Yeme & İçme Kahveyi termosa koyunca tazelik hissi kayboluyor mu, yoksa gün boyu eşlik etmesi mi daha keyifli 🌤️☕️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor 😌☕#philipsLatteGo #kahvekeyfi ❣️ Güncellemeler8 ay ☕️🫶🌸🌿 Kahveyi termosa koyunca tazelik hissi kayboluyor mu, yoksa gün boyu eşlik etmesi mi daha keyifli 🌤️☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. benim için fark etmez. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Ya ilk 1 saate yaın koruyor ama ondan sonra tat falan kalmıyor... Bu yüzden kahveyi genelde hemen içerim ya da termosa sıcak su koyar içeceğim zaman yaparım... 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Sanki bozuluyor gibi ya yani o koku gidiyor gibi 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kahveyi dışarıda içmeyeceksem genelde taze taze tüketmeyi tercih ediyorum sıcak sıcak. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bence evet tuhaf oluyor ben sevmem 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tazelik gidebilir 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Yoo ben keyifle içiyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Bence kayboluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim için fark etmez.
Ya ilk 1 saate yaın koruyor ama ondan sonra tat falan kalmıyor... Bu yüzden kahveyi genelde hemen içerim ya da termosa sıcak su koyar içeceğim zaman yaparım...
Sanki bozuluyor gibi ya yani o koku gidiyor gibi
Kahveyi dışarıda içmeyeceksem genelde taze taze tüketmeyi tercih ediyorum sıcak sıcak.
Bence evet tuhaf oluyor ben sevmem
Tazelik gidebilir
Yoo ben keyifle içiyorum
Ben çay severim
Termosta da gayet içiliyor bence.
Bence kayboluyor