Yeme & İçme Bugünün kahvesini kim içtiniz? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Herkese mutlu bir pazar dilerim , iyilere selam olsun kötüler yerinde dursun efendi efendi 😂😂 Bugünün kahvesini kim içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 10 ay Kahvede koydum fincana...https://www.youtube.com/embed/LM3Cksvup34 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Ben içmedim akşam eve geçip kahve içeceğim güzelce dinleneceğim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Niye Antep'te sanki senle içmiyorum ki diye ben olan sensizliğime içtim biraderim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet ictik 2 adet afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Bugünün kahvesini dükkanda müşteri ile içtim. 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Mutlu pazarlar😇. Birazdan içeceğim. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendimle ictm 0 0 Yorumla
BaallBaadeemm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 10 ay Şu an ıcıyorum canım sanada afıyet olsun 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İçtim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kahvede koydum fincana...
https://www.youtube.com/embed/LM3Cksvup34Ben içmedim akşam eve geçip kahve içeceğim güzelce dinleneceğim.
Niye Antep'te sanki senle içmiyorum ki diye ben olan sensizliğime içtim biraderim
Biraz önce 2. double kahvem bitti.
Hala cay içiyorum
İş yerinde 3 kişi içtik
Evet ictik 2 adet afiyetler olsun
Bugünün kahvesini dükkanda müşteri ile içtim.
afiyet olsun ben içtim
Daha içmedim.
Akşam inşallah
Mutlu pazarlar😇. Birazdan içeceğim.
Kendimle ictm
Afiyet olsun aşkım
Canım çekti kalkıp yapiyim bari
Şu an ıcıyorum canım sanada afıyet olsun
yok icmedim
Kendim
daha içemedik
Kendim tek başına içtim