Ilk başta insanlara garip geliyor ama. Bende bir gün tek takılırken. Cafenin önünden geçtim. Bir nargile içerim yanında da kahve dedim. Öyle tek gittiğim bir mekan olmuştu. Hatta orada yalniz takılan bir kız vardı. Tanıştık. Konuştuk. Neden tek oturuyon dedim. Kendim de tekim bu arada 😅😄 kız bana ben insanları sevmiyorum dedi. Tek tabancaymis. Neyse o mekana gide gide mekandaki insanlarla arkadaş olduk. Çalışan kızlardan biriyle sohbeti ilerlettik. Daha sonra ayni mekana 3 erkek gitmiştik. Okey oynayacaktık dördüncü arıyorduk. Mekanda çalışan kızla samimiyetim olduğundan onu da gruba ekledik okeyde dördüncü yaptık kızı. 😅 güzeldi 😄
Evet, bazen tek başıma bir kafede oturup kahve içmeyi seviyorum. O anlarda sessizlik bana iyi geliyor. Kalabalığın arasında kendi dünyama çekilmek, düşüncelerimi toparlamak gibi bir şey. Kahvenin kokusu, fondaki müzik ve dışarıdan gelen hafif uğultu insanı garip bir huzura sürüklüyor. Kimseyle konuşmadan sadece kendinle kalmak, aslında bir nevi yeniden şarj olmak gibi. O an, dünyanın gürültüsü bile güzel geliyor insana.
Bir yere gidip kahve içmek hiç ilgimi çekmez ama yemeklere düşkün birisiyim ve yalnız başıma yemek yemeye falan alışığım. Ve tabi güzel olsa da dostlarımla veya ileride bir kız arkadaşım olursa onunla yemek yemek vs daha güzel olur.
Evet bazen arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum sıkılıyorum onlardan İnsanlar sürekli mız mız hayatı için hiçbir çaba göstermeyip mükemmel olmasını bekliyorlar veya ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar bende sıkıldım negatif insanlardan bu yüzden yalnız dolaşmayı seviyorum sadece çok canım sıkılırsa görüşüyorum
Kahve falan değil de yemek yerim şöyle kallavi, yazılarımı yazarım, araştırma yaparım. Yorulunca kalkar sinemaya giderim. Kaykarım sırtımda olur, onu sürerim. Müzik dinlerim. Bence tek yapılan şeyler daha keyiflidir aslında. Yanında ki insanı mutlu etmek yerine önce kendini mutlu etmeyi öğrenirsin.
Severim diyemem ama bazen molalarımda bazense birilerini beklerken saçma sapan mağaza gezmek yerine bir yerde oturup kahve içmek tercihim olur. Kulaklıklarımı takar, telefonumu kurcalarım. Sürekli gittiğim bir mekansa da genelde çalışanlarla falan sohbet ederim.
yalnız kalıp kafa dinlemek istesem evimde otururum napayım dışarda? ha çok dışarı çıkıp ta yalnız takılasım varsa da giderim bara mara veya ormana falan ya da sahile sandalye atmaya kafe insanı değilim.
yemek yemeye gitme olsun veya dediyin gibi dışarıda bir yerlerde oturup kahve içmek olsun ekstra bazen uzak yerlere giderim ve etrafı insanları seyretmek olsun bazen iyi geliyor insana ve iyi ki yanlızım diyorum
Ben mecburiyetten yapınca alıştım ve tadına vardım. Kimseye ihtiyacım yok kendime kahve ısmarlayip kendimle vakit geçirmek beni iyi hissettiren seylerden
Severim severim de ben ne zaman tek kahve içmeye gitsem kızlar baya göz teması kurmaya çalışıyor bazen diyorum üstümde başımda bir şey mi var ne oluyor ya diye kendi kendime sormaya başlıyorum tek Kafa dinlemelik yer oluyor sana kesişme yeri hoş değil
Kesinlikle severim. Kalabalık yalnızlık en güzeli. Bazen kimseyle konuşmak istemezsin ya, işte o zamanlarda. Sadece kendine anlatırsın, etrafa bakınırsın, dinlenirsin.
Flortleri hep o şekilde yapabiliyoruz. Hep tek gider Starbucksa otururum biriyle gozgoze geldiğim anda gidip konuşuyorum birkaç güne flortlesiyoruz zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
En sevdigim şeydir. Tek başıma bir yerlere gitmek. Yanımda birisi olunca canım sıkılıyor tek gitmek daha güzel. Ben normal yolda yürürken bile insanlarla konuşan bir tipim. Yanımda birisi olunca konuşamıyorum canım sıkılıyor 😀😀hsahah
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
7 ay
Örnek veriyorum : Bir dondurma dükkanın önünden geçiyorum kolay gelsin hayırlı işler diyorum. Konuşma başlatıyorum bu yüzden yanımda birisi olsam konuşmam canım sıkılır ya
En sevdiğim. Gerçi yine tek değilim. Karşımda ben oturuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Evde kendi kahvemi yapmayı tercih ederim. Ev kuşuyum ben pek sevmem dışarıya çıkmaya yalnız da olsam arkadaşım da olsa genelde evde buluşmayı ve olmayı seviyorum