Whatsapp durumu 'Hey there, i'm using WhatsApp!' olan insan ideal sevgili adayı mıdır?
Gözü açılmamış bir insanla ilişkide daha mı çok mutlu olunur?

Gözü açılmamış bir insanla ilişkide daha mı çok mutlu olunur?

Ummadik taş bas yarar kızım iseal eş kismet meselesi hayaller içinde yaşamanın hayaller icinde yasayani gerçekler sıkar 😂 yaz bunu whatsappa 😂
WhatsApp'ı kendi hayatına katmamış ve her anını sosyal medyaya aktarma ve paylaşma ihtiyacı duymayan birisi de olabilir...
Inanmayin açiĺmistir onun gözü de vakit bulamamıstir durum degismeye😂😂
Hahaha olabiluu
Cevap
83Cevap
Whatsapp Durumu kadar herkes masum olsaydi Şu an kirgin cicekler olmazdi.
Ya bu Türk insanını seviyorum , canım milletim benim de soru biraz trol yani gülmek için tutup sevgilinizi WhatsApp durumuna göre seçin demiyor millet.
Aynen ben durumu öyle ve güncellemesi 4 Haziran 2015 vesaire olunca aşırı olumlu bir ilk izlenim oluyor. Son görülme muhabbeti de var tabi :D
Sevgili adayı: Dur len şuraya 'Hey there, i'm using WhatsApp!' yazayım da beni saf bellesinler.. 😏
Hatta dur, son görülmeyi de açayım..
Heh.. Şimdi tam namuslu, helal süt emmiş biri oldum..
#Vesselam
gözü açılmamış erkek mal olur.. kadınlar mal sever ama yine bizim gibi cakallari yakışıklı bulurlar... aglatalim biraz ne öyle hiç görmemiş erkek kadın dediğin ağlayacak tripten tribe gircek sonra saf gelir onu poh pohlasin 😂😂
Öyle saçma şeylerden etkilenip sevgili ediniyorsunuz sonunuz hüsran olunca da ben bununla ne yapacağım oluyor.
'' Gözü açılmamış bir insanla ilişkide daha mı çok mutlu olunur? ''
Sadece kavga etmek için gereken bahanelerin bulunma süresi biraz daha uzar hepsi bu.
soru ne kadar saçma ya. durumuna onu yazmayan insanlar anormal mi yalancı mı kurnaz mı? gözleri açılmış her naneyi yemiş mi oluyor.
Bence yuzeysel, detaylara takilmayan, romantik olmayan, biraz odunumsu bir arkadastir kendisi tercih bu yondeyse ideal olabilir
O kişi benim abim oluyor yıllardır whatsapp durumu o şekilde.
Çok doğru yazmışsın bence de gözü açılmamış insanla daha çok mutlu olunur gözü açılmışlar hiç birşeyi beğenmez mutlu etmek zordur cunku
Artık bu kritere göre sevgili seçiyorsak sıkıntı büyük ya😂😂
Gözü açık olmayan insanda sana keyif vermez. Kadınlar inişli çıkışlı ilişki sever. Azcık ağlatcak adam seni. Ne yapacaksın dümdüz birini
Sen iyisi mi tedbirli davran. Öyle şeylerle uğraşmayı sevmeyen çok kişi gördüm. 3-4 ... kişiyi birden idare eden. Sonra neden ben dersin.😏
Yani aslında ideal sevgili adayı adayıdır hahahaa kimseye laf sokma gibi bir çabası yoktur bu insanların 😆😆
nah gözü açılmamıştır :D wp dışında hiçbir sosyal medya hesabım yok face insta twitter hiçbişey yok ama gel gör ki burda takılıyorum :D
Saçma geldi biraz belki adam böyle şeyleri gereksiz görüyodur oraya atarlı giderli kamyon arkasi yazisi yazmak ona saçma geliyodur
valla benim ki ''hey there, i * using PostaTelefonTelgraf'' acaba benden de olur mu?
Facebook ta yemediği nane kalmamış olabilir. Buda bir ihtimal )
İbretlik tesbit yalnız
Vatsap durumuyla ne alaka. bazı üsengec insanlar var hic yazmayan😂😅
Nob!
