Arkadaşlar uzun süredir yalnızım Ne flört Ne sevgili bu konuda düşünüyorum Ne zaman olcak diye sosyal medya da hep arayış içinde oldum Ve kötü şeyler yaşadım şimdi yavaş yavaş kapatıyorum Zaten kullandığım 2 3 tane vardı bir 2 tane kaldı , napsam bilmiyorum chat siteleri hakkında bir şey düşünüyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende kullanmıyorum whatsapp dışında. Sen saf temiz kalkışın sevgiye açsın bilirim bu duyguyu. Âmâ herşeyden önce arayıştan kurtul hertürlüsünden. Ve kendini bir gözden geçir kendi benliğinde kalıp biraz toparlan ve kendine farklı uğraşlar bul sana kendini iyi hissettirecek şeyler. Ve umudun olsun hiç yitirme kalbin güzel elbet mutluluk sevgi sana ulaşır...
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için , evet boş şeylerle uğraşmayacağım Ve arayış içinde olmayacağım
Soran+1 yılSevgiye aç olmak çok kötü
Soran+1 yılSosyal medyadan hiç oldu mu prki
Soran+1 yılHem de çok boş , ne zaman gerçek biri bulur bilmiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSanaldan bulduğundan ne hayır gelecek , iti var uğursuzu var. KS deki sorularda bile görmüyor musun abuk sabuk soruları. kendine bir sevgili bulmak istiyorsan kendini illa sevgili bulacağım diye şartlama , insanları tanımak için yaklaş zaten normali budur insaları tanıdıkça onlara karşı hislerimiz başlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle inşallah bu da gerçek hayattan olur
- +1 yıl
amin diyelim.
+1 yılArayış içine girme Instagram vs sapik dolu yeminle. Chat sitelerine de salla sana zarar verir düzgün birisen illa seni çıkarsiz seven çıkar
33 Yorumla- +1 yıl
Hem şimdiki aşklar ya çıkar uğruna ya da 2 günlük herkese güvenme
Soran+1 yılDoğru insan bulmak istiyorum sadece çıkarsız sevmek sevilmek galiba daha çok erken
- +1 yıl
Zamana birak sadece gerisi olur
Onlara girmemeni tavsiye ederim her turlu pislik olabiliyor
134 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizzat gördüm vallahi çok zor doğru insan bu devirde Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Soran+1 yılGirme boşver insan sinir hastası oluyor yemin ederim ki sinir hastası oluyor
Soran+1 yılGerçek sevgi Yok denecek kadar az zaten nerden bulucaz ben de şaşırdım korkuyorum da
Soran+1 yılSizde de Yok galiba hiç bir şey
Soran+1 yılEvet öyle oldu biraz ben bir de Acele ettiğim için yanlış insanlarla muhabbet ettim ilk sevgilim sosyal medyadan oldu aldattı felan , bilemeden 3 gün nişanlıısın olan biriyle konuştum etkisinden aylarca çıkamadan daha bir sürü şey , başka fotoğraf gönderen biriyle o diye konuştum meğer o değilmiş
Soran+1 yılbir de konuşuyorum konuşuyorum böyle konuşurken güzel biterken kavgayla küfürle anlatınlara yüze vurarak oluyor bu daha kötü
Soran+1 yılAynen baya zaman geçti artık topluyorum kafamı , tecrübe oldu ders aldım öyle şeyler inşallah bu saatten sonra hayat bizleri güzel şeylerle karşılar , doğru insanla ama şunu da iyi biliyorum yanlış insanla olacağıma doğru insanı 3 yıl beklerim
Soran+1 yılŞu aldatma olayları felan ister İstemrz beni etkiliyor
Soran+1 yılAynen öyle beklemek daha iyi yanlış insan daha çok üzer
Soran+1 yılİnsanlarda çok arsız ellerindekiyle yetinmeyi bilmiyorlar düzgün sevemiyorlar
Soran+1 yılÖyle olmakta istemiyorum Zaten yalnız olayım daha iyi etme bulma dünyası insanlar yaşattıklarını elbet bir gün ya bu dünya da ya öbür dünya da yaşarlar
Soran+1 yılAynen öyle duadan başka elimizden bir şey gelmez biz iyi insanlarız 😊😊
Soran+1 yılBence sosyal medya da anlaşıladabiliyor İnsan bazen
Soran+1 yılDimi
Soran+1 yılEvet öyle sen biraz geç yazıyorsun hakim olamıyorum 😃
Soran+1 yılGerçi uykulu saatler
Soran+1 yılBenim var galiba biraz ama geç uyumaya alıştığım için uyuyamıyorum bu saat erken 😃
Soran+1 yılEvet ben de hep öyle düşünüyorum sabah erken kalkmayı seviyorum
Soran+1 yılÖzel den yazmak ister misin takip edicem
Soran+1 yılSen yazabilirsin istersen iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyadan sevgili arıyorsan hata yapıyorsun. Tanımadığın etmediğin insanlar kendilerini farklı gösteriyorlar sonra buluştuğunda bir bakıyosun çok farklı kişi. O yüzden sosyal medyaya bel bağlama normal hayatında sosyal ol, insanlarla tanış, çevre edin illaki sana uygun birini bulursun.
