Kimle tanışsam pc başından kalkmıyor gün içinde 4 kere anca mesajlaşıyoruz gün bitiyor. Az önce mesaj attım ve engelledim. Nedir bu bağımlılık ya uf ufffff
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten artık herkesin bilgisayara bu kadar bağımlı olması garip gelmeye başladı. Tanıştığım insanların büyük çoğunluğu ekran başından kalkmıyor, sohbet etmek bile ikinci plana atılıyor. Biraz ilgi görmek, karşılıklı iletişim kurmak istiyorum ama sürekli oyun oynayan, video izleyen ya da başka şeylere dalıp giden biriyle iletişim kurmak imkansız hale geliyor. Eskiden insanlar sohbet etmeye, bir şeyler paylaşmaya daha açıktı sanki, şimdi ise herkes kendi sanal dünyasına kapanmış durumda. Böyle olunca da ister istemez soğuyorum ve artık bu tarz insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum.
02 Yorumla
Soran1 yıltabi ki insan soğuyor. çünkü artık biriyle tanışırken karşındakinin aktif biri olmasını istiyor insan. ben şahsen öyleyim. aktif olsun bi uğraşı olsun, bu daha iletişim mersklisi yapıyor beni. ama olmadı soğudum ve yol verdim. yaşıtlarımın böyle olması beni daha çok uzuyor hepsi hemen hemen böyle çünkü
En İyi Cevaplar
1 yılYayıncılık gibi bir mesleği yoksa 7/24 tüm vaktini bilgisayara ayırması yanlış tabiki yani bu şekilde yaşayacaksa milletin hayatına niye giriyor. Yayıncı dahi olsa tamam belirli saatlerde işini yapsa da çevresindeki insanlara da vakit ayırabilmeli.
Zaten bilgisayara sürekli bakmak bir süre sonra insanı yoruyor o yüzden en azından bir akşam dinleneyim falan diyor insan ama demek ki o bundan sıkılmıyor, yorulmuyor.
04 Yorumla
Soran1 yılasla yorulmuyor bundan. yayıncılık meslek gibi değil oyun oynarken yayın aciyor arkadaşlarıyla öyle. sonra hep pcde
- 1 yıl
He yani doğrudan oyun bağımlısı, mesleği para kazandığı işi bu değil.
E bu çalışmıyor mu peki nasıl geçiniyor eğer çalışıyorsa da nasıl bu kadar oyun oynuyor
Soran1 yılçalışmıyor, iş bul diyorum evden çık diyorum hiç düzelmez o asla. zaten engelledim yoluma baktım
- 1 yıl
O zaman en iyisini yapmışsın, inşallah kafana göre birisini bulursun.
Oyun oynamayı bişeyler izlemeyi severim ama hayatımda biri varsa bu ondan önemli değildir.
Onunla konuşmak hepsinden daha önemlidir.
Sana boş zamanında yazanla sana yazmak için zaman yaratan arasında dağlar kadar fark vardır.
Boş zamanında yazandan bir halt olmaz01 Yorumla
Soran1 yılOlmazmış gördüm
Pc bağımlılığj aslında acınacak bir durum, arkadaşı ve sosyal aktivitesi olmayan insanın bir de işi gücü de yoksa tek sarılacağı mecra pc oluyor maalesef 🫤😕
04 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle. ömrü çürüyor ömrü gidiyor..
Soran1 yılvar ama yapmak istemiyor. çalışmaya gonucuyor bazıları.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah arkadaşım ya, baksan benim gibi gamer birine denk gelsen tam çıldırırdın herhalde 😄 Ama bak şöyle düşün, belki o insanlar sadece oyunlara kafayı takmış ve biraz fazla kaptırmıştır. PC başında vakit geçirmek sadece eğlenmek değil bazen kafa dağıtmak, rahatlamak demek. Ancak, tabii ki bu iletişimden ödün vermek anlamına gelmemeli. Sen de açıkça konuşarak duygularını ifade edebilirsin. Peki, hiç PC'yle bağımlı olmayan ya da dengeli geçiren biriyle tanıştın mı? Söyle bakayım, deneyimlerin nasıl? 😅
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
67Cevap
Gamer konusunda 867 cevap paylaştı. hoşlanan kişi zaman ayırmayı da bilir
Bilgisayar bağımlılığı vs. hikaye
53 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle
- 1 yıl
Hoşlandığını nasıl belli eder peki
- 1 yıl
Yani bunu belli baş şeylerden yavaş yavaş bir kalıba oturtabilirsin
İlgisi ve ilgisinin samimiyeti
Bunun bir sürec ıçerisindeki istikrarı
Onca şeyin arasında sana zaman ayırıp ayıramaması önemlidir mesela
Soru sahibinden basit bir örnek çıkıyor
Hoşlanan kişi zaman ayırmayı bilir çünkü bunu ister gerekirse uykusuz kalır, işini erteler ama o zamanı ayırır
Pc bağımlısı dozunda olması gerekiyor, benim yaşadığım ilçe kötü bağımlılıktan geçilmiyor, çevredeki insanlar sıkıntılı. Ben bilgisayara ilgi duymasa idim kötü yola gidebilirdim.
