Yeme & İçme Ikindi kahvesi yaptiniz mi? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben sade turk kahvesi iciyorum hazir kek aldirmistim yanina da onu koydum. Ikindi kahvesi yaptiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yok daha yapma şansına sahip olmadım gadası 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet yaptım. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahvaltıdan sonra her zaman ve akşam yemeğinden sonra nadiren.Ama damla sakızlı olma şartı her zaman 0 0 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Yok ama içe bilirim bel ki afiyet olsun. 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkurler size de afiyet olsun Yorumla
Bugüneşbatsın Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl O kadara zengin değiliz 0 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl 10 liralik kek bir de turk kahvesi neyi pahali? Yorumla Bugüneşbatsın +1 yıl Bize pahalı Yorumla Aslı306 +1 yıl Olabilir hayat sartlari Allah cumlemize yardim etsin Yorumla Bugüneşbatsın +1 yıl Amin abim Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Beş kahvesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok daha yapma şansına sahip olmadım gadası
afiyet olsun
Evet yaptım.
Kahvaltıdan sonra her zaman ve akşam yemeğinden sonra nadiren.
Ama damla sakızlı olma şartı her zaman
Yok maalesef yapmadım
Yok ama içe bilirim bel ki afiyet olsun.
Tesekkurler size de afiyet olsun
O kadara zengin değiliz
10 liralik kek bir de turk kahvesi neyi pahali?
Bize pahalı
Olabilir hayat sartlari Allah cumlemize yardim etsin
Amin abim
İçtim az önce
Ben hic kahve icmem
Beş kahvesi