En dandik marka. 4 gb ram yazar kutusunda ona göre alırsın ama içinden 2 çıkar. ararsın neden böyle dersin, yanlışlık olmuş pardon derler. götürürsün takarlar, gelirsin bu sefer 3 çıkar. uğraşıp durursun. bazende aynı şey hard disk için gerçerlidir. 1 tb yazar 500gb çıkar. çabuk bozulur, insanı en çabuk kanser eden markadır.
Bir bilişimci olarak resimdeki bilgisayarın aynısını kullanıyorum. Bilgisayarda ağır programlar kullanıyorum ona rağmen hiçbir kasma yaşamadım desem yalan olur sadece çok küçülk kasma o da çok normal. Tavsiye ederim
Bilişimci olduğunuz için bir soru sormak istiyorum. Uzun süredir bilgisayar arıyorum Casper almaya pek sıcak bakmasam da bir öğrenci olarak kullanılabilecek iyi bir bilgisayar önerisinde de bulunabilir misiniz acaba?
casper nirvana almıştım korkarak hatta paranı çöpe atmışın demişlerdi,6 yıl kullandım vurdum kırdım üzerine rakı mı dökülmedi cacık mı dökülmedi valiz içinde dünya turu bile yaptı , hardiski 150gb idi önce 250 sonra 500 gb lik taktım banamısın demedi, en son bataryasız prizde takılı iken geminin ana makinası stop etti tekrar çalışınca fazla akımdan çat yandı.
En İyi Cevaplar