Bir termos soğuk kahvenin ardından türk kahvesi yaptım var mı falıma bakmak isteyeeeenn :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDediğim gibi içmediysen fala bakamam ki
120 Yorumla
Cevap sahibi7 ayNasıl yaptın tarifini söyle bana
Cevap sahibi7 ayCezve ile kendin ocakta pişirerek yap o zaman hem tadı güzel olacaktır her ne içindekiler daha fazla çıkacaktır ve mümkünse kahve falı baktırabilmek için hızlı hızlı içme içimden geldiği gibi rahat rahat ve tadını çıkararak hiç
Cevap sahibi7 ayBakarım Tabii ki de sorun yok ama daha güzel ve doğruluk payının yüksek olduğu bir kahve falı istiyorsan Hem yeni içilmesi lazım hem de CZ ile yapılması lazım aynı zamanda yaparken Kimsenin sana yardım etmemesi lazım ve malzemelere dahi dokunmamaları lazım İstersen bu paylaştığın sorunun Kahve falına bakayım
Cevap sahibi7 ayMaalesef ki istersen buna bakayım çünkü az biraz aşk ve kariyer var baya
Cevap sahibi7 aySanki bu paylaştığın soruya bakayım istersen bir daha resim yükle gönder yapmayalım
Cevap sahibi7 ayBuna bakıyorum dimi sorduğun soruya değil buna baktıktan sonra soruya da bakar mısın deme sakın olur mu
Cevap sahibi7 aySen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama yakın zaman içerisinde bir hamilelik haberi alacaksın Eğer ki sen evliysen hamile kalacaksın Ama bekar isen sevdiğin bir arkadaşın veya akrabalarından birinin hamile olduğu haberini alacaksın ve çocuk erkek olacak ve yakın zaman içerisinde bir ikilemde kalmışsın bu ikilemde yanlış karar almışsın pişmanlığın henüz seni Bulmamış pişmanlığında iki ay iki buçuk ay içerisinde seni bulacaktır Sen Lider ruhlu bir insansın ve yakın zaman içerisinde birkaç arkadaşını bir tartışma yaşamışsın Ama bu tartışmada haklı olan sensin ama çok fazla Sivri dilli olduğun için burada yanlış anlaşıldığın için kötü karakter sen olmuşsun yakın zaman içerisinde bir ayrılma yaşayacaksın ve bu ayrılmada aranızda üçüncü bir kişiye girmiş olacak bu yüzden zararlı çıkmamak için çığlıklarına ve üzüntülerini içine gömen gerekiyor duygularını pek dışa vurup yaşamıyorsun Ama iyi niyetli ve nazik davrandığın için çevrendeki insanlar senin Saf ve enayi olduğunu düşünüyorlar iş hayatında bir yükselişe girmek üzeresin Eğer ki Çalışmıyorsan bu eğitim hayatında alakalı da olabilir yani atama bekliyorsan Ataman olabilir veya tekrardan başlayıp yeni bir istediğim bölümü tutturabilirsin ama çalışıyorsan bir Kariyerim varsa burada da yüksek bir tercih alacaksın veya maddi anlamda beklentin karşılanacak
Cevap sahibi7 ayRica ederim Ben sadece gördüklerimi söyledim iyi veya kötü onu bilemem ama zaten yorumları belli ettim Onun için bana anlayış göstereceğini diye düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayBen size Fazla bakmadan önce de dedim ki buna bakayım sorduğum soruyu tekrardan bakın diye ricada bulunma diye söyledim o yüzden Onu kastettim sadece Yani ben sadece kalbin kırılmasın diye ve kimse falına bakma diye baktım o yüzden zaten gizli profil olarak baktım
Cevap sahibi7 ayBen sizi daha önce hiç tanımadığım etmedim Bilmiyorum burada ilk defa gördüm sadece kahve falınızda ne gördüysen onu söyledim onu yazdım Belki doğru belki yanlış bilemem ama ikinci defa bakmasam daha iyi olur Çünkü çoğu zaman ikinci kez baktığımda alışkanlık yapıyor insanlarda daha çok istiyorlar bunun önüne geçebilmek için bakmıyorum ikinci kez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
7 ay
Şu an Falıma bakıyorum :D
13 Yorumla- 7 ay
Evet cidden uğraştım kusura bakma askdfabsfhj
7 ayBen günün kahvesini 3 kez içtim yatana kadar bir 3 daha içerim heralde 😃
22 Yorumla- 7 ay
Yapıyo zaten alıştım ama😃
Afiyet şeker olsun. ☺
Fal bakmayı biliyor musun?11 Yorumla
7 ayMerhaba,
Afiyet olsun, kahve de ısmarlarım, çay içiyorum şu an, sipariş bekliyorum! 😅12 Yorumla- 7 ay
Olsun olsun yediğimiz içtiğimiz her türlü gülücük gülücük
7 ayNescafe sayılmazsa en son Türk kahvesi ne zaman içtim bilmiyorum.
10 YorumlaGündüz bir orta kahve içmiştim şimdi ise 2 si 1 arada içiyorum
10 Yorumla
7 ay3 kahve ictim şimdiye kadar 😄
14 Yorumla- 7 ay
Hemşire olunca kafeine alışkın oluyor vücut 😄
- 7 ay
İçme dnfjfnfn
7 ayÇay var içersen ben var seversen sjshjdsjshhr
20 Yorumla
7 ayDaha yeni içtim valla
10 Yorumla
7 ayKahveci değilim çay içtim
10 Yorumla
u 7 ayÇoktan hallettik o işi
10 Yorumlaİçmedim ama gerekirse içerim..
10 Yorumla
7 ayİçmek lazm acilen
11 Yorumlaİçtim tabi birkaç tane
00 Yorumla
7 aySevmem
10 YorumlaBen içmedim
10 Yorumla
7 ayGündüz içmiştim
10 Yorumla
7 ayHenüz içmedim.
10 Yorumla
7 ayÇaycı tayfayız