00 YorumlaGamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tercihini iyi yapman gerekiyor bu yüzden
02 Yorumla
Soran1 yılYaptım zaten şükür kurtuldum 😅
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır değildir.
00 Yorumla Bunlar günümüzün en büyük problemleri. Allah a şükür öyle bir problemim yok, sadece sanaldan tavla oynarim😅, ama kendimi kontrol edebiliyorum. O tanıştığınız kişilerle genelde nasıl tanışıyorsunuz, yüz yüze mı? Sosyal medya araciliyla mı? Hangi yöntemle tanisiyorsunuz?
12 Yorumla
Soran1 yılyüz yüze
- 1 yıl
Anladım, bilgisayardan ya da sosyal medya vasıtasıyla tanisiyorsaniz, o kişi sürekli telefon basindaysa eğer bağımlı olması yüksek ihtimaldir diyecektim ama yüz yüze tanışıyormussunuz, belki konuşmaya çalıştığınız kişiler genelde aynı karakterde insanlardır, yani konuşma tarzlarından vesaire ortak yönleri belli olur
Direk kac tek bıldıklerı klavye fare tutmak bide cok bilmiş havaları yokmu sakın ha engellemekte çok güzel etmişsin sakın yanlışlıkla seviyim deme😝
10 Yorumla
1 yılBen telefona çok fazla bakıyorum ama oyun amaçlı değil genelde ya wpden mesaj geliyor, ya da mail geliyor. Tabii sosyal medya kullanımı da var ama öyle başından kalkmayacak şekilde değil günde 4 saat falan sürüyor toplam.
05 Yorumla
Soran1 yılbu hiç kalkmıyor başından. bi uğraşı yok bi cabası yok
- 1 yıl
Depresyonda olabilir bi hastaneye falan götürün normal bir şey değil. Hayat bilgisayarda yaşanmıyor çıksın bi hava alsın dışarıya baksın o ne öyle
Soran1 yıldepresyondayım konuşmayı bırakmayalım dedi ben de depresyondayım kendimi iyileştiremiyorum dedim bitirdim
- 1 yıl
Depresyondaysa gidip bir uzmanla konuşması lazım sen onun doktoru değilsin veya hiç çabalamayan birine doktoru da olsan yardım edemezsin.. Sadece kendi psikolojini bozarsın, kendi hayatını kısıtlarsın, ayrılmakla kendi adına iyi yapmışsın.
Soran1 yılzaten kendim tedavi gören biriyim hayatıma alacagim biri değildi. kimseyi iyileştirmem ve zaten insanı başka biri iyileştirmez kendisi iyileştirir kendini sadece
1 yılAklıma nedense rakmer geldi 😅
Hocam bu bağımlılık işi sıkıntı durum fakat birisini seçmesi gerekiyor ve bu oyun oluyorsa yol vermek en iyisi umarım mutlu olacağın kişiyi bulursun05 Yorumla
Soran1 yılYol verildi 🙏🏽
- 1 yıl
Hadi hayırlısı olsun dostum hakkında ve hayatında iyi geceler iyi kişiler gelsin karşına
Soran1 yılumarım teşekkür ederim senin de öyle🙏🏽
- 1 yıl
Var birisi ama bakalım sözlü nişan zamanı belirlicez 😊
Soran1 yılallah tamamına erdirsin
1 yılİnsanlar konuşmayı sosyallesmeyi unuttu. Bilgisayar başında takilmasa da muhtemelen iletişimde sıkıntı yaşayacaktiniz böyle tiplerle iletişim de sürmüyor kuramiyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle valla
Çoluk çocuk tayfası ile muhabbet eder konuşursan tabi pc bağımlısı çıkar bu insanların işi bir sorumluluğu yapması gereken işleri filan yok mu dışarıda da bir hayat var malum.
