2 gü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eğer amaç sadece kahve içmek değil de, kahve bahanesiyle tanışmak, sohbet etmek, bir ruhu çözmeye çalışmaksa evet, bu gayet güzel bir sebep olabilir. Kahve, aslında çoğu zaman içecekten çok bir vesiledir. İki insanın göz göze bakıp, “ne var sende bende olmayan?” diye merak etmeye başladığı o sade ama samimi anların arka planıdır.
Ama sırf kahve içmek için hiçbir merak, çekim, ilgi olmadan bir buluşma fikri? O biraz zorlama olabilir. Çünkü birinin yanında geçirilen zaman, kahveden daha çok şey içermelidir: merak, enerji, biraz gülümseme, biraz içtenlik.
Kısacası: Kahve bahanedir, niyet samimiyetse her yudum bir adıma dönüşür.
Bu kiminle gittiğine bağlıdır.. sohbeti iyi olan ve dedikodudan uzak bir insansa keyif alabilirsin. mesela ben en çok nostalji zamanların anılmasını, kahve içerken daha doğru buluyorum..
Evde kahvemi yapar içerim, olmadı dışarı çıkar kendime kahve ismarlarim. O kadar ölmedim şükür kimsenin kahvesine ihtiyacım olmadı...
Yok ben daha çok time için planlarım bunu. Data sanırım bana göre değil. Time daha iyi gibi.
sevdiğim insanla buluşmak için çıkarım sadece. kahve bahane
Ben kızın kendisi için giderim kahve olmasa da olur 😅
İlerisi ciddiye bağlanmasa bile en azından kendimi iyi hissettirir.
Sevdiğin bir insansa ve değer veriyorsam hiç düşünmez çıkarın kahve sadece bahane olur
hayır tabiki bu ne tür bir saygısızlık böyle, yapmam yapana da haddini bildiririm.
yeterki kabul gorsun , gerisi bende kendimi ifade etmeyi ve ozguveni olan insanim. kisacasi devami gelir
Evet En büyük ve pahalı kahveyi kim ısmarlıyor
Gönül muhabbet ister kahve bahane demişler
Tanımak için zaten kahve içmek güzel olur
Hayır ya zaten hiç sevmiyorum kahveyi
Ya kahvem rezil olursa 🫠
Özel buluyorum böyle şeyleri hayır o yüzden
asla ben kendimde içiyorum.
Seven ve değer veren kişiyle çıkarım
Çıkmam çay olsaydı olurdu..
He olur gel bi kahve içelim😅
Kahve bahane buluşmak şahane
Bence çıkılmaz