Yeme & İçme Sadece kahve içmek için bir mekana gidermisiniz? _ALCHERA_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kahve kültürünüz var mı?Starbucks bir kültür değildir bu arada sabahın köründe en yakın yer orasıydı. djdj Sadece kahve içmek için bir mekana gidermisiniz? Cevapla Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GoRGeOuSS Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 10 ay Yeme & İçme konusunda 538 cevap paylaştı. Gidiyorum ya ben zaten her gün 4-5 tane kahve içiyorum ama türk kahvesi dışarıda özellikle kahve içmek için çıkıyorum hep evde olmuyo sjsj 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 10 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, sadece kahve için gittiğim oluyor.Hatta kahvenin yanında tatlı tercih ettiğim günler tek tüktür. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 10 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hayır sadece kahve içmek için mekana gitmem 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Sürekli giderim ama starbucks hariç hepsi olabilir, bu mekanı sevmiyorum nedense fazla popüler kültür öğesi olduğu için olabilir 😂 1 2 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Ben hayatımda 3 kez gittim o da çok yakındı diye. djfj Yorumla u Alfoo 10 ay Yakınsa normal 😂 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. hayır ne gerek var ki kahvemi kendi evimde içerim hem daha ucuza geliyor hemde kendim özenerek yapıyorum 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Görseldeki tatlı çokkk güzel yaww bulmam lazım bunu acil 🤣 giderimm 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün sırf deniz kenarı kahve içmek için 180 km gittim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 10 ay Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Starbucksa gitmem , paramla hizmett alabileceğim, kahvemin masama geldiği yerlere giderim 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 10 ay İstersem belki giderim tek başına olması sorun değil. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Evet mesela İzmire her gittiğimde illa kızlar ağası hanında bir kahve içerim. 0 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Yakınımda mekan yok ama olsaydı giderdim genelde evde içiyorum 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Çay içmek için cehenneme bile giderim 1 0 Yorumla
Yalnızlığı_Seven Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Dışarıda geziyorsam giderim. Ama özel gitmem. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 10 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet giderim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. gitmem, kahve sevmiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Evet tek başıma gidip Bi kahve keyfi yapmak hoşuma gider ama star değil 1 0 Yorumla
Büşraapue Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yok kahve çok sevmem tatlıya bayılırım ama 1 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu tatlı adı nedir 1 1 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Tiramisu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay o tiramisu’nun tadı güzel mi 1 2 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Benim yaptığım çok daha güzeldir pek beğenemedim hatta bir kısmını bıraktım. Yorumla Cevap sahibi 10 ay cok severim tiramisuu🥹 Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 748 cevap paylaştı. Kahve sevmem 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 10 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Evet giderim sık sık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gidiyorum ya ben zaten her gün 4-5 tane kahve içiyorum ama türk kahvesi dışarıda özellikle kahve içmek için çıkıyorum hep evde olmuyo sjsj
Evet, sadece kahve için gittiğim oluyor.
Hatta kahvenin yanında tatlı tercih ettiğim günler tek tüktür.
Hayır sadece kahve içmek için mekana gitmem
Sürekli giderim ama starbucks hariç hepsi olabilir, bu mekanı sevmiyorum nedense fazla popüler kültür öğesi olduğu için olabilir 😂
Ben hayatımda 3 kez gittim o da çok yakındı diye. djfj
Yakınsa normal 😂
hayır ne gerek var ki kahvemi kendi evimde içerim hem daha ucuza geliyor hemde kendim özenerek yapıyorum
Görseldeki tatlı çokkk güzel yaww bulmam lazım bunu acil 🤣 giderimm
Bugün sırf deniz kenarı kahve içmek için 180 km gittim
Starbucksa gitmem , paramla hizmett alabileceğim, kahvemin masama geldiği yerlere giderim
İstersem belki giderim tek başına olması sorun değil.
Bazen evet ama boykot olan yerlere değil tabi ki
Evet mesela İzmire her gittiğimde illa kızlar ağası hanında bir kahve içerim.
Yakınımda mekan yok ama olsaydı giderdim genelde evde içiyorum
Çay içmek için cehenneme bile giderim
Onun için giderim zaten sjajaja
Dışarıda geziyorsam giderim. Ama özel gitmem.
Evet giderim
gitmem, kahve sevmiyorum
Evet tek başıma gidip Bi kahve keyfi yapmak hoşuma gider ama star değil
Yok kahve çok sevmem tatlıya bayılırım ama
Bu tatlı adı nedir
Tiramisu
o tiramisu’nun tadı güzel mi
Benim yaptığım çok daha güzeldir pek beğenemedim hatta bir kısmını bıraktım.
cok severim tiramisuu🥹
Evet giderim
Evet sık sık giderim
Evet giderim.
Kahve sevmem
Giderim
Hayır
Hayır gitmem
Gitmem evde yaparız
Evet giderim sık sık
Aynen
Belki