Merhaba KScanlar🌸🌸 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun ! Bana göre her kadın güçlüdür. Kimi iş hayatında başarılar yaşar, kimi harika bireyler yetiştirir, kimi eşitlik için savaşır. Hepimizin kendine edindiği misyonlar var bu hayatta. Her kadının gücünü yaşattığı alan farklıdır. Siz güçlü bir kadını nasıl tanımlarsınız? Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun🌹🌹🌹🌹
Kendi ayakları üstünde duran , kararlarını kendi alan ve kim ne der diye düşünmeden cesurca hareket eden kadındır. Ama kadınlar gününün gazına gelip '' her kadın güçlüdür'' vb. söylemlerde bulunmak saçmalık. Çünkü bu sitede bile görüyorum ki her kadın güçlü değil. İşkence çektiği ilişkilerden çıkamayan , psikolojik şiddete susan , ama seviyorum diye meşrulaştıran , kişiliğinden çok dişiliğini öne koyan bir sürü kadın var. Kadın özeldir , güzeldir ve kıymetlidir. Ama ne yazık ki kendine saygısı olmayan kadını da , diğer kadınlarla aynı kefeye koyup '' her kadın güçlüdür'' diyemeyeceğim.
Güçlü kadın iki tarafı psikolojik fiziksel olarak güçlü kadın benim için Çalışan ama hanımefendi kalan kadın benim için güçlü kadın. Erkeklerle çalışıyorum diye erkek gibi olmayan kadın. Çocuklar çevre köy hayatı zor hayatı diye diye yine de salaş dolaşmayan kadın benim için güçlü kadındır Engelli çocuğa bakan kadın benim için güçlü bir kadındır Kendine yetinen affedici ama kendi hakları savunan hayatından geri kalmayan kadın benim için güçlü kadındır. Ben öyleyim diyen ama başka insanların öyle yapıları olduğu gibi kabul eden kadın benim için güçlü bir kadındır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstediği gibi yaşayabilen ve toplumsal baskılara boyun eğmeyen kadın güçlüdür. Aslında bunları yapan erkek de güçlüdür fakat ne yazık ki kadınlara uygulanan baskı daha fazla. Onun dışında, kas gücü de önemli benim için. Bu kolları birilerine konserve açtırmamak, ağır çanta taşıtmamak için yapıyorum 😀 🤞
Ne yaşamış olursa olsun dimdik ayakta durabilen bütün kadınlar güçlüdür bence. İster emekçi olsun ister ev hanimi, isterse de iş kadını olsun. Bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun 💐💐
*Gerçekten başarısı ile isminden söz ettiren kadın güçlüdür *Çalışmadan veya calisarak evinde eşine ve çocuklarına mutlu hayat vermis iyi bireyler hayatta kazandırmış kadın güçlüdür. *Nefsine inancına sahip çıkan kadın güçlüdür. ***En önemlisi özguveni yerinde mutlu ve ona değer veren erkek varsa yanında o kadın güçlüdür.
Güçlü kadının değilde güçlü insanın tanımını yapalım.. Zira hem kadını kapsasın, hem erkekleri..
Güçlü insan her zaman dik duran asla yenik düşmeyen biri değildir. Zorluklar karşısında sendeleyen güçlü rüzgarlarda savrulup sonra tekrar dengesini bulabilen insandır.
Bense düştükten sonra tek başıma ayağa kalkabiliyorum.
Güçlü kadın; Kadının yeri ev değildir, mutfak değildir, kadın hizmetçi değildir, kadın güçlüdür, benim vücudum benim kararım, kocam bile olsa kimse karışamaz bana vs. dedikten sonra evi arabayı parayı malı mülkü erkekten beklemeyen kadındır güçlü kadın. Ama görmek pek mümkün değil. Hem erkeğin sırtında hem feminist. İkisi aynı yürümez
Benim için güçsüz kadın yoktur. Her kadının güçlü olduğu bir yönü vardır. Yeter ki o güçlü olduğunuz yönünüzü bulun.
Her şeye karşı ayakta kalan kadın kendini her konuda geliştirmiş kadındır hem de. Kendisine gelebilecek her türlü saldırıya karşı anında karşı koyabilecek bir yapıya sahiptir. Bu kadınlara asla diz çöktüremezsiniz. Siz siz olun her daim güçlü olun.
Ayaklarının üzerinde durmalı, her durumda alanda kendi doğrularını yaşamalı yaptığı doğrunun arkasında durmalı yanlışında kendini sorgulamalı kendi kişisel alanını koruyabilmeli kısaca hayat benim diyebilmeli
Hayattaysan ne olursan ol güçlüsündür, hayatta kalmak en zorudur ve hiçbir şey yapamayıp yataktan bile kalkamazsan hayatta olduğun sürece gurur kaynağısındır.
Erkekleri iyi analiz edip her erkeğe düşmeyecek olan, oturmasını kalkmasını bilen, saçma sapan yönlendirmelere kapılmayan, anaç, dengesiz olmayan, verdiği kararların arkasında olan, erkeğine sahip çıkan, namuslu kadın güçlü kadındır.
26 yıldır yaklaşık 400 kadını elden geçirmiş biri olarak şunu diyebilirim ki; hiçbiriniz güçlü değilsiniz, aksine zavallısınız ve kolaysınız. Yeryüzünde güçlü kadın olduğuna inanmıyorum. Bu da bir hakaret değildir, yaşayıp tecrübe edinmiş birinden geliyor bu söz..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendi ayakları üstüne basabilen, kimseye muhtaç olmayan, düştüğünde tek başına kalkabilen
Benim güçlü kadın diye tanımlayacağım kadının hayatta olduğunu düşünmüyorum. O yüzden beklentileri hep küçük tutuyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gavurun her şeyin taklit edin tabi Aman islamiyet kadına ne kadar değer vermiş diye açıp iki kitap okumayın Aman... Edepli ve inançlı kadın güçlüdür. Gerisi çöp...
Milyon müşteri ye verenler güçlü kadın oldugunu sanıyor. Güçlü kadın oysa. Evlenip çocugu müşteri den degil eşinden yapan bu evliligi ömür boyu sürdüren dolandırıcı olmayan vefalı kadındır