https://resmim.net/f/5l93Lm.png bu sekilde kucuklugu
Küçük göğüsleri doğal yolla nasıl büyütürüz?
https://resmim.net/f/5l93Lm.png bu sekilde kucuklugu
Büyümesine gerek yok erkeklerin isteklerine göre kendini yıpratmaya gerek yok hem süt Herzaman gelir o annelik hormonları zaten doğum yaptığında göğüslerin buyucek silikon filan yaptırma doğal değil sonuçta ve estetik dinimizce çok büyük bir günahtır bence Allahın sana verdiği göğüslerden memnun ol çünkü doğum dan dolayı ve evlendikten sonra illaki bir büyüme oluyor
erkeklerın ıstegı ıcın degıl ben kendım ıcın artık 23 oldum dum duz kızlarla havuza gdıecez ben utanıyorum arkadaslarımın ıcınde oyle bıle olamıyorm gıtmemek ıcın bahane arıcam özguvenım kırıldı dıyım
slıkon yaptırmam hemde cok pahalı 10 bın
Neden bunu dert ediyorsun kadın olduğun için anlıyorum seni fakat çoğu modellerin giysi modellerinin göğüsu küçük olup her giysiyi giyebilir fakat büyük gogusluler çoğu giysi olmuyor malesef hem omuzlara ağrı yapıp fıtık sorunları filan birsuru sorunu var büyük göğüsun ztn doğum yaptıktan sonra bu sorunları çekmemek için küçük kalması daha iyi sen kendi güzelliğine bak göğüsun pek önemli değil sonuçta onun amacı güzellik değil
guncellemelere koydum benımkı hastalıklı kucuk dıyorum orta olsa zaten dert etmem kı
Hastalıklı dediğin acaba hormonel bozukluğun mu var kadın doğuma gittin mi
gıtmedım hep kucuk doktora acmaya da utanıyorum ozguven falan kalmadı
Tamamda bundan utanmana gerek yok sonuçta cidden bir hastalık ise hormon tedavisi yapılır yani bence sağlıktan asla utanma hatta geciktirme hem neden bukadar ozguvenine zarar veriyor ki sonuçta bu sağlık sorunu
evlenmen için göğüslerinin büyük olması gerekmiyor. sağlıklıysan bence bunuda dert etmemelisin.
eğer yok çekici olmak istiyorum dersende doğal olmayan silikon yönteminden baska birsey kalmıyor.
Koca karı yöntemlerinin bir işe yarayacagını sanmıyorum. yok lahana sar yok ustunde yumurta kır falan hikaye yani
nette satılan gogus buyutucu kurler kremler falanda yalandır dımı
Evlilik için yaşıyorsunuz; hayatınız yalan resmen. O kadar dert edilecek bir konu değil. Yöntemleri var ama çok detaylı ve burada 2000 karakterle anlatılacak bir şey değil. Tüm hayatını komple değiştirmen gerek ayrıca.
Neyi ne zaman yiyeceğinden tut, uyku saatine ve ne düşüneceğine kadar
en az 3 ay filan evde kampa girmen gerek.
Meme büyüklüğünün süt ile ilgisi yoktur. Yağ dokusundan gelmez süt damarlardan gelir ve hatta küçük göğüste süt daha çok olur diye de bir söylenti bile vardır. Yani korkmayınız
oyle mıdır ya bazen korkuyorum evlenınce hamıle kalınca sut gelmezse meme yok sonucta
Cevap
36Cevap
Kadın bir doktora görün tavsiye al. Dediği şeyleri yiyip içerek biraz fark görebilirsin bir de bunu sorun etmene gerek yok evlendikten sonra hamilelik doneminde kendiliğinden büyür. Evlenmene engel değil bu seni seven büyük goguslerin için seviyorsa zaten niyeti belli sevmiyordur. Bütün erkekler büyük seviyor diye birşey de yok boyutuna takılma. Silikon yaptırman daha sağlıksız olur
hamilelik mormonlarını biraz değiştirecek süt üretmek isteyen meme biraz büyüyecek ama bu ilelebet böyle kalacağı anlamı taşımasın
eğer eşin seni memen için sevmeyecekse ve evlenmeyecekse ona selam bile verme
bunu sen seçmedin bunu unutma
geçmiş olsun
Allah herkese rızkını verir sütü de çocuğa yetecek kadar verir merak etme. Ha eğer merak ettiğin şey cinsellikse bir bitin artık sapık düşünceli insanlar. Kadınları büyük göğüslü olarak seven erkekler zaten beyinsel gelişimini tamamlayamamış demektir.
