Kişilik & Karakter 16 gü Emeklerimin karşılığını alma zamanı geldi ama neden bu kadar korkup ağlıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi emeklerimin karşılığını alma zamanı ama çok korkuyorum, son birkaç gündür sürekli ağlıyorum. Nedeni nedir sizce Emeklerimin karşılığını alma zamanı geldi ama neden bu kadar korkup ağlıyorum? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Ne gibi emeklerin var 0 4 Yorumla Soran 16 gü Yksye çalıştım abi Yorumla Melihcicek001 16 gü Hmm sınav nezaman Yorumla Soran 16 gü Haftaya cmt pazar Yorumla Melihcicek001 16 gü İyide alamazsan bile canını sıkma Yorumla
Öforik_Yay Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 16 gü Sınava mı gireceksin 0 4 Yorumla Soran 16 gü Yksye gireceğim Yorumla Öforik_Yay 16 gü Stres yapmaya değmez. Seneye de aynı sınav yapılıyor zaten. Bir yıl beklemek zormuş gibi geliyor insana ama zaman geçiyor her türlü. Elinden geleni yap gerisini düşünme boşuna stres yapma Yorumla Soran 16 gü Bir yıl daha katlanamam Yorumla Öforik_Yay 16 gü Bir yılı unut. Sadece sınavda elinden geleni yap gerisi nasip kısmet Yorumla
Gencbey35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 16 gü Neden ne karşılığı sınav stresi mi 0 2 Yorumla Soran 16 gü Evet Yorumla Gencbey35 16 gü Bu kadar kasma hayatının sonu değil ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne gibi emeklerin var
Yksye çalıştım abi
Hmm sınav nezaman
Haftaya cmt pazar
İyide alamazsan bile canını sıkma
Sınava mı gireceksin
Yksye gireceğim
Stres yapmaya değmez. Seneye de aynı sınav yapılıyor zaten. Bir yıl beklemek zormuş gibi geliyor insana ama zaman geçiyor her türlü. Elinden geleni yap gerisini düşünme boşuna stres yapma
Bir yıl daha katlanamam
Bir yılı unut. Sadece sınavda elinden geleni yap gerisi nasip kısmet
Yks mi
Evet
Neden ne karşılığı sınav stresi mi
Evet
Bu kadar kasma hayatının sonu değil ki
Kaygı bozukluğu