02 Yorumla
Soran1 yılvar evet ama depresyondayım diyor. öğretmen normalde ben de öğretmenim iş bile buldum istemiyor iş aramıyor
1 yılBence sen de kendine bir hobi edinebilirsin. Gün boyu birinden mesaj beklemek çok yorucu oluyordur muhakkak. Üstelik bir sorunun yokken bile kendini sorgulamana, şu anki gibi, sebep olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılöğretmenim zaten çalışıyorum gün boyu. ben bu kadar aktifken bir başkasının hayattan kopuk biriyle flört etmesine dayanamıyorum. kendini böyle tanıtmamıştı ilk başta
1 yılGünümüzde buyumemis erkek çocukları dolusu adam var
10 YorumlaSeni anlıyorum bende çok benzerini yaptım çekilmiyorlar 😂
10 Yorumlaİnternetten bulduğun ve sana anında mesaj yazan insanlarsa fazla beklentim olmasın. Tabi ki bağımlı olacak
01 Yorumla
Soran1 yılinternetten bulmadım. arkadaşım tanıştırdı yuz yüze görüştüm
Gizli Üye(25-29)1 yılBilgisayar güzel oluyor sarıyor ama bir yere kadar oyun oynuyorsa online bi oyunsa cevap vermemesi normal 😅 Hikayeli bi oyun oynarken 3 4 saat daldığım oluyordu ama bu gelen mesaja cevap vermeye engel değil 😊
06 Yorumla
Soran1 yılengel değil kesinlikle. evden hiç çıkmıyor. akşamları annesi getiriyor yemeğini. sabah 5 e kadar oyun oynuyor 7 de ben ise gidiyorum hquwujsd öğlen 3 gibi uyanıyor ben 4 gibi işten çıkıyorum bi kaç saat anca mesajlaşıyoruz. sonra açıyor yayın arkadaşlarıyla oyun oynamaya başlıyor. kazanamıyor yayından para ama arkadaşlarıyla aynı abda oynuyorlar o yüzden yapıyor yayın. hayatını odasında geçiriyor. kendisi de öğretmen benim gibi ama iş aramıyor. ilk böyle tanıtmadı kendini sonra bu hali ortaya çıktı. her günü aynı bi değişiklik yok. bitirmek istediğim zaman da ben depresyondayım bana zaman ver yanımda kal düzeleceğim dedi. benim zaten hayatım zorlu ben rehabilitasyon merkezi değilim dedim ve engelledim tamamen. ama hiçbir çaba harcamaması tuhaf.
Cevap sahibi1 yılDeğişik bi yaşam tarzı varmış pek katlanılacak gibi değil. Çalışsa bu sefer hiç yazmaz 8-4 arası çalışıyorum der 4 ten sonrada bi yayın patlatır tamam 😂
Soran1 yılo oyun için bile bırakır işi hquwjsjd is bulmaması bu yüzden bence ay ölü gibi bi hayat resmen ya
Cevap sahibi1 yılAllah kurtarsın diyemiyorum bişi
Soran1 yılKurtardı beni de onu da kurtarsın kafayı yer yakında
Cevap sahibi1 yılYemiş muhtemelen 😅
1 yılÜlkede eğlenmenin en iyi yolu pc. Film izle dizi izle oyun oyna... dışarıda kahve içeyim desen aylık internet faturası kadar para ödemek zorunda kalırsın. E normal yani.