bencede Allah vergısı sonucta elımden bısey gelmıyor napayım plastık slıkonda taktıramam hem pahalı hemde saglıklıyım onlar meme kanserı eder
of o ben degılım ınternentte slıkonsayfalarından aldm
Erkeklerde penis , kadınlar da gögüs, çok karışık şeyler doğal yolla büyüme herkes birşey yazar ama yapamazsın, yapıdır , gögüs yağdır spor yaparsan kas ile küçülür, ilerde anne oldugun da merak etme süt olur ve bir kaç beden büyür belkide kilo yağ oranına göre.
Merak etme hiç bişi olmaz evrt örnek resimlerdeki gibi çok küçük ama hamilelik dönemin de vucut seninde desteğin ile süt olayını ayarlıo merak etme
Yabancı we ünlü mankenlerde göğüs yok tatlım. Yaptırsa onlar yaptırır. Bu bir sorun değil. Takılma fazla 😎
hamileyken buyur diye düşünüyorum çünkü kuzenimde de öyle olmuştu hamile kalınca süt vermeye falan başlayınca büyümüştü dolgunlasmisti pek dert etme derim
Yaa güzelim o yaştan sonra büyümez kremlere falan boşa para yatırma kafana çok takıyorsan estetikle büyütme yaptırıcan
kız estetık 10 bın ıste yaptırmam oyuzden dogal yolla buyur mu dıyorum
bak guncellemelere koydum
Vitaminsiz, hormonal bozukluklar sebebiyle olabilir. Doktora gorunsen daha iyi. Burdaki yontemler ters etki yapabilir
kadın hastalıkları mı bakar? utanıyorum
Kadin hastaliklari bakar. Vitamin onerebilirim cekincen olmayacaksa d_m atablirsin
tüm erkeklerin gönülden destekledigi yöntem: büyüsün diye gögüsleri elletmek
ama en etkisili ne biliyormusun? ***Algiyi kücültmek :)
bikininin içine destek tak kuşum herboku takıp üzülmeyin
Hamile kaldım evlilik dışı 😯 şu an gögüslerim 75 ten 85 e sıgmıyor bebek düştü ama
ohaa olaya bak :D hamıle kalınca buyur ama benımkı acızık yuvarlak okadar nesı buyusuun
Sen kimseye bakma zamanla büyür ayrıca evlendiğini zaman belli olur kendine gelir merak etme
sanmıyorum evlılerın buyumeyen cok var
Yok yok sen bakma kimseye büyür zmanla evlenince farkedersin
Dogsl yollarla biraz zor ama yaglarla masaj apabilriisn🌞
normal arko kremle masaj olurmu ajshajsh :D
Memelerin küçük olması süt salgılanmasını engellemez. Eğer süt bezlerinde ve hormonel bir sıkıntı yoksa çocuk olduğunda da olmaz fakat estetik açıdan bir kaygın varsa silikon yaptır
büyük göğüsleri dogal yolla nasıl küçültebiliriz diyecektim bende
yag oranını bana enjekte ederek kuculturuz :D
hadi o zaman
senın yasın 20 mı kac beden? bak ben 3 yas buyugum ama yok yanı
Nur mesajıma bakarmısın
Hmlie kaldığında biraz büyür zaten. Çocuk emerken de normale döner neredeyse.
hamıleyken buyumezse sut olmazsa?
