Yeme & İçme Kahve date ne dersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarım tarafından ekildim buluşalım mı 😂 Güncellemeler1 yıl İstanbul Güncellemeler1 yıl Neyse gençler ben bakım yapmaya gidiyorum dışarıda uğraşamam hepinize iyi akşamlar Kahve date ne dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kayhveyi kitlicek biri mi lazimn😁😁.. bakirkoydeyim yakinsan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen tek takıl allaha şükürler olsun kahvr alacak param var 😂 Cevap sahibi 1 yıl Yaaa yazikk parasida varmiss
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Nickimi burada kullanmak istemiyorum. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah baya iyi nick Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Boşuna ekmemişlerdir, düzeni bozmayalım😂😂 0 1 Yorumla Richardgör 1 yıl Karnının doymayacağı yerde açlığını belli edenler😂 Yorumla
Mauz555 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl İsminiz ekin mı? Kdjfdmdj 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Hahahha niye o isimde biri mi var buda ben şerife Yorumla Mauz555 1 yıl Ekilmişsiniz ya djfjjdj bende apo şerife de çok ulvi bir isim be kıskandım bı tık Yorumla Soran 1 yıl Hahahha tabi tabi Yorumla Mauz555 1 yıl Hangisi ne "tabi" ? Fjfjfjf Yorumla Soran 1 yıl İsmimi kıskanmana shsh Yorumla Mauz555 1 yıl Niye öyle diyon be insanlar bı lazziya birde Şerife ismini duyunca önünü falan ilikliyorlar şanslısın yani dkfjfjfj Yorumla Mauz555 1 yıl Çok ayıp be insan bı istek atar da öyle gider Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ekildm ben de ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nerdesin? 0 15 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi semt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana uğraş lazım sanırım yazalım özel hisset Yorumla Soran 1 yıl Yok ya kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç lazım? Hangi semt? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 29 bu arada Yorumla Soran 1 yıl Böyle dediğine göre büyüksün neyse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 29 yaşındayım 3 ay var doğum günüme aralığı 30 36 alıyor olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haklı çıkmak nasıl diye sorsana ! Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiydi ama 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi düşündüm her şey çıkabilir burdan buluştuğum kişi güvenemedim kaçıyom ses etme dmdm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açıkçası biliyordum çağırsan bende gelmezdim kimse o kadar sal.. olmaz herhalde ilgi lazımdı paketledik sorun yok? Ama büyük değildim 2-0 😅 Yorumla Soran 1 yıl Benden büyüksün ama dhhdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tavsiye edildiği kadar aslında. Sende yabancılarla date yapmamalısın Yorumla Soran 1 yıl İnan bana hiç kör randevu yapmadım randevu bile yapmadım dndndn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi 3. cevabımı okusana haklı mıyım?😅 Gelsemde beni sevmezdin huysuz adamım çok şey kaybetmedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kayhveyi kitlicek biri mi lazimn😁😁.. bakirkoydeyim yakinsan
Sen tek takıl allaha şükürler olsun kahvr alacak param var 😂
Yaaa yazikk parasida varmiss
Nickimi burada kullanmak istemiyorum.
Hahahah baya iyi nick
Boşuna ekmemişlerdir, düzeni bozmayalım😂😂
Karnının doymayacağı yerde açlığını belli edenler😂
Verceksen olur
İsminiz ekin mı? Kdjfdmdj
Hahahha niye o isimde biri mi var buda ben şerife
Ekilmişsiniz ya djfjjdj bende apo şerife de çok ulvi bir isim be kıskandım bı tık
Hahahha tabi tabi
Hangisi ne "tabi" ? Fjfjfjf
İsmimi kıskanmana shsh
Niye öyle diyon be insanlar bı lazziya birde Şerife ismini duyunca önünü falan ilikliyorlar şanslısın yani dkfjfjfj
Çok ayıp be insan bı istek atar da öyle gider
Ekildm ben de ya
Olur
İzmirdeyim maalesef
Tabi adhdjdj
Buluşalım
olur
Nerdesin?
Hangi semt
Sana uğraş lazım sanırım yazalım özel hisset
Yok ya kaç yaşındasın
Kaç lazım? Hangi semt?
29 bu arada
Böyle dediğine göre büyüksün neyse
29 yaşındayım 3 ay var doğum günüme aralığı 30 36 alıyor olabilir mi?
Haklı çıkmak nasıl diye sorsana !
İyiydi ama 😂😂
Şimdi düşündüm her şey çıkabilir burdan buluştuğum kişi güvenemedim kaçıyom ses etme dmdm
Açıkçası biliyordum çağırsan bende gelmezdim kimse o kadar sal.. olmaz herhalde ilgi lazımdı paketledik sorun yok? Ama büyük değildim 2-0 😅
Benden büyüksün ama dhhdhd
Tavsiye edildiği kadar aslında. Sende yabancılarla date yapmamalısın
İnan bana hiç kör randevu yapmadım randevu bile yapmadım dndndn
Şimdi 3. cevabımı okusana haklı mıyım?😅 Gelsemde beni sevmezdin huysuz adamım çok şey kaybetmedin
Hangi şehir