Yeme & İçme Balkabaklı kahve yapsam içer misiniz? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kış kahvesi olarak balkabaklı kahve? Güncellemeler+1 yıl Kahveler Balkabaklı kahve yapsam içer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı. Ben almayım bana Türk kahvesi yap yanında kırmızı lokum olsun😅 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hemenn😁😁 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl balkabağının tatlısı güzel oluyor kahvesini merak eder içerdim :)çorbası da var bu arada içmedim ama 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Corbasını ben de icmedm ya Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Balkabağını oldum olası sevmemişimdir. Sanırım tüketeceğim bir ürün olmaz. 1 6 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aaaa:/ Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Ama hatrın için denerdim yani Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzell😁 Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Belli mi olur belki de beğeniriz. Ön yargılı olmamak lazım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dimiii Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Kesinlikle Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kahve sevmem. Çay yap içelim 😂 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oda olur Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Güzelse bitiririm bile 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bal gibi Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bunu sevmedim bana wcm olmaz mı 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olurrr😁 Yorumla IXARESXI +1 yıl Oleeeeyyyyy Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. olur suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 54 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 0 Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Senden zehir olsa içerim 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay be😁 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Hiç tatmadım 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. iğrenç içmem 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 101 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denemek lazım 0 0 Yorumla
Medyaluna Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Davet mi ediyosun :) 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evettt Yorumla Medyaluna +1 yıl 😊o zaman hadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben almayım bana Türk kahvesi yap yanında kırmızı lokum olsun😅
Hemenn😁😁
balkabağının tatlısı güzel oluyor kahvesini merak eder içerdim :)
çorbası da var bu arada içmedim ama
Corbasını ben de icmedm ya
Balkabağını oldum olası sevmemişimdir. Sanırım tüketeceğim bir ürün olmaz.
Aaaa:/
Ama hatrın için denerdim yani
Güzell😁
Belli mi olur belki de beğeniriz. Ön yargılı olmamak lazım
Dimiii
Kesinlikle
Kahve sevmem. Çay yap içelim 😂
Oda olur
Güzelse bitiririm bile
Bal gibi
Bunu sevmedim bana wcm olmaz mı
Olurrr😁