Büyük olması çok bir marifet mi sanki. Büyüdükçe sarkar zaten göğüsler
hıc yok ama benım ıstedıgım koca kadın memesı egıl az yuvarlak dolgun olsun yeter artık cok utanıyorum kucuklugunden arkadaslarımda bılmıyor kız kıza havuza gıderız dedıler bıkınılı anlasılcak kucuklugu
Seni memen için degil sen oldugun için seven biririni bul
ya ben bı erkek ıcın degıl kendım ıcın artık bunaldım su durumdan kız kıza havuza gdıecez butun kankalarımın var benım dumduz utanıyorum gıtmemek ıcın bahane arıyorum dalga konusu olcam bıktım artık
Kendine güven gelecekse silikon yaptır göğsünü gere gere havuza denize gidebilirsin imkan meselesi tabi ama kredi cekip en azından kendi güzelliğin için biraz maddi sıkıntı çekebilirsin
ya para vermek ıstemıyorum az para degıl bıde slıkona guvenemıyorum amelıyat zor iş
Ne zoru ya merqktan ben bile baktım pamuk doldurur gibi iki dakkada hallediyolar😊
Kız benimkiler bile daha büyük
Neee hiç yok mu yani 😂😂10 yaşındaki çocuk kadarmi yok yanii
evet oyle ama yasım 23 kılomda var yanı ama oram buyumedı yıllardır aynı
Çok küçük değilse bırak daha sexsi olursun... Kadınlar kızlar büyük olursa sarkiyor diyor sende büyütmek istiyorsun evlenince biraz büyür
Süt oranı ve miktarı meme büyüklüğüyle alakalı değildir.
Estetik açıdan ise benim tercihim her zaman için küçük göğüslerdir
gel 10 biğne gerek yok bedava buyutme taktıklerını vereyım sana
Ellerinle oyna
İşe yarayabilir.
Kadınlar için göğüs çıkartan mesajlar var ondan yaptır
Bunun genetigin ile alakalı olduğunu düşünüyorum istersen bir doktora git daha faydalı olacaktır
küçük derken ne kadar küçük
guncellemeye koydum
yapacak bir şey yok ya estetik yaptıracaksın ya da senı alan boyle alacak ki küçük göğüsleri seven de çok
hipnoz yöntemi ile büyütebilirsin
memesi olmayan bile emziriyo
ya da eşin emdiği zaman şu an bedeni ne?
ne bılıyım bedenını ya :( en kcuuk azıcık yuvarlagı var oakdar
Sana yeter
buyumez genetıgınde yoksa
tanidik doktor var hem guzel yapiyor hemde 6 bin
bol bol okşayarak avulayıp sıkarak
İstediğin. Gibi var doğal uöntrm dersen söylşm
soyle bakalım
hee tamam ozaman soyle me neyse
evlenmeden hamile kalmadan doğal yol çok zor...
bu sen misin örnek bir resim mi?
Merak etme hamile iken büyür
avkalatarak büyütebilirsin😂😂
biraz elleterek büyütebilirsin
Bence gerek yok hamile kaldığında büyür
hamıleyken buyumezse sut olmazsa?
Olur merak etmeyin :-) yanlış anlamayın cünsellik nasıldır bilmem ama genelde cinsel haraketlilik olduğunda büyüyor
hayır oylede buyumedı çok gecmısım olmadı ama evlı arkadaslarım var ablam var ablamında buyumedı yanı evlenınce buyur falan muahbbetını gec hamıleykende sut olmazsa bebek ememez bıle cok kafam karısık
Dr ile büyüyünce yine aynısı olacak
Harbi küçükmüşş yaş kaç
23.
Biraz ellet emdir az faydası olur
görmeden yorum yapamam :D
Görsen ilaç ismi mi yazacaksın kardeşim :D :D
@Nickbulamayanherif evet :D
Hahahahahaa
küçükler çok daha iyiler bence
Seninkileri ataydın keşke
Büyütmeyiz.
doktora gittin mi?
yok gıtmedım hangı doktor bakar yanı kadın hastalıgı mı yksa plastık cerrah falanmı
tamam yazdm canm
Masaj tabiki😎
emdirerek
Evlen büyür
hormonla
Olmuyormuş
Cocuk yap buyuyor
memmiş
daha çekici onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar