Merhabalar herkesee 18 yasındayım ve küçük göğüslerim var, göğüslerim her zaman özgüvensiz oldugum bölgem olmuştur, yazlıktaki arkadaslarımın alay konusudur... Bu yıl karantinada kilo alınca eskisine oranla büyüdüler (ya da sırtimdan dolayı ölçüm genişlemiştir bilemiyorum) ancak kilo verince göğüslerim gene küçülür mü merak ediyorum. Bilen var mı? Göğüs bedenim eskiden idi 75A İDİ şu an 75B. Göğüslerimin büyümesi için ne yapabilirim doğal yoldan?75a duruşu75b durusu
Güncellemeler
+1 yıl
18 den sonra büyümeye devam eder mi?
Küçük göğüslerim büyür mü, büyütmek için doğal yöntem var mıdır?
2 yol var. ya kilo alacaksın. ya da estetik gerisi yalan. birisi seni memen için sevmeyecek. seni memen için sevmeyen birini de sende bir zahmet sevme. bence takıntı yapıyosunuz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben kıyafet giyerken kendimi iyi hissetmek istiyorum, başka kimse için değil :)
Yani kendi kendine deneyeceğim bu yöntemler kalıcı olmayabilir mesela büyütmek için kür uygularsın bir iki tık büyür ama sonra yine küçülmeye başlayabilir kalıcı olmayabilir yani
Rica ederim ne demek elimden daha fazlası gelse yardımcı olmayı isterim bir şey daha var estetik Doktoru arıyorsan Instagram da Hayati Akbaş ve operatör doktor Serdar Toksoy toksoyserdar adıyla Instagram da
bunun için bir kür vardı sanırım İbrahim Saraçoğlu söylemişti bir programda şu an hatırlayamadım ama adaçayına benzeyen bir ot var onu kaynatıp içiyorsunuz
Etsinler. Ne kadar küçük insanlar oldugunu görüyorsun. Ve onlari hayatından cikartabiliyorsun ben severim oyle insanlari. Dosya temizlemek bilgisayari her zaman rahatlatir