10 Yorumla
+1 yılBen gerçekten bir ara Facebook Instagram hesabımı tamamen sildim kapadım ve o kadar rahattım ki ilk başlarda akışkanlık nedeniyle zorlandım ama sonra gereksiz bir vakit kaybı olduğunu anladım. Ama abimin zoruyla yeniden açtım hesabını sil başka şeylere yönel film dizi izle kitap oku o zaman kafan meşgul olur ise Zaten 17 gün sonra Facebook kalmıyor geri de açmıyorsun.
00 YorumlaZamanı qeldiqinde nasibin seni bulur bence chat sitelerine bulaşma her türlü insan var
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle onlar sayesinde tanıdım zaten onlarda olmasa iyice saf olurdum herhalde
Soran+1 yılDaha takılmam zaten chat sitelerin de ben tek gecelik ilişkş atamıyorum çünkü ciddi bir şey istiyorum bu da chat sitesinden tanıdığın biriyle pek mümkün olmuyor
Neden uzaklaşıp kendine eziyet ediyorsun. Kontrollü kullan
112 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşmasam kendimi eziyet ediyorum
Soran+1 yılElim de olmadan oluyor
Soran+1 yılKapatmak
Soran+1 yılSadece instagram kalsa yeterli
Soran+1 yılC2 tinder iyi mi hayır
Soran+1 yılSosyal medyalar insanı köreltiyor
Soran+1 yılBenliği unutturup başka bir dünya gibi
Soran+1 yılKs yi sevmedim
Hepsini kapat rahat et sanalda bulduğun erkekden hayır gelmez
120 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende ona inanmıyorum bulmuştumda hepsi hayırsız çıktı 😭
Soran+1 yılAma aklımdan çıkmıyor birini ne zaman bulcam diye bulabilir miyim acaba diye bir de Yok aldatma Yok o bu duyunca korkar oldum
Soran+1 yılOnu bulmak için bir şey yapmam gerekir mi?
Soran+1 yılÖnceki düşüncem doğru mu sizce
Soran+1 yılŞu kendini güzel ve çekici buluyor musun lafına sinir oluyorum Ya olay bu değil şunu bir anlamıyorsunuz nasıl kızlar mutlu dengi dengine , yani güzeller bulup çirkinler bulamıyor mu Alakası yok !!! Erkeklerin hepsi yakışıklı değil eşit
Soran+1 yılAnladım kusura bakma burda ki insanlar asabımı bozuyor herkes çok bilmiş gibi
Soran+1 yılKendimi güzel buluyorum ama 5 kilo gibi bir fazlalığım var biraz kilo versem mükemmel olcak
Soran+1 yılOkulum yeni bitti şu an boşum Ne olcak bilmiyorum
Soran+1 yılSosyal Ortamım yok denecek kadar az hiç erkek arkadaşım Yok o ayrı zaten
Soran+1 yılYani elbet boş durmayacağım ama hemen de girmem öyle kolay değil ben Zaten iş hayatında istiyorum daha oturmuş olur yaş kafa diye düşünüyorum
Soran+1 yılSosyal medyadan karşı cinsle artık konuşmama fikrim. Doğru mu sence
Soran+1 yılÖyle diyorsun iyi hoşta sanalda kiler hep tek gecelik düşünüyor ben çok kişiyle konuştum gördüm
+1 yılkendini bu arayıştan uzak tutmak isteyebilirsin belki faydası olur. bence kendine ceza vermek gibi olacak kapatmak. burası ya da başka yerde devam et derim
10 Yorumla
+1 yılHiç alışmamak en güzeli. Bir anlık gaza gel silip dondur herşeyi.
