Yaklaşık 6 yıldır oynadığım oyunda çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Ama tabi bazıları tanıştığımıza pişman etti ama olsun yine de zamanında birbirimizle anlaşıyorduk ve birbirimizi seviyorduk. Oyundan tanışıp samimi olduğum bazı kişilerle wpden konuşuyorduk. Grubumuz falan da vardı. Ama tabi bu tanıdığıma pişman olduğum birkaç kişi numaramı dağıtmıştı 😒 Onun dışında hiçbir sorun yoktu
online oyun oynamıyorum ki ama oynasaydım bile online oyunlarda çok fazla insan var ve insanlar bir birilerinin oyun oynama tarzlarını sevmiyorlar bu sayede anlaşmazlık oluyor ve ağzı bozuk olan çok insan var bu yüzden arkadaş edinmek çok zor
Önceden edinirdim. WhatsApp grubu kurulurdu. Örneğin Euro truck Simülator 2 oynarkenWhatsAppta yazardım ki" konvoy yapalım. Şu saatte hazır olalım.. "Sonra güzergahı ve kalkış yerini belirler ve detayı discordda yayınlardım. Çoğu kişi istediğim yerde hazır olurdu. Keyifli arkadaşlıklar oldu. Sonra PC bozulunca irtibat koptu. Dedim benden bu kadar ☺️
Sevgili falan hiç düşünmedim ama normal arkadaş edinirim tabi. Geçen yıl Almanya'dan bu abi geldi oyunda tanışmıştık. Buluştuk sohbet ettik. Güzel oluyo :)
Birkaç sefer deneyimledim. Oyun dışına taşıdığım bir kişi oldu ve sağlıklı şekilde sürdü. Halen kendisiyle konuşuruz, iyi ki tanımışım diyorum. Ama bundan sonra yeni arkadaşlıklar edinmeyi düşünmem çünkü gerçekten farklı insanlarda var.
Bir ara öyle bir ortamım olmuştu. Benden büyük abiler ile acayip şamata bir ortam yapmıştık. Arada çıkıp çıkıp buluşup goy goy yapıyorduk. Şimdilerde yalan oldu o ortamda.
Fazla faydasını görmeyen biri olarak edinmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Nerdeyse 10 yıldır tek bir oyuna vaktimi harcadım o süre zarfında adam akıllı tek bir arkadaş edinemedim
Sanalda 3 4 tane 2 3 yıldır yakın arkadaş var onlarla beraberim sosyal bi bağlantım yok hiç kimseyle şu an sadece onlar var :D Oyun ortamında tabiatıyım olmuştur.
ben eskiden oynardım çok güzel arkadaşlıklar edinmiştim hatta biriyle kalıcı bi arkadaşlık edindim şu an tam tamına 8 yıldır arkadaşız hala mesajlaşıyoruz bir keresinde de yüzyüze görüşme imkanımız olmuştu 🧿✨
Random takımlara dahil olmuyorum. Sunucuda fazlasıyla arkadas var takım olarak ya da duo oynayacaksam sunucudan arkadaşlarla oynuyorum. 1 el oynayıp çıkacaksam da solo giriyorum