Oh mis mis :) sıcakta fazla icilmiyo ama nefis birakmiyo :D 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Türkiyede kahve yetişmemesine rağmen , lezzetiyle ün salmış olan bir kültürdür Türk kahvesi.😊😊 Ama seninki nescafe galiba. 😂😂😂
Turk kahvesini pek sevmem :) evt nescafe coooooook severim oda beni sever 😂😂😂
Nescafede güzel ben de içiyorum ama Türk kahvesine ayrı bir yere sahip bende.😂😂😂
O zmn turk kahvesine ayri bir bakiyosun ayri seviyosun onun degeri daha farkli gozunde o daha cekici odaha lezzetli diyosun ( turk kahvesi 😂😂😂😂)
ay lav yu türk kahvesi😂😂 hem kültürüm olduğu için hem de çoookkk güzel olduğu için. (tabi herkes sevmek zorunda değil)😀😀 Beni kendimden daha iyi açıklıyorsun valla. Dediklerin harfi harfine katılıyorum😀😀
😂😂 o turk kahvesi yarasin icin :) ben bir tek kendimi cozemiyorum anlatamiyorum dediklerimin harfi harfine katıl bncede 😂😂
Ben de kendimi çözemiyordum zamanında ama sen çözdün. 😀😀 Seni de çözen biri çıkar. Sen de o arada kpss sorusu çözersin.😂😂😂
😂😂 ahahah son cumlene bayildim kpss cozersin orda oraya nasil atladin merak uyandirici 😂😂😂
Biraz göz attım buralara diyelim.😀😀 çocuk gelişimi ve malatya + kpps ama rahatsız olurmusun bu yazdıklarımdan emin değilim. 😇😇😇
Hi ne gibi bir rahatsizlik acaba :)
Kişisel konulardan bahsederken rahatsız olabilirsin diye bir çekinceyle yazdım o yazıyı.☺
Anladim demek istediginizi :) yani sasirdim diyelim :)
^stalker yapmış^ diye rahatsız olmuş olabilirsin diye açıklamak istedim.😇😇 kusura bakma.
Uyardigin icin tsk edrim :) ben oylesine bir soru olarak gordum demkki farkliymis
Sonuçta tek takipçimsin.😀😀 ondan biraz bilgi öğrenmişim bu siteden.😀😀😀 ben de stalker vereyim yazdığıma karşılık. Mekatronik mühendisi ısparta + 7 dersten kaldım. 😭😭Ben de bu bilgileri buraya verdim gitti.😂😂😂
😂😂 ahaha yok ya stalker degil bu ne olucak sanki bak ogrendim iste 😂😂 zararli cikmazsin 😂😂
😁😁 sonuçta yanlış anlaşılmak istemedim. Okul şehir gibi bilgileri vb kişisel bilgileri konuşmayı internet sitelerinde pek sevmiyorum. Sen de rahatsız mı oldun diye sormak istedim.😀😀 sen rahatsın ben de rahatım. Rahatlıktan biraz güneş gözlüğü takayım.😎😎😎😂
Yani oyle tabiki ama onu bilse ne olck bilmese ne olck :D tak tak hava cok gunesli 😂😂
😂😂 tamamdır. Güneşi patlatmak için roket fırlatacam. normal silah işe yaramıyo.😂😂
Rokette ise yaramaz bnce gunes patlarsa ortalik cehennem olur heralde 😂😂😂
Onun parçaları dünyaya isabet eder valla düşünmemiştim onu. Bence dıştan soğutmaya çalışalım onu. Daha temiz iş😂😂😂
Ahaha 😁o zmn basla soguk espiriler ypmaya blki sogur 😂😂
ahahah😂😂😂 başlayayım o zaman. Güneş var bir de Burcu Güneş var.😁 😂 uff üşüdüm valla.😂😂
😂😂 pazardaananasaldirdim 😂😂
Ahahah😂😂 kalemim yere düşmüyo uçuyo, çünkü PİLOT kalem kullanıyorum.😂😂😂
Ahaha 😂😂hayatta tek gercek KARİYER sen calisirsin KARI YER 😂😂😂
Ahaha 😂😂 trafikte bir araba kullanıyorum, insanlar buna binmek için Ölüyor. Çünkü kullandığım araba Cenaze arabası. Öyle ferrari, mercedese gerek yok.😂😂😂
