Yeme & İçme Soğuk espresso denediniz mi? TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diğer kahveler getir götürünü yapar ancaŞunu içmeden kendime gelemiyorum kolpası sıkarken HWÇDSDÇSWQD Soğuk espresso denediniz mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sekerliyse denerm 0 2 Yorumla TꪊƝișș 10 ay Sen varken şekere gerek yok Yorumla birsuskuncicek 10 ay Mersi Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Ay ayılamıyorum diyorum anlamıyor musun 0 1 Yorumla TꪊƝișș 10 ay Mercimek çorbası için olum, bırakın bu gavur işlerini. Allahın izniyle osmanlı geri gelecek hepiniz kaçacak delik arayacaksınız Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğuğu hiç beğenmedim nedense 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sekerliyse denerm
Sen varken şekere gerek yok
Mersi
Ay ayılamıyorum diyorum anlamıyor musun
Mercimek çorbası için olum, bırakın bu gavur işlerini. Allahın izniyle osmanlı geri gelecek hepiniz kaçacak delik arayacaksınız
Soğuğu hiç beğenmedim nedense
Evettt çok severim
İçiyoruz her daim
Denedim