ya dar elbiseler giyince hiç kadınsı hissedemiyorum, boyum 160, 50 kiloyum, göğüs ve kalçam küçük, çocuk gibi hissediyorum, nasıl daha kadınsı görünebilirim
Elbiseye bel bağladiysan kadınsı olamazsın o elbise kadar olursun yani bir erkeğe kendini daha seksi göstermek için mini bir kıyafet mini bir elbise çokta kadınsı durmaz diyemem lakin her erkek elbisenin boyutuyla ilgilenirken adamlar senin karakterinle ilgilenir bu adamı bul o zaman çuvalda giysen kadın gibi hissedersin 🫶
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Mini giyin gadası a
ya mini giyinsemde ayni şey aa vücut zayıf olunca çocuksu hissediyorum
Yok be öyle düşünme yine dikkat çekersin
mini giyiyorum genelde ama bakışlar çok rahatsız edici ya kapalı giyinsende bakıyorlar gerçi bi şey değişmiyor aslında
Elbiseye bel bağladiysan kadınsı olamazsın o elbise kadar olursun yani bir erkeğe kendini daha seksi göstermek için mini bir kıyafet mini bir elbise çokta kadınsı durmaz diyemem lakin her erkek elbisenin boyutuyla ilgilenirken adamlar senin karakterinle ilgilenir bu adamı bul o zaman çuvalda giysen kadın gibi hissedersin 🫶
Biraz squat ile kalça çalış bir şeyler olabilir o zaman
kilo almak lazım kilo alamıyorum ki
Biraz abur cubur ye bebe bisküvisi felan ben yedim 72 ye kadar sıktım 54 den ☺️☺️
Kadınsın diye büyük ölçülere sahip olmak şart değil istediğini giy başkalarının dediğinede aldırıi etme
Kadin olduğunu insanlara soyle onlar seni o sekilde gorur esc gibi giyinip orrspu damgasi yemekten iyidir
Dar elbise daha diri kadınsı gösterir seni ayrıca küçük gögüs daha güzeldir bence
ben de dar elbiselerle kadınsı hissedemiyorum ya
Baya iyi aslında boy kilon biraz piskilojik mi
bilmem dolgun ve kıvrımlı hatlara sahip kadinlar her zaman daha kadınsı geliyor
Neden ki ufakmi kalca
ikisi de
Fotoğraf yok mu yorumlayalim
Bence kadınsı dueuyosundue
Elbise değil de tayt ve crop en güzeli
Bende kadınsı olmak isterdim yaa
Eee sende git o zaman taylanda 2 haftaya istediğin formda olursun
@Candle777 ama ben kadınlardan hoşlanıyorum
Nasılım diye sorsaydın
ayarlayamiyorum ki
Bana atar mısın
ha ben yanlış anlamışım
Tanga tayt ve crop çek meme uçları görünsün
bu nasıl öneri ve
Hiç tayt gitdinmi
herhalde
Çok yakışıyor kısa boylu kadınlara
50 kg la çocuk görünürsün tabi ye iç biraz aq
ya sağlıklı kilomdayım
50 kg sağlıklısı mı olur kaç yaşında insansın 50 kg ne yav Allah aşkına git ye iş gardaş saçma saçma konuşma
kilo yaşa değil boya göre olur beyefendi ayrıca 19 yaşındayım
dekolteli giyin
Göğüs ve kalçanı büyüterek
Bol giy
Görsel var mi
Belini açık tutup meme ucunuda belli et
Çıplak gez
Zayıf seven de var merak etme
Resim at bakim
Yirtmaç
Makyaj ve cilve ile
Görsel lazımm?