Yeme & İçme En son kendiniz hariç kime çay ya da kahve yaptınız? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel En son kendiniz hariç kime çay ya da kahve yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bir kız yapmıştı iş arkadaşı ama sevgilim falan değil. Son üç defa kahve ☕yapan kişiler iş arkadaşı ve kadındı. 0 0 Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Buradan erkek iş arkadaşlarıma ben yapmıştım. 0 0 Yorumla
goruncekadamlar3 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kahveciyim baristalarım yapıyor geçemiyorum maalesef bara 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anneme yaptm 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cafe içtik bir bayan yaptı işçiydi 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Kız kardeşim. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Anneme😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir kız yapmıştı iş arkadaşı ama sevgilim falan değil. Son üç defa kahve ☕yapan kişiler iş arkadaşı ve kadındı.
Buradan erkek iş arkadaşlarıma ben yapmıştım.
Kahveciyim baristalarım yapıyor geçemiyorum maalesef bara
Kimseye yapmadım hgnadf
İşyerindekilere
Kardeşim çay yaptı sabah 🥰
Anneme yaptm
Sevgili, canım kardeşim
Abimin eşi kahve yaptı
Annem çay yapmıştı geçenlerde
kimse yapmadı karım yok
Cafe içtik bir bayan yaptı işçiydi
Kuzenim😄😅
Anneme çay yaptım
Kız kardeşim.
Annem
Arkadaşıma yaptım
Anneme
Kimse yapmadı
Annem
Anneme😄
Kimse 😁
Çalışma arkadaşım bu sabah kahve yapmıştı.
uzun zaman oldu