Yeme & İçme Sürekli kahve içesim geliyor neden olabilir? AskeriiMühendisssz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hasta ılur muyum acaba Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Yine içicem Sürekli kahve içesim geliyor neden olabilir? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Ben günde min 10 tane içiyorum… Ölmedim daha bakalım… 0 1 Yorumla AskeriiMühendisssz 1 yıl Oha shhd Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Çok kafein tüketmek beynin işleyişini bozar Furki. Bak samimi söylüyorum manyak olursun djjdj 0 15 Yorumla AskeriiMühendisssz 1 yıl Sökd oldum zaten u Adeliina 1 yıl Allah kurtarsın, bende ndhdbdb AskeriiMühendisssz 1 yıl Nasıl düzelcez u Adeliina 1 yıl Valla ben antidepresanı bırakıp kahveye düştüm. Şu an bırakmam mümkün değil hdhdh AskeriiMühendisssz 1 yıl Snjsjd sende habire bişi düşüyon tutan yok mu seni u Adeliina 1 yıl Sigara ve alkole düşmedim bak kdjdjddh AskeriiMühendisssz 1 yıl Düşme dkdkd toparlanamazsın u Adeliina 1 yıl Ne işim olur zati. Ben sporcu bir karıyım ndjdsj AskeriiMühendisssz 1 yıl Jsjdd bende diyom niye böyle olmuş spordan meğerse u Adeliina 1 yıl Basmışım aminoasidi taş gibiyim jdhdhhdhdh AskeriiMühendisssz 1 yıl Djdjjd yok mu bende basam bende bitti djdj u Adeliina 1 yıl Et ye et jdjdjdn AskeriiMühendisssz 1 yıl Para yok😅 u Adeliina 1 yıl Sen istersen bulursun kfkd AskeriiMühendisssz 1 yıl Bulamam nerden bulam
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İç gitsin 0 3 Yorumla AskeriiMühendisssz 1 yıl İçiyom Yorumla Munkesir 1 yıl Afiyet bal şeker abim Yorumla AskeriiMühendisssz 1 yıl Sağol canım sende iç Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bağımlılık ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben günde min 10 tane içiyorum… Ölmedim daha bakalım…
Oha shhd
Çok kafein tüketmek beynin işleyişini bozar Furki. Bak samimi söylüyorum manyak olursun djjdj
Sökd oldum zaten
Allah kurtarsın, bende ndhdbdb
Nasıl düzelcez
Valla ben antidepresanı bırakıp kahveye düştüm. Şu an bırakmam mümkün değil hdhdh
Snjsjd sende habire bişi düşüyon tutan yok mu seni
Sigara ve alkole düşmedim bak kdjdjddh
Düşme dkdkd toparlanamazsın
Ne işim olur zati. Ben sporcu bir karıyım ndjdsj
Jsjdd bende diyom niye böyle olmuş spordan meğerse
Basmışım aminoasidi taş gibiyim jdhdhhdhdh
Djdjjd yok mu bende basam bende bitti djdj
Et ye et jdjdjdn
Para yok😅
Sen istersen bulursun kfkd
Bulamam nerden bulam
İç gitsin