Mallın biri yazmış ya kadınlara değer vermemek lazım niye erkekler günü yok diye erkekler öldürülmüyor hergün mini etek giydi diye tacize uğramıyor boşandı diye yüzüne kezzap atılmıyor işyerinde patron okulda öğretmen tacizine uğramıyor evlendi boşandı ya da nişanlandı ya da anne oldu diye işten atılmıyor bizler kadına değer veren onu koruyup kollayan kişiye “ adam “ diyoruz diğerlerine erkek bile denemez üzgünüm
Erkeklerin kıymeti biliyor mu peki? Kadın veya Suriyeli olmadığın surece işe bile alınmıyorsun ak ülkesinde. Ve sürekli, 'erkeksen sapıksındır' damgası yiyoruz, ortada hiç bir sebep olmasa bile. Asıl cinsiyetçiliği kendileri yapıyor, sitenin ismi bile ''KizlarSoruyor'' ama sürekli erkekleri cinsiyetçilik ile suçluyorlar. Kadınlar gününün olması bile başlı başına bir cinsiyetçiliktir mesela. Saya bileceğim bir çok örnek var, ama uzatmayacağım. Sanki kadınların sevgilisi erkek değilmiş gibi ve kadınların hiç abisi, babası yok muş gibi bu soruyu sormuşsun. Ulan bu ülkede kadınlar günü diye bir gün var. Sen hiç erkekler günü diye bir şey duydun mu? sence hangimize daha çok önem veriliyor ola bilir? bu ülkede erkeklerin köle kadar önemi yok be, yolda yüzüne bile bakmıyor, cevap dahi verilmiyor. Bir kadın yol da biri ile tartışsa, tartıştığı kişi ya linç olur, ya da öldürülür. Eğer erkekler daha fazla önem görse tam tersi olurdu. Kadınlarımız hep daha fazlasını ister ama, hiç bir zaman gösterilen ilgi ve yükseliş onlar için yeterli değildir (BİR ÇOĞUNUN).
Kendi görüşüm onların da bir insan olduğunu kabul etmek, gerekli gereksiz yüceltmemek.Ülkemizde ikinci sınıf muammelesi gören kadınların sayısı çok fazla kabul. Bu sorunu çözmek için de elimizden geleni yapmalıyız. Ama dediğim gibi kadınlar kıymet bilinecek el üstünde tutulacak varlıklar değil, sadece insan bizler gibi.
Kadın anne, kadın işçi, kadın ev hanımı.. kadınlar her alanda fedakarlık yapsa da yaramamıyor. Kıymeti bilinde bu kadar kadın cinayeti, şiddeti olur muydu? Gerçekten hiç kıymetimiz bilinmiyor
Şahsen ben kendi adıma, babam ve bazı erkek arkadaşlarım kıymetimi bilemediler. Şu an kendi kıymetimi kendim biliyor ve bana kıymet verenlerle arkadaşlık kuruyorum