Online oynadığım birçok oyun var. Bu oyunlarda sahip olduğum sürüyle arkadaşım var. Bazen fark ediyorum da edindiğim sanal arkadaşlar reelden daha samimi oluyor. Siz online oyunlardan arkadaş edinebiliyor musunuz?
Yıllar önce Knight Online oynardım. O oyunda öyle harbi insanalr tanıdım ki hayatımda uzun süre yeraldılar.
şu an bile en iyi arkadaşımdan bir tanesi üniversitede lıol oynarken muhabbet ederken tanıştığım bir arkadaşı mve 5-6 yıl geçmesine rağmen hala muhabebt edip konuşmaya devam ederiz.
Yeri gelir Age of oynarız, yeri gelir Division ya da Lol.
Her yerden arkadaş edinebilirim sanırım :D Sanal alemden tanıştığım ve gerçek hayatta da arkadaş olduğum çok fazla insan var bazıları kansız ama geneli iyi ve işin en iyi yanı her şehirde bir eşin dostun arkadaşın olmuş oluyor bir telefon ile iş çözdürebiliyorsun :D
Onlar ile reel de cok vakit geçirmediğin için öyle hissediyorsun sen :D Bende yıllardır oynuyorum gerçekte de tanıştım aynı samimiyet vardı şansıma :D Ama genelde öyle olmuyor bu arada
Online oyundan elde ettiğin arkadaş senin kafa yapınla uyuşuyor ondan. Reeldeki arkadaşın senin hobilerin ile ilgilenmediği için konuşacak bir konu pek bulamıyorsun. Yapacak bir şey de olmayınca samimiyetsiz bir ortam oluşuyor haliyle :)
Evet engüzel şey zaten. Ünv okurken Knight’tan bir arkadaşım vardı oda bizim ünv farklı kampüsünde okuyodu. Aldım pc mi gittim evinde kaldım 3 gün deli gibi oyun oynamıştık. Heygidi günler
Olmaz olur mu biriyle 7 sene biriyle 8 senedir konuşuyoruz arada bir birimizi misafir ediyoruz yaşları +27 oyundan tanıştığım 2 tane kan bağım olmayan abim var :)
eskiden kalma arkadaşlarım var. fifa oynardık beraber aynı takımdaydık pro club simdilerde numaraları duruyo ama görüşmüyom pek facebook varken takılıyodum. sdsds
Sen ne diyon ben harem bile kurmuştum zamanında be hatta 15 yaşındayken oyunda 25 yaşında Alman sevgilim olmuştu kızla google translate ile İngilizce konuşuyordum
Toxic olmadigin surece her zaman her sekilde arkadas edinebilirsiniz. ayrica oyundan tanistigin insanlarla normaldekilerden daha samimi oldugun da ayri bir gercek
Sen nasıl bir kolpasın geçen erkek arkadasım cok oyn oynuyor dıye aoru soruyodun sımdı cok onlıne oynuyorum su kadar arkadasım var dıyosun bırakın bu dikkat çekme ayaklarını mk
En İyi Cevaplar