Şimdi ona durum girmeyi öğret
Bana sinirlendiğinde durumdan atar yapmasını öğret vs zor iş
Bunlar nasıl tespitler böyle gözlerim kamaşıyor...
Bunun ilişki kriteri olmadığı ortada.
Teknolojiden uzak olduğunu düşünürüm hiç ilgimi çekmez yani
Whatsapp durumuna gore sevgili seciyorsak mantikli olabilir
Ben alakası ara şimdi ıphone da WhatsApp yeni kurulurken. Türkçe olarak yer almıyor İngilizce olarak yer alıyor olması mı gözü açılmamış anlamına geliyor, saçmaladıkça uçuyorsunuz
Saçmalama asıl onlar umursamaz olur ve seni takmaz 😄
Ben şahsen WhatsApp durumu böyle olan kişinin mal ve gerizklı olduğunu düşünürüm o kadar yıl WhatsApp kullanıp durumunu değiştirmiyor 🙄
Whatsapp kullanmıyorum ona göre de değerlendirme yapmıyorum çok şükür.
Watsapp durumuna göre mi muamele yapıcaz.. Saçma..
#Melankolik_duygular
Öylemiymiş bundan sonra karşıma çıkan kişide whatsap durumuna bakayım bari😂
Benim de durumum 2 yıldır meşgul. ama kimler geldi kimler gecti😎 bunlara takilmayin
Ben durum mesajına, özel şeyler yazanlara daha çok bunu düşünüyorum.
Başkan durum durumla ölçülmez. Bende sosyal medya kullanmıyorum ozaman ben çok ideal bir adayım. Mantıksız.
Hayır bu 26-30 yaş civarı uzun ilişkisi olan/evli erkek itemi ayrılınca da aynı duruma devam...
Tam bir engerek yılanıdır uzak durulması gereken dhkpc li teröristtir
arkadaşımın nişanlısında da öyle yazıyordu. neyse işte sonra bastı bunu bir cafe'de kız.
Benim durum da öyle ama ideal sevgili olamam evliyim.
muhtemeldir ki yeni kullanmaya başlamış ileride bir fenomen olabilir, sakıncalı bir durum
Bu çoktan deşifre oldu, bizim tayfa ful aynı böyle geziyor. :)
Sevgili adayı WhatsApp durumuna ya da sosyal medya hareketlerine göre belirlenecek kadar aşağılık seviyeye düştüyse sıkıntı var
Ay yok daha neler Whatsapp durumuna göre aday mi secilir
çok güzel kız kandırma taktiği verdiniz saolun whatsapp durumumu öyle yapayım da saf gözü açılmamış sansınlar hihihi
Hahah benden bahsediliyor şimdi yorumları okuyacağım. Saçma olduğu için uğraşmadım hiç
Yalnız bir insandır ya da kullanmayı fazla bilmiyordur.
vatsap durumuna göre kişilik analizide çıkmış vay anasını
Tamam birazdan WhatsApp durumumu hey there I * usıng WhatsApp yapacağım teşekkürler Ks halkı
Öyledir😂 birine laf sokmak için kullanılır genelde WhatsApp durumu
Sosyal medyayı da kullanmıyorsa şayet gayet iyi bir adaydır kendisi.
Yediği naneler yüzünden belki de sürekli kapatıp açıyordur wp yi. O yüzden öyle diyemeyiz
Whatsapp durumu demode oldu artik kimse bakmiyor bile
Yok ya zeka farkındalık fışkırcak
bizim millet kadar yorumcu yoktur dünyada
Ne alaka ya şaka gibi. 😄😄
Yok be, alakası yok hiç. :D
Keşke ideallik o kadar basit olsa
Sjhjhs o kadar da salakk olmasın canım
hayır yeterli degildir bence
Gözü açılmış insanlar midemi bulandırıyor
Durumla alakalı olduğunu sanmıyorum bu durumun.
Benim whatsap durumunu görmeyin ozaman 😂😂
Bence ideal sevgili adayıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar