O kadar uğraşmışken görseli burda da paylaşayım dedim 🎈🤭

Evet kahve sunumu yapıyorum.❤️

Selam yemek pıtırcığı🖊
Kahve sunumu yapmaya adeta bayılırım sadece o da değil çoğu yemekte sunum yapmaya özen gösteriyorum. Lezzeti bir tarafa görünüşüde benim için oldukça önemli. 😇
köpüğü güzel olmuş
eline sağlık
Aaa çok severim az önce yaptım kahvemi ve tabiki çektim fotografını. Herseyin sunumu benim için onemli önce göze hitap etmeli afiyet olsun.
Sana da afiyet olsuun🎈🎈
Cevap
18Cevap
Hayır yapmam açıkçası gereksiz buluyorum bu tür şeyleri. Bir de o kahvenin keyfini çıkartmak yerine çekimle uğraşmak ne biliyim... Afiyet olsun
Story atacaksam yaparım. Genelde fincanın tabağını bile kullanmam.
Bende öyleyim kız ☕
Bide ne adettir köpüklü içemem. Sigarasız içemem.. filtre kahve olursa onu olmazsa köpüksüz türk kahvesi 😂😂
Filte kahve de ben içemem 😅
Damak zevkine göre işte ben ne değişik bi. insansam ben damak zevkide değil. Fantezi 😂😂
O da güzel 😅😅😅
Çikolata ve su koyuyorum yanına. Bu kadar sunum biraz yeni gelin olayına benziyor. 😁
Haklisin 😅🤭
😁😁
Yapmiyorum yapmayi da düsünmuyorum cok bos ve gereksiz geliyo bana sonucta ana eleman orda kahve baskalarının hiçbir anlam ifade etmeyen beğenileri için fincanımdaki kahvenin soğuması bana çok ama çok gereksiz geliyo sunum kafelerde restoranlarda olur. Ev mi kendimizi en rahat hissettiğimiz yerdir bence
Hayır bunu asla yapmam. Sırf güzel bir görsel diye kimsenin günahına giremem. Belki onun da canı kahve ister evde yoktur. Ya da yanındaki ikramlar...
Evet yaparım şey çok güzel oluyor fincanın kenarını eritilmiş çikolataya batırıp daha sonra fındığa bulanmak çok seviyorum 🤗
Her yapacağım şeyin sunumuna önem veririm. Önce göze hitap edebilmeli bence. :))
Ben olsam köpüklü köpüklü kahvemi içmek dururken sunummuş, fotoymuş hiç uğraşmazdım.
Kahve içmeyi sevmem bu yüzden sunum falan ilgilenmem pek ya
Evet severim içmeyi, hergün kendime sunum yaparım, hadi afiyet olsun
Aslında insan istiyor arada göze hoş gelsin filan ama fotoğrafını çekip atmam yani :D
Kahve ve çay sunumu yapmaya bayılırım gayet hoş olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederiim 🎈
Rica ederim💜
Sorun kaldırıldı sanırım. Tesettürün yakışmış , güzel durmuş. Hayırlı olsun.
Evet kaldırıldı ya teşekkür ederim bu arada
Çok güzel olmuş ama bazıları ne anlayamadım neler neler var bakiyim neler döktürdünüz😅
Evet yaaprim :)
Çok güzel görünüyor eline sağlık :) kahve çok severim ama sunumdan anlamam pek.
Teşekkür ederiim 🎈
Bazenn , eline sağlık 🧚♀️🎈
Teşekkür ederiim
Yaptım ve de içiyorum :)
Afiyet olsun
Teşekkür ederim :)
Her çeşidinin sunumunu yapmaktan hoşlanmam. Sunum ve Servisi yaparken burnuma Damlasakızının efsane kokusu gelmediği sürece asla Kahve sunamam 😁
Para mı var ki yapalım? Bi insanın o süslü bardaklara o kadar para verebilmesi bile imkanları çok olduğu içindir.
Kahve sunumu yapıyorum. Sosyal medyada paylaştığım için guzel görünümü cok önemli.
ablam da cok sever sunumları.. ama nette paylaşmıyoruz biz gerek duymuyoruz
altına fincan tabağını bile koymuyorum smnsbnbsjkbs
Sunum felan yapmam fjjf
Höm olsada içsek harika 😎
Pek uğraşmam. Direkt yapar içerim.
Fotoğraf çekmem ama sunum yaparım
Kahve yaptım sunumu kaldı.
yok be su bardağında koyup içerim ben vbnmöçmnbmö
Bazen keyfim yerinde olursa👻
Siteye hoş geldin 🎈
Hosbuldumm
Gıda ile ilgili paylaşım yapmıyorum