Eğitim & Kariyer 4 sa Sizin DNA'nızda çalışmak var mı? As_liiiii Takip Et Guru Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor "Benim DNA'mda çalışmak yok."Var var, mecburiyetten çalışıyorum. Sizin DNA'nızda çalışmak var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 40 dk Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Evet çalışmak var 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 sa Eğitim & Kariyer konusunda 504 cevap paylaştı. Maalesef gen dizilimlerim dolayısı ile ve atipik otizm ve Dehb den dolayı ben çalışmadan duramim 0 0 Yorumla
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 2 sa Dna'mda yok ama kaderimde var maaleseff 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 2 sa Eğitim & Kariyer konusunda 502 cevap paylaştı. Hemde çok çalışmak var 0 0 Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 3 sa Iste bir seyler icin uğraşıp calisiyorum 0 0 Yorumla
beyazinciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 4 sa Yok ama fakirim çalışmak zorundayim (derslere) 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 sa Çalışmak gerekiyor ve kafa dağıtıyorum 0 0 Yorumla
Korkusuzkorkak16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 4 sa Benimkinde biraz fazla var galiba 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 2 sa Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim var işimi çalışmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çalışmak var
Maalesef gen dizilimlerim dolayısı ile ve atipik otizm ve Dehb den dolayı ben çalışmadan duramim
Tembelliği sevmem yeterki sağlığım el versin
Boş insan tehlikelidir💯
benim DNA da ticaret yapmak var
Recep ivedik mi izledin yine
Dna'mda yok ama kaderimde var maaleseff
Hemde çok çalışmak var
Iste bir seyler icin uğraşıp calisiyorum
Yok ama fakirim çalışmak zorundayim (derslere)
Çalışmak gerekiyor ve kafa dağıtıyorum
Benimkinde biraz fazla var galiba
Benim var işimi çalışmayı seviyorum
İş kolaysa ömür boyu zevkle
Mevcut
Tembel Tencere
Benim dna'm da çalışmak yooooooğ
Yoo valla kolaysa belki iş
Evet var