Yeme & İçme Kolayla kahveyi karıştırdınız mı hiç? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyku kaçırıyo mu cidden çünkü beni kahve tek başına kesmiyo artık Güncellemeler+1 yıl 1de gidiyom 3e 4e allah ne verdiyse isim bitene kadar baybayın Güncellemeler+1 yıl Elendim iygeceler Kolayla kahveyi karıştırdınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Hiç denemedim, denemeyi de düşünmüyorum açıkçası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet karıştırdım ama güzel olmadı tadı. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Evde enerji var bir çay kaşığı toz nescafe çiğnedim üstüne üff çiçek çiçek kolaylada olur 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bfpndnxndn ben bu gorusten hicbir sey anlamadım Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çarpıntın tutarsa sonsuz uykuya yatırabilir, dikkat et. 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yaaa korkutmasana Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Finallere mi çalışıyorsun sende 0 61 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yok yaveum yks Yorumla Aşil_Han +1 yıl Bu saatte ders mı çalışılınır Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Calisamiyom zaten uykum da yok mlsf Yorumla Aşil_Han +1 yıl Çalışma boş ver Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Nsnsnnsnsnd sag ol knk Yorumla Aşil_Han +1 yıl Benimde finaller geliyor ben çalışmıyorum Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl O yüzden beni de calismamaya tesvik ediyosun 😒 Yorumla Aşil_Han +1 yıl Aslında çalışıyorum ama öğlen çalışıyorum Yorumla Aşil_Han +1 yıl Çalış ama bu saatte çalışma Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ben de aksam çalıştım yeter allah bereket versizn Yorumla Aşil_Han +1 yıl Yeter diyorsan bitmiştir Yorumla Aşil_Han +1 yıl Geçen sene geldi aklıma Yorumla Aşil_Han +1 yıl Kötüydü Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Dndndndjd ben mezuna kaldim yasitiz galiba Yorumla Aşil_Han +1 yıl Mezuna kaldıysa öyle Yorumla Aşil_Han +1 yıl Mezunsan çalışma ya Yorumla Aşil_Han +1 yıl Zaten az çok biliyorsun sen 1 ay tekrar et sınava gir Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Djdjndndndjdjd askim senkn amacın ne ulan Yorumla Aşil_Han +1 yıl Amacım şuanlık yol Yorumla Aşil_Han +1 yıl Yok Yorumla Aşil_Han +1 yıl Ne okumak istiyorsun Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Pc mühendisliğiSen hangi bölümdesin Yorumla Aşil_Han +1 yıl Endüstri mühendislipi Yorumla Aşil_Han +1 yıl boş ver pc yi Yorumla Aşil_Han +1 yıl Endüstri oku sende Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ya basta düşündüm de bana en mantiklisi pc geliyor her anlamda, alani daha geniş Yorumla Aşil_Han +1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla Aşil_Han +1 yıl En geniş alanlısı endüstri Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Xnndndndnd gecmiyom Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hangi üni desem ozel mi olur Yorumla Aşil_Han +1 yıl Olur Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Nxnxnxndndn tamam hayatım tenk yu iygeco Yorumla Aşil_Han +1 yıl Senin hedefin neresi desem ama bence özel olmaz Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yo olr Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kazanacagim icin 💅🏼 Yorumla Aşil_Han +1 yıl İnşallah kazanırsın Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tenkss Yorumla Aşil_Han +1 yıl Bölge olarak nerde peki Yorumla Aşil_Han +1 yıl Büyük ihtimal istanbuldur Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bdnxnxnxnbxbd ic anadolu Yorumla Aşil_Han +1 yıl Odtü Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Erkek Yorumla Aşil_Han +1 yıl Dişi Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hadi yat zibar gec oldu Yorumla Aşil_Han +1 yıl Eyw Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sabah zaten dersim var uyumam lazım Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Optum baaaayy Yorumla Aşil_Han +1 yıl Yolun karadenize düşerse alo de işini görürüz Yorumla Aşil_Han +1 yıl Ben öpmüyüm bay Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ay nolur o olma ya Yorumla Aşil_Han +1 yıl Kim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Neyse Yorumla Aşil_Han +1 yıl Kim olmuyum Yorumla Aşil_Han +1 yıl Söylüyorsun sonra neyse diyorsun Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Takıntılı ruh hastası arkadaşın biri Yorumla Aşil_Han +1 yıl Değilimdir Yorumla Aşil_Han +1 yıl Neyse hadiuyu Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl 38638383938 tane hesabı var da engelle engelle bitmedi Yorumla Aşil_Han +1 yıl Ben daha u kadar işsiz olamadım Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl İyi sevindim senin adına Yorumla Aşil_Han +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Reflü azdıran derler bizim burada bu tarife. 0 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Iy yapmadım yapardı bizim rakipler 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ben de yapip milleti elicem simdi Yorumla
jessepinkman34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl sıcak suya kola damlat güzel oluyor 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Amac guzel olmasi degil uykumu kacirmasi Yorumla jessepinkman34 +1 yıl İşin şakasındayım zaten Yorumla
Birsesbirbakışbazen Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Finaller mi geliyor 😂 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yok henüz o levele gelemedik yksye hazırlanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç denemedim, denemeyi de düşünmüyorum açıkçası
Evet karıştırdım ama güzel olmadı tadı.
