Yeme & İçme Elleriyle kahve yapanınız oldu mu hiç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Acı sevmiyorum diye sütünü fazla katmıştı, gözyaşım pıt 🥲 Elleriyle kahve yapanınız oldu mu hiç? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Bana yapan yok, tuşa basıyorum makine yapıyor sagolsun Allah zeval vermesin, cafeye gidince yapan oluyor sayılirsa hahah 2 1 Yorumla u fangoria 11 ay yapayım hocam sana ☕☕🟤🟫 Yorumla
dmla42 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 11 ay Kimseden öyle ince düşünceli hareketler görmedik yaparsam da kesin ben yaparım onunda bir manası yok zaten 0 0 Yorumla
HemedoEjderii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Ben her gün kendi ellerimle onlarcasina yapıyorum. Onlar sayılıyor mu😅 0 6 Yorumla Soran 11 ay Barista misiniz Yorumla HemedoEjderii 11 ay Evet Yorumla Soran 11 ay Zor mu yapmak öğrenmek nasıl belki bende olurum iş var da bir Yorumla HemedoEjderii 11 ay Üç yıl oldu tam olarak. Ilk başlarda kafam almıyordu. Şimdi yeni bir ürün çıkacak olsa reçetesine bakma ihtiyacı duymuyorum. Zamanla ilgi düzeyine göre refleks haline geliyor. Yorumla Soran 11 ay Aa tamamdır teşekkür ederim çok Yorumla HemedoEjderii 11 ay Rica ederim ne demek. Yorumla
gizembenim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% 11 ay Tuzlu kahve içmek nasip olmadı Bi, nerdesin beyaz atlım 0 2 Yorumla Soran 11 ay Erkolara güven yok ben yaparım sana tuzlu tatlı Yorumla gizembenim 11 ay Yarın akşam gel beni iste babamdan Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Daha bu sabah yaptırdım bulunması kolay bir insan tipi 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Makinam var 30 çeşit kahve yapıyor basıyorum bıztttt içiyorum ohhh 😀 0 0 Yorumla
Üye1200 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Bu, sadece kahve değil; bir duygu, bir hatıra, hatta bazen bir veda sorusu. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oluyor bazen 0 0 Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Karşı cins değil ama oldu tabi :D 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 11 ay Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Bu kişi seni seviyorum demese de olur 🤭 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Başka neresiyle yapılabilirdi ki kahve? 0 0 Yorumla
Anonimişi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yırtık arklarım tuzlu ve yağlı kahve yapmıştılar 0 0 Yorumla
SanMcpickle Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay ayaklar ile yapılamıyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Oldu tabi ki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bana yapan yok, tuşa basıyorum makine yapıyor sagolsun Allah zeval vermesin, cafeye gidince yapan oluyor sayılirsa hahah
yapayım hocam sana ☕☕🟤🟫
Kimseden öyle ince düşünceli hareketler görmedik yaparsam da kesin ben yaparım onunda bir manası yok zaten
Ben her gün kendi ellerimle onlarcasina yapıyorum. Onlar sayılıyor mu😅
Barista misiniz
Evet
Zor mu yapmak öğrenmek nasıl belki bende olurum iş var da bir
Üç yıl oldu tam olarak. Ilk başlarda kafam almıyordu. Şimdi yeni bir ürün çıkacak olsa reçetesine bakma ihtiyacı duymuyorum. Zamanla ilgi düzeyine göre refleks haline geliyor.
Aa tamamdır teşekkür ederim çok
Rica ederim ne demek.
Tuzlu kahve içmek nasip olmadı Bi, nerdesin beyaz atlım
Erkolara güven yok ben yaparım sana tuzlu tatlı
Yarın akşam gel beni iste babamdan
Daha bu sabah yaptırdım bulunması kolay bir insan tipi
Makinam var 30 çeşit kahve yapıyor basıyorum bıztttt içiyorum ohhh 😀
Bu, sadece kahve değil; bir duygu, bir hatıra, hatta bazen bir veda sorusu.
Oluyor bazen
Karşı cins değil ama oldu tabi :D
Bu kişi seni seviyorum demese de olur 🤭
Başka neresiyle yapılabilirdi ki kahve?
Ayaklariyla mi yapacakti birde
Yırtık arklarım tuzlu ve yağlı kahve yapmıştılar
ayaklar ile yapılamıyor diye biliyorum
Ablam
Elbette
Oldu
Oldu tabi ki
Evet oldu..