BU guzeldi cidden 😂😂 insan vardir; uzemezsin kiramazsin kiyamazsin kusemezsin varligina sukredersin hah iste o BENİM 😂😂😂
Ooo son kelime efsane dönüş 😂😂 bir adamın diz kapağı yaralanmış ve hastaneye gitmiş. Doktor tedavi yaparken Adama ^tedavi yapmıyorum DİZİ izliyorum^ demiş.😂😂😂
Bu cok soguktu buz kesildim 😂😂😂
Ahah kış geri gelecek şimdi o derece soğudu.😂😂😂😂
😂😂gunes bile usudu 😂😂😂
ahaha 😂😂güneşi unuttuk valla. üşüsün o boşver bizi kavururken o bizi düşünmüyordu.😂😂😂
Ahaha 😂 evt ya bu sene vlla bisi yakti kavurdu kesin kisinda bizi isitmayack ne haliniz varsa gorun diyecek 😂😂😂
Ahah evet 😂😂Kış gelsin ben ona sorarım yaz sıcağının bir kısmını kışın neden vermiyorsun diye.😂😂😂
Biz bu sene cok kizdik guzese oyuzden kisin olursa diyecek gidin kendiniz isinin bna bulasmayin 😂😂😂
O zaman kendisine kızacak hareket yapmasın. 😂😂😂 kış ve yazın dengeyi tuttursun.😁🔆🔅
Ahah 😂sen boyle dedin diye kesin dengeyi kurar 😂😂
Artık kuracak başka çaresi kalmadı. Yapmaz ise dibine kara delik açarım kurtulamaz oradan sürüklenir yok olur.😂😂😂😂
Ahah 😂 Gorecez artik 😀
Bakalım nasıl hareket edecek.😂😂😂
Kenari gecip izleyelim :D
Tamamdır. Çekirdek, kolada alırız.😂😂😂
Ben kola icmiyorum zararli sende icme bence cekirdek olabilir ama cok yemedigimiz surece yerim :D
Tamamdır. Soğuk çay, çekirdek o zaman. Daha yararlı.😂😂😂 ayran da olabilir.😊😊
Ayran icelim en iyisi (sagliga dikkat) 😂😂disler konusunda cok hassasim ve kola dislere cok zararli cabuk eritiyo
Evettt hem bizim soğuk sıcak çayımız var hem de ayranımız daha ne olsun
Daha ne olsun elhamdulillah
aynen kültürümüz çok güzel. çeşitli, lezzetli helal... daha çok var ama bu kadar aklıma gelen.😀😀
Aynn dogru .. Aklinada ne kadar cok sey glmis :D
Ee Allah bir akıl vermiş bilgi öğren kullan diye.😂😂😂
Ne bilgi ne bilgi 😂😂
ahaha 😂😂 bilgiler bilgiler. sen de kpss bilgilerini öğrenecen ya. Ben de elektrik devrelerini 😂😂
Ahaha 😁 kpss bilgileri ogreniyoz sorular cok kolay cidden senin elektrik devreler yanmis 😂😂😂
ahahahaha, 😂😂😂😂😂😂 ben devre yaparken çok yaktım nasıl bildin yaaa😭😭😭😭😂😂😂
Belliydi zaten aklin bes karis havada oyuzden biliyom 😂😂😂mecnun
Ahahahaha 😂😂😂😂😂 ya bir iki devre yaktım, Allah tan yangın çıkarmadım.😂😂😂
E daha kactane yakacaktin bir iki tane yaktim diyon 😂😂
Yakmamayı becerinceye kadar.😂😂😂😂
O zmn sana devre bulamayiz artik 😂😂😂😂
Ahahah 😂😂😂önceki sayfanda sana söz verdim. Bana güveniyor musun namaz konusunda?
Ciddi ve kesin konustugun icin inandim yani ve o gercek olursada cok mutlu olurum cidden
inşallah annem de istiyordu namaz kılmamı sende vesile olacaksın bana.
Sevinirim bir ise yaradigim icin :)
1 soru sordun hayatım değişcek iyi anlamda 😇😇 çok saol seninle konuşmasam yapmazdım bunları. 3 hafta sonra yaptıklarımı anlatırım sana.
Aslinda benim pekde yaptigim bise yok en buyuk seyi sen yapiyon senin gonlunde icinde olmasaydi bn istedigim kadar dersem deseydim yin olmazdi
Çok saol. yazacak bişey bulamadım. 😂😂 Gerçekten niyetim vardı. Sanada söz verdim. Başlayacaz inş okula gidince.