00 Yorumlade me hadi sizin jenerasyon teknoloji çağında doğdu bizim jenerasyon ulen 80 darbesini görmüşsünüz ne işiniz var oyunda karı-kız peşinde koşmalar
02 Yorumla
Soran1 yılEvde çalışmayan okumayan her yaşta erkek artık pc’de dayım 74 doğumlu o da öyle
1 yılBen de neredeyse tüm gün pc başındayım. Ama mesaj ve aramalara anında dönüş yapıyor ve cevap veriyorum. Öncelik meselesi tamamen
00 Yorumla
1 yılSanal ortamlardan biriyle tanışırsan öyle oluyor maalesef cunku bi çoğu asosyal
01 Yorumla
Soran1 yılsanalda tanışmadık
s 1 yılArada oynanabilir, hepimiz oynuyoruz ancak bağımlılık çok sinie bozucu bir durum
03 Yorumla
Soran1 yılçok fazla hadi ordan
- 1 yıl
Anlamadım
Soran1 yılçok fazla bagimli yazıp slk demiştim ama öyle çevirmiş
1 yılAblacığım tanıştığın ortama baksana yani ne bekliyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılhangi ortam? burdan bulmadım ki 😅
- 1 yıl
İnternetten bulduğun her ortam güzel kardeşim 😂
Soran1 yılİnternetten bulmadım. Yorumlarda bahsettim. Arkadaşımın sevgilisinin yakın arkadaşı. Aynı şehirdeyiz ve tanıştık yani. İnternetten bulunmaz normalden bulunmuyor.
- 1 yıl
Haa O zaman başka ama bu zamanlar bilgisayar oyunları çok meşhur bilgisayar olmasa bile telefondan online oyun oynayan çok insan var
1 yılİnsanlar iletişim kurmaya çalışmaktan sıkıldı artıl, haklılar da
02 Yorumla
Soran1 yılevet belki olabilir ama bu durum farklı. yüzyılda iletişimden kaçıp yayın yaparak çok kişiyle iletişime giriyor 😅
- 1 yıl
Ha, çelişkili ve komik
1 yılSenin şansına denk geliyor ben bazen bilgisayarla çok uğraşırım bazen hiç açmam bazen ara sıra açarım
00 Yorumla
1 yılBen varım sadece arada Instagram reels takiliom pcm yok ama biraz picim uygunmudur
04 Yorumla
Soran1 yılBenden çok küçüksün hahajs
- 1 yıl
Ama çok olgunum valla benim bütün arklar 25 35 arası. Ne olucak benimde bi tane manitam olsa ona çicekler alsam sürprizler yapsam hiç beklenmedik günlerde arayıp hazırlan mangala gidiyoruz desem. Sakalmbaç falan oynasak çocuklarla
Soran1 yılBuqajjs kolay gelsin
- 1 yıl
Tamam hadi allaha emanet ben calisiom
1 yılVallaha bir yıl oldu bilgisayara girmeyeli çalışmaya çalışmaya bozulmuştur belki 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHic cekilmez oyleleri. Herkes oyle degil hatta azinliktalar ana nasil buluyirsan artik😊 oyun platformunda falan mi tanisiyorsun acep
02 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yuz yüze tanıştırdı aynı sehirdeyiz sanal değil.
Cevap sahibi1 yılKotu denk. gelmkssin. var oyleleri ama sayilari pek. fazla degil. Hayat boyu duzelmiyorlar sen tek basina bir hayat yasiyirsun o orada ot gibi bitki gibi duruyor insan gibi bir iletisim kuramazsin
1 yılBiz zaten bağımlıydık diğerleri bizim hayranımız oldu hahahahha :D
00 Yorumla
1 yılBenim öyle bir derdim yok karşı tarafa saygi sevgi göstermek zorundayim
00 Yorumla
1 yılBilgisayar bağımlısı olmak son derece tehlikeli.
00 Yorumla
1 yılBilgisayar bağımlılığı benim iş haricinde olmaz zaten gün içinde çok yoruluyor gözler
00 Yorumla
1 yılNe yapalim oyun konsollarini seviyoruz, ama seninki abartmis biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu bağımlılık değil en azından benim için böyle... İş yerinde pc başında pertim çıkıyor.. Sonra bakmak bile istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBahane o. Aynı anda 50 kızla flörtleşiyorum diyecek hali yok.
