Yeme & İçme Obsesso soğuk kahve denediniz mi? Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi zararlı mıdır? Güncellemeler+1 yıl Sanırım almaktan vazgeçtim 😅 Obsesso soğuk kahve denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Denemiştim tadı çok güzeldi ama küçük olmasına rağmen pahalıydı 🥲 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soğuk kahve benden uzak dursun bir kere içtim midemi bulandırdı. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denedim fena değil ama fazlası tabii ki de zararlıdır yani 1 0 Yorumla
kitapkokanev Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl denemedim nasıl acaba, yazın soğuk kahve çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hindistan cevizlisi güzel. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Denemedim 1 0 Yorumla
TabancaTutan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Denedim berbat 1 2 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Cidden mi ya bende güzeldir diye denemeyi düşündüm Yorumla TabancaTutan +1 yıl Ben a101 e gelmis cikolatali olanini almistim beyaz degil normal kotuydu normal kahve Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu dışında bisey icmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Denemiştim tadı çok güzeldi ama küçük olmasına rağmen pahalıydı 🥲
Soğuk kahve benden uzak dursun bir kere içtim midemi bulandırdı.
Denedim fena değil ama fazlası tabii ki de zararlıdır yani
denemedim nasıl acaba, yazın soğuk kahve çok iyi oluyor
Soğuk kahve hiç denemedim.
Hindistan cevizlisi güzel.
Bir kere içmiştim karamelliydi galiba
Şeker içeren kahveler bana uymuyor.
Bunlardsa aşırı şeker var
Bir yolculukta mecburen almıştım, beğenmedim.
Denemedim
Hiç denemedim
Fena değil
Denedim berbat
Cidden mi ya bende güzeldir diye denemeyi düşündüm
Ben a101 e gelmis cikolatali olanini almistim beyaz degil normal kotuydu normal kahve
Şu dışında bisey icmem
Karamellisi favorim
Kalite Yok
Hayir