Yeme & İçme Kahvede aroma sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor internetten şunları aldım bakalım tat veriyor mu nasıl bir şey 🥳 Kahvede aroma sever misiniz? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ay çok sevimli görünüyorlaaarr😍Sadece kahveye mi konuyor onlar süte koysak olmaz mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl koymak istersen işkembe çorbasına bile koyarsın. d Yorumla Bikız99 +1 yıl Onu sen yap nsnsn Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet bazen severim mesela bir kaç damla limon suyu ya da hindistan cevizi yağı eklerim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben sade ve şekersiz seviyorum her zaman.. ama bazen şekerli de içerim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fındık, karamel ve vanilyayı seviyorum diğerlerini denemedim🫠 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl beğenirsen güncelle. Bir ara ben de deneyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tadını kokusunu biraz değiştiriyor da öyle ahım şahım tatlandırmıyor Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Aroma koleksiyonu mu yapacaksın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 8 li satılıyor zaten. d phoebe1 +1 yıl Hepsini birden deneyip damak tadına uyanı mı bulacaksın Soran +1 yıl yok hepsini karıştırıp içeceğim. d phoebe1 +1 yıl İyi, memnun kalırsan sonucu KS ailesiyle paylaşırsın. phoebe1 +1 yıl Hepsini karıştıracaksan bok gibi tat çıkabilir.
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kahveyi her zaman sade kapkara içerim. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Noooo udıfııskfkso 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sade iyidir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ay çok sevimli görünüyorlaaarr😍
Sadece kahveye mi konuyor onlar süte koysak olmaz mı
koymak istersen işkembe çorbasına bile koyarsın. d
Onu sen yap nsnsn
Evet bazen severim mesela bir kaç damla limon suyu ya da hindistan cevizi yağı eklerim.
Ben sade ve şekersiz seviyorum her zaman.. ama bazen şekerli de içerim.
Fındık, karamel ve vanilyayı seviyorum diğerlerini denemedim🫠
beğenirsen güncelle. Bir ara ben de deneyim
tadını kokusunu biraz değiştiriyor da öyle ahım şahım tatlandırmıyor
Aroma koleksiyonu mu yapacaksın
8 li satılıyor zaten. d
Hepsini birden deneyip damak tadına uyanı mı bulacaksın
yok hepsini karıştırıp içeceğim. d
İyi, memnun kalırsan sonucu KS ailesiyle paylaşırsın.
Hepsini karıştıracaksan bok gibi tat çıkabilir.
Kahveyi her zaman sade kapkara içerim.
Noooo udıfııskfkso
Sade iyidir ya
Sevmem
Ciksss