Yeme & İçme Balkabaklı kahve yapsam içer misiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kış kahvesi olarak balkabaklı kahve? Güncellemeler+1 yıl Kahveler Balkabaklı kahve yapsam içer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben almayım bana Türk kahvesi yap yanında kırmızı lokum olsun😅 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hemenn😁😁 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl balkabağının tatlısı güzel oluyor kahvesini merak eder içerdim :)çorbası da var bu arada içmedim ama 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Corbasını ben de icmedm ya Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Balkabağını oldum olası sevmemişimdir. Sanırım tüketeceğim bir ürün olmaz. 1 6 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aaaa:/ Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Ama hatrın için denerdim yani Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzell😁 Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Belli mi olur belki de beğeniriz. Ön yargılı olmamak lazım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dimiii Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Kesinlikle Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahve sevmem. Çay yap içelim 😂 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oda olur Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzelse bitiririm bile 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bal gibi Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bunu sevmedim bana wcm olmaz mı 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olurrr😁 Yorumla IXARESXI +1 yıl Oleeeeyyyyy Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senden zehir olsa içerim 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay be😁 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. olur suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. iğrenç içmem 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denemek lazım 0 0 Yorumla
Medyaluna Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Davet mi ediyosun :) 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evettt Yorumla Medyaluna +1 yıl 😊o zaman hadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben almayım bana Türk kahvesi yap yanında kırmızı lokum olsun😅
Hemenn😁😁
balkabağının tatlısı güzel oluyor kahvesini merak eder içerdim :)
çorbası da var bu arada içmedim ama
Corbasını ben de icmedm ya
Balkabağını oldum olası sevmemişimdir. Sanırım tüketeceğim bir ürün olmaz.
Aaaa:/
Ama hatrın için denerdim yani
Güzell😁
Belli mi olur belki de beğeniriz. Ön yargılı olmamak lazım
Dimiii
Kesinlikle
Kahve sevmem. Çay yap içelim 😂
Oda olur
Güzelse bitiririm bile
Bal gibi
Bunu sevmedim bana wcm olmaz mı
Olurrr😁