07 Yorumla
Soran1 yılyemek yemekten bile aciz 7/24 yayın yapıyor kimseyle konuşmuyor bile
Cevap sahibi1 yılHaa o zaman başka yayıncıysa işi bu
Soran1 yılyayıncı değil iş olarak yapmıyor 10 arkadaş grubu ordan yatın acil aynı anda oyun oynuyor
Soran1 yıl10 saat boyunca
Cevap sahibi1 yılÇok eğlenceli kıızz sen de oyna sjsj
Soran1 yılay yok bi kere gir izle dedi o ettikleri kufurler boş yere sinirlenmeler aşırı ergence zekam küçülecekti hqjsjdj
Cevap sahibi1 yılAhahaha o da doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılDandik sıkıcı stratejik oyunları bağımlılık yapıyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBağımlılık konusunda evet, telefon, bilgisayar, oyunlar herkes bir şeye bağımlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes öyle gerçek dünyaya hoş geldin pamuk prenses.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence normal ben oyun bağımlıları ve bilgisayar bağımlı kişilerle daha çok anlasiyorum
00 Yorumla
1 yıl4 kere mesajlaşmak normal geldi bana çok bağımlı olmayın karşıdakine
02 Yorumla
Soran1 yılNormal mi? nasıl olduğunu anlamadan gün bitiyor. Gece boyu pcde gün boyu uyuyor. ben çalışan biriyim ben çalışırken uyuyor ben işten çıkınca pc başına geçiyor iletişim yok ki. Zaten engelledim çıkarttım hayatımdan
- 1 yıl
Evet 4 kere mesajlaşmak normal çalışan biri olarak 4 kereden fazlaya nasıl vakit buluyorsun şaşırdım doğrusu
1 yılDoğru size keko maço kanka tipli erkekler lazım
021 Yorumla
Soran1 yılNe alaka? hayır gerçekten ne alaka? saatlerce cevap yazmayan ilgi vermeyen adamı istemedim diye keko sever mi oldum yani 😅 allah senin gibilerden korusun normal insan istiyorum hepsi bu.
- 1 yıl
Adam yayıncı ve ordan para kazaniyor demekki biraz Kafan bassa keşke
Soran1 yılpara kazanmak için açmıyor ki quwjsjdj asosyal arkadaş grubuyla oyun oynuyor yayında kendi aralarında ve bu aralıksız 10 saat sürüyor. keşke senin kafan bassa. her yayın yapan para kazanamıyor kaldı ki ne kazanacak alelade birisi ünlü yayıncı bile değil meslek olarak yapsa neyse.
- 1 yıl
Başlangıçta öyle sonra kazanır sen nerden buluyon bunları anasını satayım
Soran1 yılsabah ise giderken ben uyuyor, o saate kadar oyun oynuyor. öğleden sonra oglen uyanıyor bi uğraşı yok, yemek bile dışardan söylüyor başlıyor oyuna. ben işten çıkıyorum o saatte topu topu 5 kere mesajlaşıyoruz. ve benden çok hoşlandığını söyleyen o. ilk başta kendini böyle tanıtmadı
- 1 yıl
Sen nerden buluyon o tipleri işte
Soran1 yılarkadasimin sevgilisinin en yakın arkadaşı. aylardır tanış tanış dediler istemedim en son bi yerde denk geldik tanıştık ve başladık öyle
- 1 yıl
O zaman git tam tersini bul ortamcı her hafta 7-8 kızla date çıkanlar ortası yok bunun kusura bakma
Soran1 yılallah korusun dengim değil öyle kişiler
- 1 yıl
O zaman yalnız kalırsın kusura bakma acı gerçek bu
Soran1 yılcanımın acimasindan, yanlış kişilerle, karakterime ters olan kişilerle olmaktansa yalnız kalırım daha iyi. birini bulacağım illa diye olmadığım gibi davranamam ki
- 1 yıl
Anladım ne işi yapıyorsun ki
Soran1 yılingilizce öğretmeniyim
- 1 yıl
İngilizce öğretmenisin ve asosyal işsiz güçsüz adamlardan ilgimi bekliyorsun sen :)
Soran1 yılkendisi de öğretmen. bana çalıştığını söyledi ama mezun olduğundan beri çalışmamış. eğitimlere gidiyorum spora gidiyorum vs evde çok durmam vs dedi ve kendisini asla böyle tanıtmadı diyorum sana sen hala böyle ilgi mi bekliyorsun diyorsun 😅
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun o zaman ne diyeyim kusura bakma ben biraz yanliş anladım mevzuyu ama tavsiyem yol vermen ona
Soran1 yılYol verdim zaten. Kendimi düzelteceğim lütfen bana şans ver depresyondayım kendime geleceğim en kısa zamanda vs dedi. dedim ben rehabilitasyon merkezi değilim benim de problemlerim var ama çabalıyorum. kimseye ikinci şans veremem kendime zor yetiyorum dedim ve engelledim.