Yeni hobiler edinmeye başla hemen10 Yorumla
+1 yılKendini kitaplara ya da netten uzak olan şeyler e adapte et
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Daha az kullanıp daha çok sosyal ortamlara önem vererek bu sorunu asarsin
Tabi özgüven sorunun varsa bu biraz daha zor olacaktır ama ısrarcı olursan netice alirsin10 YorumlaErkekler zaten seni bulur rahat ol. Güzelliğinin gideri varsa rahat ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFacebook'ta milletin mutluluk fotolarını görmekten bıktım. Bana mutsuzluk aşılıyordu. Bende tüm sosyal hesaplarımı kapattım. Ve artık mutluyum. :D
20 Yorumla
+1 yılBence chati falan bırak sanaldan arkadaşlık veya sevgili yapma gerçek hayatta yap en güzeli ve en doğalı. Şimdi klişe bir laf söyleyeceğim eskiden sanal mı vardı
00 YorumlaChatler bos..
Bnde tangoda cok takild. Cok kisi ile gorustm ama bos blmiorim akidina birk10 Yorumla
+1 yılOhooo, chat sitelerindeki insanların hepsi yalan söyler. Sen sosyal medyada arama bence hiç arama. Deli gibi sevgili ararsan delileri bulursun.
00 YorumlaBen çoğunu sildim bir wp var yüz yüzü konuşmak varken ne gerek var sosyal medyaya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yaşadım aynı şeyleri inan ki.. Burayı da sadece birşey sormam gerektiğinde kullanıyorum. Bütün hesaplarımı ve uygulamaları da sildim daha güzel artık. Bir süre zorlanıyorsun ama ben mesela 1 yıldır kullanmıyorum hiç eksikliğini de görmedim
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sosyal medya botoksu diye bir sey cikmis haberlerde gordum geçenlerde ve bence onu bir denemelisin 4 ay filan sosyal medyaya filan girmiceksin öyle öyle alisirsin zaten
00 YorumlaYalnızlığa en iyi gelen yer burası. Kimseyi bulamasam da, en azından vakit geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılben mesela instagrami kapatmakla basladim orada takildigim vakitte kitap okuyorum artik veya belgesel izliyorum
00 YorumlaEn iyisi sadece Whatsapp bence. Her pislik zaten sosyal medyada
00 Yorumla
+1 yılZaten yalnızsın, kapatmana gerek yok. Tam tersi aktif ol ve arkadaş edin
00 YorumlaEn güzeli reel sohbet ama malesef cesaretin varsa beklerim
00 Yorumla
+1 yılTanımadık insanlarla özel sohbet yapılmaz bence kapat normal hayatına dön
00 YorumlaTüm uygulamaları sil kıyamıyorsan fabrika ayaklarına gir :))
00 Yorumlayalnızlıktan dolayı oluyor bunlar ve bir süre sonra sapıtıp ilgi çekmeye çalısıyorsun değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi uygulamaları kullandın ve ne yaşadın bizimle de paylaşırsan aynı şeyler başımıza gelmesin kanka 👍
00 Yorumla
+1 yılKapat gitsin hiç kararsız kalma boşver ben kapattım
00 YorumlaOyle sitelerden uzak durmalisin her türlü pislik ordadir.
00 Yorumla
+1 yılTüm hesapları sildim. kafam rahat sende öyle yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya başa beladır.
