Mutlu kadın hem güzelleşir, hem de çevresini güzelleştirir. Bir kadına en çok yakışan aksesuardır; gülümsemek. Peki sizce ülkemizdeki kadınlar mutlu mu? Kadınlarımızı güzelleştirmek/mutlu etmek için neler yapıyorsunuz?
"Mutlu kadın" güzel kadındır! Kadınların güzelleşmesi için neler yapıyorsunuz?
bir kadının gözlerinin içine ne kadar içten ne kadar mutlu ve ona aşık bakarsan o kadın o kadar mutludur aslında sevildiğini bilmeli bir kadın onu aramadığında dahi o kadın ona aşık olduğunu ona bağlı ve ona tutkulu olduğunu en içten ve yüreğiyle hissediyorsa helal olsun sana zor değildir ki zaten bir kadını mutlu etmek ona para verip papatya almana gerek yok ona şurada ki papatyalar varya hergun senin için büyüyor her gun senin için yenileniyor demen bile kafi belki ondandır kadınlara duygusal denmesi çunku tek bir gülüşün bile bizde bir manası vardır çünkü en duygusuz ve katı olanımızın bile bir zaafı vardır gülümsemesini sağlayan...
Psikolojik bir döngü var bu kadınlarda. Ne yaparsa yapsın bu adamlar bir süre sonra zaman zaman yapsa bile yaptığından sıkılıp yine mutsuz oluyor bu kadınlar :) Hiç adama sen nasılsın diye soran olmuyor. Hep kadınlar hep kadınlar..
@papoy adama nasılsın dıye sormaya gerek yok siz illa bir yolunu buluyorsunuz zaten iyi olmanın öyle ya da böyle ya başka kadınlarda ya da arkadaşlarınızla bir pes maçında sıkıntıya gelemıyorsunuz cunku rahatınıza fazla duşkun tiplersiniz kadın off desin bir kaçış yolu arıyorsunuz kadın trıbe girsin bir bakalım tozunuz kalıyormu orada :D
Ama öyle yazınca da içerikle uymuyor 😅 Güzel kadın mutludur o zaman güzel olmalıyız. Mutlu kadın güzeldir o zaman mutlu olmalıyız. İkisi farklı ondan dedim.
Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olmam ona karşı. Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu diyorum mesela. Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız diyorum ona, Aldığım çiçekler değildir onu mutlu eden, duygularımı somutlaştırıp kalbimi ellerine bırakıvermem, yüzündeki çocukça tebessümü ettiren. Ve kalbimin çiçeklere dönüşmüş halidir onu güldüren. Bu yüzden vazgeçemez çiçeklerden, o çiçekleri kalbime benzettiğinden.. Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
bir de, Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından. Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğim zaman; bana tüm günü anlatır o an. Ama sıkıldığımı belli etmiyorum; otobüste bir kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verdiğimde eşsiz bir huzura kavuşur. Düşüncelerine değer verdiğim an, yine karlı çıkan ben oluyorum, beni yere göğe sığdıramaz; o kadar büyütürki taşırır beni odalardan sokaktan. :) :)
koskoca adamim yapmadigim saklabanlik kalmadi mutlu etmek için. peki kadinlar bizi yakışıklı yapmak için ne yapiyorlar? mesela sen naparsin? neden hep kadinlar mutlu olsun güzel olsun ki?
Bence mutlu değil geneli için demiyorum. bir kadın istikrarlı ve nerde nasıl davranacagini biliyorsanız eğer bir kadın kendi ayakları üstünde duruyorsun o kadın mutludur He birde yanında viz viz yapanları duymayacak kendi için yasacak 👍
boşver yeme 2 tane pide , bir tane ye :D her şey pahalı artık dışarda yav.. Mersinliyim adım atsan tantunici. oldu sana 9/10 lira. bir taneylede doymuyorsun zaten
Ben sadece kadınların değil, herkesin mutlu olmasını istiyorum. Çünkü uzun süredir içime kapandım ve sürekli mutsuzum. Hiçbirşey beni mutlu etmiyor uzun süreli. bu sebeple yaşlandım bile hatta. Keşke mutlu olabilseydim birşeylerden.
Dişlere bak asdaafs Benim sevgilim beni her gün güldürüyor, her gün orijinal fikirlerle romantiklik yapıyor, gece gündüz bebi sevdiğini söylüyor. Onu tanıdıktan sonra yüzüm bir kere bile asılmadı
Extriim birsey yapmiyorum daha onemli seyler var hayatta dusunecek ama kadindir ilgiyi sever diyorum kararinca uzerine titriyor ve ilgileniyorum onunla
Mutlu kadin guzel kadindir.))) Ben pek inanmadim ama yinede herkes mutlu olsun tabii.))) Fakirler ölsün gibi olmus.)))) Üzgünler cirkinlesin bakiyim.))) Sey tamam saka.))
anamın en yakin arkadaşı dostu sırdaşıyım benden başka herkes üstüne gider uzer ama bende yeri ayrıdır çok şükür bu zamana kadar her durumda mutlu edebildim
En İyi Cevaplar