Sevgilim bilgisayara öyle bir bağımlı ki benimle asla ilgilenmiyor. Kendisini dışarıya çıkarttığım zaman bile ya bilgisayarı ya da telefonu ile iletişimini kesemiyor. Bu konu artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Onu nasıl vazgeçireceğim bundan?
Bilgisayar bağımlısı sevgilimi benimle vakit geçirmeye nasıl ikna ederim?
Ona bilgisayar mi ben mi de akshdjsks cevabı "bilgisayar" Ya da "saçma sapan sorular sorma ya" oluyosa trip at baya eğer seni kaybetme korkusu yoksa vazgeçmezse ayrıl gitsin Allah Allah insan bari dışarı çıkınca bırakır oyunu
Bu sorunun aynısını sevgilim kankasina sormuştu bende direk ona açıkladım. Ben programciyim hergün her dakika o pcnin başında destan yazıyorum ve o parayla sana hediyeler ve ilişkinizin geleceğine yatırım yapıyorum :)
Benim kuzen de pc bağımlısı ne işe girip tutunabiliyor ne de evlenebiliyor bildiğin hep evde baba bakıyor tabi böyle bir erkeği kimse istemez değişmezde manitanı bilemicem
Eski bir bilgisayar bağımlısı olarak; Oynadığı oyunu öğren ve onunla zaman oyunda zaman geçir , ondan sonra zaten o seninle daha fazla ilgilenecek ve sosyalleseceksiniz:)
Bilgisayar oyunlari güzeldir. Ama ben geceleri sevgilim uyudugunda 1-2 saat arkadaslarla oynuyorum gayet güzel oluyor. Bilgisayara ayirdigi vakit sana ayirdigi vakitten fazlaysa sikinti var ama.
Onunla oyna Acıkıncq yemek yiyin oyun oynarken yanasın birbirinizle sevişin sonra beraber oynamaya devam edin sen onun zevk almaya bak durumdan cünkü oyun bir bagımlılık sigara uyusturucu gibi
Tabiki de bilgisayarına virüs yazılımı ekle. Eğer bilisiyarini ele geciremiyorsan başka bir mobil veya bilgisayardan virüs yazılımı gönder sjsykshskshsksh sonra o format atılacakta felan da zaman geçirirsiniz.
Vazgeçilmezi zor bir teknolojik alet 😕 Ama onu karşına alıp, güzelce dile getirebilirsiniz. İlgi isteyebilirsiniz. insan sevdiğine kıyamaz ve onu kıramaz 😊😊😊😉🙋🔥
bir arkadaşımında böyle bir sıkıntısı var. Çocuk napim karı kızla mı takılayım şükret, evimde mis gibi oturuyorum diyor. Kötü bişey böyle bağımlılıklar Allah kurtarsın. Sana da sabır versin.
Yok , ben tövbe ettim. LK den sonra bıraktım tamamen. Her ne kadar içim gitse de uzak duruyorum. :D Benim için bir bağımlılıktı. Karazhan raidlerinde yerimden kalkmamak için kebapçıya anahtar vermiştim, adamı çaldırırdım oğlan eve gelir yemeği bırakır giderdi. O derece deliydim.
Yok yahu kalkamıyorsun başından. Gold satardım bir de, evin kirasını oradan şey ettirirdim. Hesabı btc ile almak isteyen olmuştu, o zaman salaktım söfksföskd. Gittim dolar istedim söfksöfskd. Azeroth videosuna baktım , sylvanas for da hord dedi tüyler diken diken oldu. Keşke Anduin o pozisyondayken Sylvanas CC lik falan yapsa söfksöfksd
En İyi Cevaplar