Bna soz verdigin icin yapma lutfen o bni uzer
yooo hayır öyle düşünme benim bunu yapmam için bir başlama nedenine ihtiyacım vardı o da senin sorun oldu. annemde ^ büyüdün ünilisin namaza başlamalısın^ diyo ve artık yapmam gerektiğini hissettim sana söz vermem bu sebepten ben senin sorundan önce oda arkadaşımla neden ^beraber namaz kılmayalım ki^ diye düşünüyordum. ben otururken o namaz kılıyo. kendimi kötü hissetmeye başladım namaz kılmıyorum diye. ben de başlayayım en doğru olan şey bu. Sanada söz vereyim başlayayım diye. bir tek sen değilsin namaza başlamak için sebep olarak yurt arkadaşlarım, annem ve sen oldun.
sana da helal olsun☺. Ayrıca yorum rekoru kırdık baksana 70 yorum.😂😂😂
kubilay sen misin yoksa
Hii anladim oyle diyosan oyledir iyi dusunmussun sozunde duracaginada inaniyorum
senin inancını boşa çıkarmayacağım.
Tsk edrim :)
rica ederim.☺
:) :)
😊😊
Bos bardagimi alip geliyorum, baksana tek kendine yapmissin, aziciginida bana verirsen gelitim )))
Ayip ettin tabiki kardes payi yaparim :D
Tesekkurler efenfim, buna ne dersin
https://i.hizliresim.com/RQ95J6.jpg
Ayy bu ne resimden cekip icesim geldi gondrme boyle seyler dayanamiyorum 😂😂😂😂😂
Sabah sabah senin kahveyi gorunce ayni seyi bende hissettim )))))
Afiyet olsun...
Tsk edrim sende icersen sanda afiyet olsun :)
Maalesef bugun nobetciyim isyerinde cayla idare ediyorum, artik aksam eve gidince...
Cayda guzeldir o zmn cay afiyetle gitsin mideye
Wowww tesekkurler... Senin yerinede icecegim emin ol, aksam 7 ye cok var daha )))
Sagolun sagolun icmis kadar oldum ben cok demli icerim siz benim yerimede icerseniz hic iyi olmaz 😂😂
Canin sagolsun be, en fazla kabiz oluruz yani ))
Afiyet olsun şekerim 😊 bir fincan da bana yap birlikte içelim 😊 Canım çekti yaaa 😦
Tsk edrim sekerim gel yaptim icelim :D
Geliyorum 😄
Bu arada sen kafiyeli bir cümle oluşturmşsn şekerim içelim 😄
Manyak ya onami dikkat ettin sen bnde simdi baktim da super olmus sekerim :D
Haha 😄 aynen şekerim 😊
Cevap
19Cevap
Afıyet olsun en sevdıgım içeçek. keyfin bol olsun :)
Sagol. Sizinde :)
Nescafenin soğuk kahveleride güzel oluyor ama çok pahalı :Dd
e şey nescafe içsek olmaz mı , kahve sevmiyorum
Nescafe zatn :)
başlıkta kahve yazıyodu :D sori iyi akşamlar
vayy kahve nede güzel olurdu 😄 afiyet olsun...
Tsk edrim yapda ic :D
Vee öyle tek başına güzel olmuyor
olmuyor değil mi 😂
Oluyo oluyo :D
melek o sen güzel insanlarla kahve içmemişsin ✋
Ben hep tek icerim herzamnda tek icmeyi tercih edrim :)
gel senle bir kahve içelim ve kırk yıllık hatırı olsun 😎
Sagol sagol :D
Çay içiyorum ama şu an. 12 ye doğru yapcam onu :D
Sizede afiyet olsun :)
bir kahve 6 lira derim ve susarım :D
Yoo bn 50 kurusa aldim 😂😂😂😂😂
ben de çay içiyom tokuşturak mı
Afiyet olsun tokusturmadan icelim :D
yap getir tamam derim 😴
Kndin yap hizmetcinmi var 😂😂
olur neden olmasın :)
:D :D
harıka olur içerım sekkk olsun lütfen
Eziklerin elindeki kahvede icilmez kendine ezik olmayanlarin kahvesini bul bnce
Aynen :) bende sicak dinlemiyorum
Kafam 1500 vallahi bir kahve iyi olur 😅
Kahve içmenin yeri ve zamani yoktur :D
Kahvenin uvey kizi bu ya
Şuraya koy, ben içerim sağol 😂😂😂
Gerçekten iyi olur 😌
1 fincan 2 kalori yessssssssssssssss
Afiyet olsun..
Tsk edrim :)
Şekersiz köpüklü olsun
olabilirr :-D
Afiyet olsun
fena olmazdı
Olur 😄
İstemez
Tiskirler
şimdi içtim daha
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar