Yeme & İçme Kahve kokusunu seviyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Özellikle öğütülürken gelen kahve kokusuna bayılıyorum. Kahve kokusunu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve mis gibi ya.. insana güzel bı tad birakiyor 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kesinlikle öyle, hepsi de mis gibi kokuyor Yorumla m MarllboroRed 9 ay Birde sade olucak ki iyice alıcaksın o kokuyu.. Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Cevap yazayım derken yanlış yere kaydı :) zaten çekirdek sade şekilde öğütülür Yorumla m MarllboroRed 9 ay Bardakta ki halini demek istedim🙂 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet kokusu çekmeyen kahve güzel olmaz zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet çok severim abla 1 0 Yorumla
PortMandi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 9 ay Öğütülmüş kahve kokusuna bir dönem sürekli maruz kalmıstım ve kahveden tiksinmiştim. Azı karar 🤗 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Seninki haklı sebep Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Kokusu tadından çok daha güzel.. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet katılıyorum Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 9 ay Çok severim hele yeni çekilmiş kahve mis gibi kokar 0 0 Yorumla
FTHCKN Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Kuru kahve kokusu mide mi bulandırır hazır kahve daha az bulandırır 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Çok severim. Bi kahve kokusu bir de kavun kokusu. 1 0 Yorumla
AyşeBeyzaÇelik Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Garip kokuyor 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Garip mi Yorumla AyşeBeyzaÇelik 9 ay Evet garipten kastım toprak gibi kokuyor Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Hiç benzetmemiştim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. çok severim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kahve mis gibi ya.. insana güzel bı tad birakiyor
Kesinlikle öyle, hepsi de mis gibi kokuyor
Birde sade olucak ki iyice alıcaksın o kokuyu..
Cevap yazayım derken yanlış yere kaydı :) zaten çekirdek sade şekilde öğütülür
Bardakta ki halini demek istedim🙂
Evet kokusu çekmeyen kahve güzel olmaz zaten
evet çok severim abla
Öğütülmüş kahve kokusuna bir dönem sürekli maruz kalmıstım ve kahveden tiksinmiştim. Azı karar 🤗
Seninki haklı sebep
Kokusu tadından çok daha güzel..
Evet katılıyorum
Çok severim hele yeni çekilmiş kahve mis gibi kokar
Kuru kahve kokusu mide mi bulandırır hazır kahve daha az bulandırır
Yeni çekilmiş türk kahvesi ♥️
Evet kahve kokusunu severim
Limonlu çay kokusu severim
En sevdiğim kokulardan..
Çok severim. Bi kahve kokusu bir de kavun kokusu.
Garip kokuyor
Garip mi
Evet garipten kastım toprak gibi kokuyor
Hiç benzetmemiştim
Bayılıyorum
evet bayılırım :)
Evet severim
çok severim
Çok seviyorum
Severim 🤤
hiç sevmem
Kahve kokusuna bayılırım