Her gün kadınlar günüdür ve olmalıdır
Sıradan bugün
Anlamına yakışır şekilde kutlanmıyor
Bugün de kadına hediye almak anlamsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yanlış anlaşılan gündür. kadınlara kadın oldukları için ithaf edilen bir gün değildir. aksine zorlu iş şartlarının ve kadın oldukları için az maaş alışlarını protesto eden onlarca kadının ölmesi sonucunda ilan edilen emekçi kadınlar günüdür. kadınlara sevgi gösterisi yapılması gereken gün değil, kadınların iş hayatında, sosyal hayatta, hukukta erkeklerle eşit olması gerektiğini hatırlamamız gereken ve tabularımızı sorgulamamız gereken bir gündür. bugünü kompleks haline getiren erkekler, böyle acı durumlarla karşılaşmayıp kendilerine böyle bir gün verilmek zorunda kalmadıkları için ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller. keşke biz de haksızlıklara, baskılara uğramasaydık ve bizim de böyle bir günümüz olmasaydı. şimdiden dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun. her alanda eşitliğe kavuştuğumuz güzel zamanlara ulaşma dileğiyle...
KaDıNlAr ÇiÇeKtİr
Cevap
1Cevap
kızlar www. loveboxhediye. com da çok büyük indirim var :) kar kürem dün sipariş verdim bugün geldi çok sevdim girişimci kadın kardeşime destek olmak için paylaşıyorum sizde 40bin çeşit üründen istediğiniz katogoriden istediğiniz ürünü almak için siteyi ziyaret edin. İndirimi kaçırmayın yeni açılmış :)
Gereksizce kadınların bi taraflarını kaldıran bi gün Insan olan HAKEDEN KADINa her zaman değer verir saygı duyar zaten
Her gun özel olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?