Yeme & İçme Kahve insanı gerçekten dinçlestiriyor mu☕️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Günaydın❣️ Ben artık alışkanlık yaptığım için pek anlamıyorum açıkçası etkisini.Bugünde sütlü Türk kahvesi olsun...#kahvekeyfi☕️ Kahve insanı gerçekten dinçlestiriyor mu☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben kahve severim evet 1 0 Yorumla
OLur___oyle Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% 7 ay Ben çay severim kahvenin fazlası zararlıdır 1 2 Yorumla Soran 7 ay Çarpıntı yapıyor diyorlar. Yakında çarpılırm artık 😏 Yorumla OLur___oyle 7 ay En iyisi sen çay demle içelim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bence evet öyle daha iyi oluyor ama her insan için aynı şeyi demek pek doğru değil sonuçta insan vücudu bu 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Neticede uyarıcı madde içeriyor dolayısıyla dinç tutuyor. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 7 ay Ayda bir kere içerim bir etkisini hissetmem. Uyku falan açtığını da sanmam 1 0 Yorumla
elipssACQ Takip Et Xper 4 Yaş: 48 7 ay Türk kahvesi önmli çünkü kahvaltı kelimesinin kahve altı kelimelerinden türediği düşünülüyor 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Evet etkisi güzel oluyor 2 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Kesinlikle dinçleştiriyor ve çok iyi geliyor... 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay İçerisinde Kafein olan her şeyi ölçülü tüketirim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni oyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ben kahve severim evet
Ben çay severim kahvenin fazlası zararlıdır
Çarpıntı yapıyor diyorlar. Yakında çarpılırm artık 😏
En iyisi sen çay demle içelim
Bence evet öyle daha iyi oluyor ama her insan için aynı şeyi demek pek doğru değil sonuçta insan vücudu bu
Neticede uyarıcı madde içeriyor dolayısıyla dinç tutuyor.
Ayda bir kere içerim bir etkisini hissetmem. Uyku falan açtığını da sanmam
Türk kahvesi önmli çünkü kahvaltı kelimesinin kahve altı kelimelerinden türediği düşünülüyor
Evet etkisi güzel oluyor
Kesinlikle dinçleştiriyor ve çok iyi geliyor...
Onu bilmemde güzel severim içmeyi
Evet. Çok net anlıyorum bu durumu
Kanı hızlandırır ama dinçlenştirmiyor
İçerisinde Kafein olan her şeyi ölçülü tüketirim
Yok ama dinçleştiren bişey var
Beni oyle
Hayır
Sanmıyorum
Galiba öyle
Bana yaramiyor