Yeme & İçme Kahveyi köpüklü yapar mısınız 😂? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Babamın yaptigi kahve 🤦😂 neyse yine de eline saglik bdjdjdb Kahveyi köpüklü yapar mısınız 😂? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. fark etmez bana.. 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Erkek takımı toplanın bir babayı yedirmeyiz bu kahve köpüklü kralı gelse buna kopuksuz dedirtemez 😄🤣 1 2 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay 😂 su an bu içilmemiş halı kahvenin bdjjdj Yorumla Gamyoncuu41 8 ay Tamaaaam ama köpük var bak edrafinda 😄🤣🤣 köpüklü bu kahve kabul et 🤣🤣 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% 8 ay Adam kalkmış yapmış tabikide eline sağlık Kahveyle aram yok Köpüklü yaparım dıyemıyorum 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Anladım 😅 tabi ki oyle Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 8 ay Babam kahve yapacak bende köpüksüz dicem… 🤣🤣🤣 Kahveyle boğar beni… 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay 😂😂 hahaha yok kanka benim babam yemek de yapiuor Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Eğer kendim yaparsam tabii ki de ama makinede yaparsam bir türlü olmuyor 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Bizim makinede kahve kopuklu oluor aslında 😅 ben de ekstra birsey yapmıyorum Yorumla Mahsun_J 8 ay Bizde de vardı ama köpüklü kahve seçeneğine bastığım zaman hiç köpük koymuyordu🤷♂️🤷♂️🤣😂 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 8 ay Hee bende böyle yapıyorum. Köpük olmuyor ben tükürüyorum 😂 0 0 Yorumla
EnerjiRotası Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay evet hemde bol köpuklu yaparım ısterse falda bakarım :D 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Köpüğü bol olmalı evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaparım o konuda iyim 0 0 Yorumla
bitcoinbiletcom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Güzel görünüyor. Babaciğının eline sağlık. 1 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Üçüncü kahve banamı 0 8 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay O babamın 😅 diğeri annemin diğeri benim istersen sana da yapaeim Yorumla Melihcicek001 8 ay :) olur ya :) ben ısmarliyim ama Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Tamam 😅 Yorumla Melihcicek001 8 ay :) süper olur ben adana sen Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Ankara Yorumla Melihcicek001 8 ay Yakınız hemde ya :) değer bence Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Adanalı misin aslen de 😅 Yorumla Melihcicek001 8 ay Aynen adanalı Yorumla
Mrnostres Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Köpüklü yaparım soy ismimin hakkını veririm:) 0 4 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Soyismin nedir Yorumla Mrnostres 8 ay Kahveci Yorumla Kirginimcokk0 8 ay 😂😂 Yorumla Mrnostres 8 ay Soy ismimin hakkını güzelce veriyorum:) Yorumla
madnessx720 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 8 ay köpüklerini hüpletmiş baban :D 0 4 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Yav dedim ki bunun köpükleri nerede jdjdjdj 😂 Yorumla madnessx720 8 ay o ne dedi :D Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Yav ne bileyim diyor olmadı djjfjdb Yorumla madnessx720 8 ay :D hevesini kırma bari olmuş de Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Hiç beceremem kadınlar daha iyi o konuda ☺ 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Hemde baya köpüklü yapıyorum 0 0 Yorumla
Aşklazımdeğillll Takip Et Xper 3 Yaş: 110 8 ay Sen ne işe yarıyorsun absbs 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 8 ay Sanane Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Evet bol bol yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
fark etmez bana..
Erkek takımı toplanın bir babayı yedirmeyiz bu kahve köpüklü kralı gelse buna kopuksuz dedirtemez 😄🤣
😂 su an bu içilmemiş halı kahvenin bdjjdj
Tamaaaam ama köpük var bak edrafinda 😄🤣🤣 köpüklü bu kahve kabul et 🤣🤣
Adam kalkmış yapmış tabikide eline sağlık
Kahveyle aram yok
Köpüklü yaparım dıyemıyorum
Anladım 😅 tabi ki oyle
Babam kahve yapacak bende köpüksüz dicem… 🤣🤣🤣 Kahveyle boğar beni…
😂😂 hahaha yok kanka benim babam yemek de yapiuor
Eğer kendim yaparsam tabii ki de ama makinede yaparsam bir türlü olmuyor
Bizim makinede kahve kopuklu oluor aslında 😅 ben de ekstra birsey yapmıyorum
Bizde de vardı ama köpüklü kahve seçeneğine bastığım zaman hiç köpük koymuyordu🤷♂️🤷♂️🤣😂
Hee bende böyle yapıyorum. Köpük olmuyor ben tükürüyorum 😂
evet hemde bol köpuklu yaparım ısterse falda bakarım :D
Köpüğü bol olmalı evet
Yaparım o konuda iyim
Güzel görünüyor. Babaciğının eline sağlık.
Üçüncü kahve banamı
O babamın 😅 diğeri annemin diğeri benim istersen sana da yapaeim
:) olur ya :) ben ısmarliyim ama
Tamam 😅
:) süper olur ben adana sen
Ankara
Yakınız hemde ya :) değer bence
Adanalı misin aslen de 😅
Aynen adanalı
Köpüklü yaparım soy ismimin hakkını veririm:)
Soyismin nedir
Kahveci
😂😂
Soy ismimin hakkını güzelce veriyorum:)
köpüklerini hüpletmiş baban :D
Yav dedim ki bunun köpükleri nerede jdjdjdj 😂
o ne dedi :D
Yav ne bileyim diyor olmadı djjfjdb
:D hevesini kırma bari olmuş de
Hiç beceremem kadınlar daha iyi o konuda ☺
Evet köpköpüklü yaparım
Hemde baya köpüklü yapıyorum