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden kullanıyorsunuz peki
- +1 yıl
Kitlelere ses duyurabilmek amacındayım.
Soran+1 yılAma doğru dediniz benim başıma Ne geldiyse sosyal medya dan geldi
+1 yılben asla pes etmem çok red yedim ama bırakmam :D olsun o da iyidi tecrübe olsun
00 YorumlaHacı bence en fazla 3 gun uzak durur yine acarsin alismissin ya sklip ufff puf diyip bu ne ya diycen
00 Yorumla
+1 yılsil bütün uygulamaları :)
122 Yorumla
Soran+1 yılYaptım sayılır 😃
Soran+1 yılBiraz daha değişti
- +1 yıl
burayıda sil tamam işte :)
Soran+1 yılSilicem de öyle pat diye silmem
Soran+1 yılbir instagram duracak zaten
- +1 yıl
o zaman uzaklaşmış olmazsın zaten kaç tane sosyal medya var :)
Soran+1 yılOhooo ona bakarsan swarm Twitter tumblr burası chat siteleri bir face
- +1 yıl
sen baya kullanıyormuşsun ben facebook a girmeyeli yıllar oldu :)
Soran+1 yılAy hayır olanları saydım ben şu an tek burayla instagram kullanıyorum sanırım anlaşamadık
Soran+1 yılZaten kaç tane sosyal medya var dediğiniz için saydım
- +1 yıl
bende zaten burası ve instagram var sosyal medyadan uzaklaşmış olmuyorsun :)
Soran+1 yılAyyyyy çıldırcam şimdi allah allah anlamamakta ısrarcı mısın ben sizi anladım da siz beni anlamadınız
- +1 yıl
hepsini sil anlarım :)
Soran+1 yılTamam haklısınız 😃
- +1 yıl
öyleyim evet :)
Soran+1 yılVe gıcık
- +1 yıl
yinede beni sevdim :)
Soran+1 yılHayır sevmedim
- +1 yıl
ben seni sevdim ama :9
Soran+1 yılSevme beni
Soran+1 yılGeren Yok
- +1 yıl
peki iyi geceler
+1 yılBurdan sana yazan çıkar bolca diğerlerini kapayabilirsin
00 YorumlaInstagramı sil otomatik uzaklaşırsın
10 Yorumla
+1 yılTelefonu bırak elinden kaptan
10 YorumlaSksyal medyadan uzaklaşman için bu yazıyı bile yazmadan uzaklaşacaktın
10 YorumlaArayış içinde olmak saçma
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. kötü ne yaşamış olabilrsin ki sanaldan?
00 YorumlaBurada takılmamakla başka.
00 YorumlaUzat elini bana o zaman. Gerisine karisma😊
00 YorumlaBende gerçekten evlenebileceğim birini arıyorum
00 YorumlaO kadar gerekli bir şey değil olsa ne olmasa ne 😏
00 Yorumla
+1 yılNe gibi seylerle karsilastin
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatma gibi mesela, yalan gibi şeyler
- +1 yıl
Ikiside var ne yazkki hepsi doktor muhendis 25 cm :)
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
Gizliddn cikabilir misin
Soran+1 yılHayır
+1 yılBunu. Cvbini burda ariyosan uzaklasamassin
00 YorumlaHangi chat sitelerine takılıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTakılmıyorum sadece sordum
+1 yılAkıllı telefonu bırak
00 Yorumla
+1 yılHesaplarini kapat
10 Yorumla
+1 yılyanlış kişiler denk gelmiş sana :)
00 Yorumla
+1 yılİstersen yazabilirsiniz sohbet edelim
00 YorumlaKullanma göz önünden kaldır ve azimli ol
00 Yorumla
+1 yılKapatarak
10 YorumlaTelefonunun şifresini yaz kenara unut onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle olur belki konuşalım mı istersen
00 Yorumla
+1 yılHesaplarini silerek
10 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa zorlama
00 YorumlaTelefonu bırakarak
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil aklima gelmedi bu😄
+1 yılHesaplarini kapa
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyalardan uzaklaşmak istiyorum. Nasıl uzaklaşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler