Çıplak fotoğraflarım çalındı internette paylaşılıyor Ne yapayım?

Arkadaşlar başıma çok korkunç bir şey geldi android ve mac bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayar çalıştığım şirketin hediyesi ikisinde de işlerim sebebiyle Google Drive hesabım açık. Telefonumla eşleştiği için fotoğraflarım buraya yedekleniyor burada uygunsuz fotoğraflarım ve videolarım vardı. Virüs programım uyarı verdikten 5-10 dakika sonra bilgisayarı kapattım fakat sanırım olan olmuştu tüm fotoğraflarım ve sosyal medya hesaplarım başkasının eline geçti fotoğraflarımı internette birisi görüp yolladıktan sonra anladım drive'a yedeklenen tüm özel fotoğraflarım internette yayılmış halde savcılığa başvuracağım fakat bu virüsten nasıl kurtulurum bilen birileri yol göstersin. Virüs temizleme sitesinde yazılanları yaptım. Sizce burada anlatılanlar yeterli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, savcılığa başvurdum tüm paylaşan hesapları incelemeye aldılar. Sanırım iyi bir avukatın faydaları durum hızlı çözülecek gibi. Servis sağlayılardan tüm ip adresleri toplanacakmış. Yapanı bulacağız umarım
Çıplak fotoğraflarım çalındı internette paylaşılıyor Ne yapayım?