Evde enerji var bir çay kaşığı toz nescafe çiğnedim üstüne üff çiçek çiçek kolaylada olur
Bfpndnxndn ben bu gorusten hicbir sey anlamadım
Çarpıntın tutarsa sonsuz uykuya yatırabilir, dikkat et.
Yaaa korkutmasana
Finallere mi çalışıyorsun sende
Yok yaveum yks
Bu saatte ders mı çalışılınır
Calisamiyom zaten uykum da yok mlsf
Çalışma boş ver
Nsnsnnsnsnd sag ol knk
Benimde finaller geliyor ben çalışmıyorum
O yüzden beni de calismamaya tesvik ediyosun 😒
Aslında çalışıyorum ama öğlen çalışıyorum
Çalış ama bu saatte çalışma
Ben de aksam çalıştım yeter allah bereket versizn
Yeter diyorsan bitmiştir
Geçen sene geldi aklıma
Kötüydü
Dndndndjd ben mezuna kaldim yasitiz galiba
Mezuna kaldıysa öyle
Mezunsan çalışma ya
Zaten az çok biliyorsun sen 1 ay tekrar et sınava gir
Djdjndndndjdjd askim senkn amacın ne ulan
Amacım şuanlık yol
Yok
Ne okumak istiyorsun
Pc mühendisliği
Sen hangi bölümdesin
Endüstri mühendislipi
boş ver pc yi
Endüstri oku sende
Ya basta düşündüm de bana en mantiklisi pc geliyor her anlamda, alani daha geniş
Dalga mı geçiyorsun
En geniş alanlısı endüstri
Xnndndndnd gecmiyom
Hangi üni desem ozel mi olur
Olur
Nxnxnxndndn tamam hayatım tenk yu iygeco
Senin hedefin neresi desem ama bence özel olmaz
Yo olr
Kazanacagim icin 💅🏼
İnşallah kazanırsın
Tenkss
Bölge olarak nerde peki
Büyük ihtimal istanbuldur
Bdnxnxnxnbxbd ic anadolu
Odtü
Erkek
Dişi
Hadi yat zibar gec oldu
Eyw
Sabah zaten dersim var uyumam lazım
Optum baaaayy
Yolun karadenize düşerse alo de işini görürüz
Ben öpmüyüm bay
Ay nolur o olma ya
Kim
Neyse
Kim olmuyum
Söylüyorsun sonra neyse diyorsun
Takıntılı ruh hastası arkadaşın biri
Değilimdir
Neyse hadiuyu
38638383938 tane hesabı var da engelle engelle bitmedi
Ben daha u kadar işsiz olamadım
İyi sevindim senin adına
Teşekkürler
Reflü azdıran derler bizim burada bu tarife.
Evet ama kafa kazan gibi oluyor
Iy yapmadım yapardı bizim rakipler
Ben de yapip milleti elicem simdi
sıcak suya kola damlat güzel oluyor
Amac guzel olmasi degil uykumu kacirmasi
İşin şakasındayım zaten
Finaller mi geliyor 😂
Yok henüz o levele gelemedik yksye hazırlanıyorum
Hayir
Hayır.
Hayır
Neden uykusuz kalıyorsun ki