Yeme & İçme Bugün kahveni kimle içtin? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gölgem Ve Ben Yalnız Birlikteydik☕️🍂😎Peki Ya Sen Bugun Kimle Kahveni İçtin?#kahvevekeyif #kaptan“Bir Fincan Kahve Olsam “dediğinizi duyar gibiyim… Güncellemeler6 ay S. Soru Tesekkürler✨🙋🏻♂️ Bugün kahveni kimle içtin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Afiyet olsun kral. sabah yalnız içtim 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Gel kardes beraber olsun
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 6 ay Kahveciyle.. Adamin projesine onay verdim bqnq i ce belli bardakta kahve ısmarladı :)) 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Meslek ne hocam? Bi kahve ucuza gelmiş🤭 Yorumla Onemortime 6 ay Adama 45-50 bine mal o'uyor ama o kqhve:)) Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Hee o zaman baska🤣 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Daha kahve içmedim 2 3 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Hadi be Gel ısmarlıyım ayıp ettin☺️ Yorumla Haziranikizleri 6 ay Eyvallah teşekkür ederim :) bugün geçti artık Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Rica ederim☺️✨ Yorumla
Sweetdreams2006 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Öğretmenimle içtik. 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay İyiymiş Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Ben keyfim ve kahyası 1 5 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Aynı benim Almanya şubemsinBayiilik vermek isterim🤣🤣🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Bedava mı kdfk Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Agaya Beleş beleş 🤣🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Eyvallah djdk Yorumla KaptanMagaralı 6 ay ✨🙋🏻♂️ Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek başıma 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 6 ay Annemle Türk kahvesi 1 2 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Afiyet olsun Anne ile gecen her zaman degerlidir Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Evet 😌 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kitabımla 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Oo güzel bir aktivite Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 6 ay Starbucks mı o ben mi yanlış görüyorum 0 1 Yorumla KaptanMagaralı 6 ay Evet ne olmuş ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun kral. sabah yalnız içtim
Gel kardes beraber olsun
Kahveciyle.. Adamin projesine onay verdim bqnq i ce belli bardakta kahve ısmarladı :))
Meslek ne hocam? Bi kahve ucuza gelmiş🤭
Adama 45-50 bine mal o'uyor ama o kqhve:))
Hee o zaman baska🤣
Daha kahve içmedim
Hadi be Gel ısmarlıyım ayıp ettin☺️
Eyvallah teşekkür ederim :) bugün geçti artık
Rica ederim☺️✨
Öğretmenimle içtik.
İyiymiş
Ben keyfim ve kahyası
Aynı benim Almanya şubemsin
Bayiilik vermek isterim🤣🤣🤣
Bedava mı kdfk
Agaya Beleş beleş 🤣🤣