsun
Bugün arkadaşım yaptı misafirlikte