Yeme & İçme Yağmurlu havada kahve içmeyi seviyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Dışarıda yağmuru izleyerek kahve içmeyi seviyor musunuz? Yağmurlu havada kahve içmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet çok severim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Tam senlik aktivitelerden
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Yağmur yağarken bisiklet sürmeyi seviyorum.. Kahve içmeyide severim :)) 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Bisiklet kayar Yorumla Onemortime 8 ay Yıllardır kaymadı.. Bugün de hava kapalı diye bisikletle çıktım ama dqha yağmadı bekliyorum.. :)) Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Buralara hep yağdı serinledi hava Yorumla
qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Çok severim ama böyle bı keyif icn güzel bı manzaralı geniş balkon olmalı 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Balkon önemli Yorumla qüneşinsahibi 8 ay Kesinlikle Yorumla
emoşşş20 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 8 ay Şekersiz dibek ve Türk kahvesi karışımı 🤌😋 müthişş 2 4 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay İkisinin karışımı çok telveli olmaz mı Yorumla emoşşş20 8 ay Hayır tam aksine dibekte fazla telve yok o yüzden dengeliyo hem lezzeti hem telveyi Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay İyiymiş dibek sevemedim ben bir türlü midemi kötü yapıyor Yorumla bthnn34 6 ay Kahve içmem sevyorum, ama o karşımı içtim evet beğendim Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ah, en güzel aktivitelerden bir tanesidir. 💞☕Mis gibi, dumanı buhar kahveden bir yudum alıp camı izlemek insanın içini ısıtıyor. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay cok seviyorum, o kokuyu falan 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kokusu davet ediyor Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ben kahve insanı değilim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Tabii herkes olamaz Yorumla
uzuluyorumhep Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 8 ay O kadar hayatı sevemedik biz abla 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Basit bir şey Yorumla uzuluyorumhep 8 ay Ama insan üzgün olunca bırak içtiği kahveyi, sudan bile tat alamıyor Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Umuyorum her neyse yoluna girer Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. burada yağmur yağmaz ama 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Neresi ki orası Yorumla Yamaal 8 ay Birleşik Arap Emirlikleri Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Gerçekten mi, yurt dışından üyesin demek Yorumla Yamaal 8 ay Evet🫶 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Merak ettim nasıl oraları, bence yazdıysan orasıyla ilgili at okurum Yorumla Yamaal 8 ay Hiç yazmadım aklıma gelmedi ben pek dışarı çıkan biri değilim sadece bir kaç yere gittim ama güzellik bir fikir yazarım Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Evet yağmurlu havalarda kahvede çay da içmeyi severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Evet en sevdiğim aktivite 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Galiba şu ara benim de Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Tabikiii 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Favori hobilerim arasında Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Sevmeyen yoktur. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay İlla çıkar bilirsin 🤣🤣 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Evet çok severim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Harika oluyor Yorumla 1234567yemezler 8 ay Evet ☺️ Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Çok seviyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok güzel gidiyor Yorumla Callous_Man 8 ay Yağmur damlalarının tutunduğu buğulu cama kalp çizdim ben, sol tarafa hangi harfi yazayım, beni hayata tutunduran harf hangi harf 😅 Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 8 ay Bayılırım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ben de severim Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay Evettt ya 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Harika oluyor Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Bende zaten kahve bağımlılığı böyle başladı... 0 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 8 ay Tabiki 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Hepimiz hemfikiriz Yorumla panzerkopfwagen 8 ay Afiyet olsun 👍 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet çok severim.
Tam senlik aktivitelerden
Yağmur yağarken bisiklet sürmeyi seviyorum.. Kahve içmeyide severim :))
Bisiklet kayar
Yıllardır kaymadı.. Bugün de hava kapalı diye bisikletle çıktım ama dqha yağmadı bekliyorum.. :))
Buralara hep yağdı serinledi hava
Çok severim ama böyle bı keyif icn güzel bı manzaralı geniş balkon olmalı
Balkon önemli
Kesinlikle
Şekersiz dibek ve Türk kahvesi karışımı 🤌😋 müthişş
İkisinin karışımı çok telveli olmaz mı
Hayır tam aksine dibekte fazla telve yok o yüzden dengeliyo hem lezzeti hem telveyi
İyiymiş dibek sevemedim ben bir türlü midemi kötü yapıyor
Kahve içmem sevyorum, ama o karşımı içtim evet beğendim
Ah, en güzel aktivitelerden bir tanesidir. 💞☕
Mis gibi, dumanı buhar kahveden bir yudum alıp camı izlemek insanın içini ısıtıyor.
cok seviyorum, o kokuyu falan
Kokusu davet ediyor
Ben kahve insanı değilim
Tabii herkes olamaz
O kadar hayatı sevemedik biz abla
Basit bir şey
Ama insan üzgün olunca bırak içtiği kahveyi, sudan bile tat alamıyor
Umuyorum her neyse yoluna girer
burada yağmur yağmaz ama
Neresi ki orası
Birleşik Arap Emirlikleri
Gerçekten mi, yurt dışından üyesin demek
Evet🫶
Merak ettim nasıl oraları, bence yazdıysan orasıyla ilgili at okurum
Hiç yazmadım aklıma gelmedi ben pek dışarı çıkan biri değilim sadece bir kaç yere gittim ama güzellik bir fikir yazarım
Evet yağmurlu havalarda kahvede çay da içmeyi severim
Evet en sevdiğim aktivite
Galiba şu ara benim de
Tabikiii
Favori hobilerim arasında
Sevmeyen yoktur.
İlla çıkar bilirsin 🤣🤣
Evet çok severim
Harika oluyor
Evet ☺️
Çok seviyorum
Çok güzel gidiyor
Yağmur damlalarının tutunduğu buğulu cama kalp çizdim ben, sol tarafa hangi harfi yazayım, beni hayata tutunduran harf hangi harf 😅
Bayılırım
Ben de severim
Evettt ya
Harika oluyor
Bende zaten kahve bağımlılığı böyle başladı...
Tabiki
Hepimiz hemfikiriz
Afiyet olsun 👍
Severim
Seviyorum
evet harika oluyor
Evet severim
Çok severim
Seviyorum
Kitap ve çay 😎
Yağmurlu havada her şey güzel
Severim tabi