Yeme & İçme Size köpüklü kahve yapsam içer miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kahve dediğin köpüklü olmalı? Güncellemeler+1 yıl Kahve Size köpüklü kahve yapsam içer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl of of off bayılırım köpükler bıyık olur içerken :D 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Orta şekerli bir kahveye bir hanımefendi elinden yapıldığında asla oplmaz diyemem. 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Ama yapmışsın yapmadan haber verseydimya gelirdim:) 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Spordan sonra yaparsan bayıla bayıla içerim 🥰🥰 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Teşekkür ederim, daha yeni menengiç kahvesi içtim. 0 0 Yorumla
BeyazımsıÇikolata Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kahveyle aram yok ama senin hatırın için içeyim hadi 0 0 Yorumla
tanyelisxs Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aay günde 3 kez iciyoum kokusu bile güzl 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Hemde nasıl içerdim😋Elinize saglik🌼 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadeyse içerim ama başka türlü içmem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. kahve sevmiyorum ama içerdim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İçmezdim uykum kaçar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İçmezdim 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. tabiki 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
of of off bayılırım köpükler bıyık olur içerken :D
Orta şekerli bir kahveye bir hanımefendi elinden yapıldığında asla oplmaz diyemem.
Ama yapmışsın yapmadan haber verseydimya gelirdim:)
Spordan sonra yaparsan bayıla bayıla içerim 🥰🥰
Teşekkür ederim, daha yeni menengiç kahvesi içtim.
Kahveyle aram yok ama senin hatırın için içeyim hadi
İçerim lakin benim favorim çay 😋
sütlü olan her kahve denenir
Aay günde 3 kez iciyoum kokusu bile güzl
Hemde nasıl içerdim😋Elinize saglik🌼
Bol sütlü olursa içerim
Sadeyse içerim ama başka türlü içmem
İçerükk
kahve sevmiyorum ama içerdim
şu sıralar içemem. belki daha sonra
tuzlu kahve yapacaksan olur dsds
Evet içerdim