- 1 yıl
En iyisini yapmışsın sktr et ben sandım ilk başta yayıncı çünkü yayıncıların geliri cidden çok yüksek onu hem hobi hem iş olarak görüyor olabilir o da degilmiş
Soran1 yılyok yok değil ya 10 kişilik arkadaş grubu vs varmış açıyorlar yayını oyun oynuyorlar falan öyle zaman geçiriyormuş iyi geliyormuş. zaman dediği de tüm gününü qhuqjssj
- 1 yıl
Lan sktr et ya benim son sevgilimde öğretmendi çok lüks bir okulda. Öğretmendi bana çok yoruldum bugün dediğinde evine gider ayaklarını yıkar masaj yapardım ona
- 1 yıl
Uğraşma o tiplerle sktr et gençsin daha bulursun birini illa o ucubelerle takılma
Kızlarda öyle olmuş ben ilgiyi severim sende seviyorsun sanki
04 Yorumla
Soran1 yılKızlarda mı pc’de?
Soran1 yılHmm
1 yılSende coop oyun oynarken flortles harika taktik bak sksksksk
01 Yorumla
Soran1 yılcoop derken adam oyun oynarken ortada yok neyle flört edeyim kanka
Bilgisayar bahane seven insan her türlü
10 Yorumla
1 yılyooo zaten akşama kadar bilgisayara bakıyom işim olmaz
00 YorumlaNe şanslı olduğunu bir bilsen hele de oyun bağımlısıysa.
00 YorumlaTam tersi erkek nasıl bilgiyar bağımlısı değil ama asosyal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe yapalım sizin saçma sapan sorularınızımı çekelim
Aşkım kurbağa olsam beni severmiydin gibi saçma sorular01 Yorumla
Soran1 yılKim soruyor bunları?
1 yılBen diilim 🙄 al beni
07 Yorumla
Soran1 yıltabiii amcam
- 1 yıl
Amca dene lazım olur 🙄🙄
Soran1 yılyok olmaz kendimden büyükler her zaman abimdir
- 1 yıl
Eyvallah bacım sultan, teklif yok ısrar var 🙄
Soran1 yılısrarda olmasın mide bulandırıcı çünkü kardeşin yaşındayım daha ne uzatıyorsun ki anlamıyorum
- 1 yıl
Uzatıyor muyum 🤔🙄
- 1 yıl
Sana baba Müslüm den bir şarkıyla cvp vereyim, gençliğine güvenmeee yıllar alıp gidecek 🙄🙄
1 yılSeni beğenmemişlerdir.
02 Yorumla
Soran1 yılaynen amcam
- 1 yıl
Sağol ufağam..
Nerede taniştiğina dikkat etmediysen demek
02 Yorumla
Soran1 yılArkadaşımın sevgilisinin arkadaşı yuz yüze de görüştüm yolda karşılaşmadım yani 😅
1 yıl2000 sonrası kuşağın genelinin ortak sorunu bu.
04 Yorumla
Soran1 yılöncesinin de daha fazla
- 1 yıl
Öncesinde daha fazla olan asosyaldir ya. O da kişilik ile alakalı. Bir de millet ne anlıyorsa o pc başına oturan kalkamıyor
Soran1 yılaynen öyle valla ne anlıyorlar anlamıyorum tüm günü tüm gençliği gidiyor
- 1 yıl
O tiplerin yaşayacak gençlikleri ya da hayatta beraber yapacakları bir şey ve kişi olmadığı için öyleler. Bağımlık.
Pubgden mi manita buluyorsun 😂
01 Yorumla
Soran1 yılben oynamıyorum kendisi arkadaşımın sevgilisinin yakın arkadaşı onlar tanıştırdı
Ben PC bağımlısı değilim 😉😉😉
02 Yorumla
Soran1 yılaferin 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş grubu olayı da etkili bu durumda. Üniversite de misin
015 Yorumla
Soran1 yılöğretmenim
Cevap sahibi1 yılÇok ergen geldi açıkçası karşına çıkan tipler. Nerede yaşıyorsun
Soran1 yılAnkara
Cevap sahibi1 yılEn ufak anlayamadım inan bana. Ne öğretmenisin merak ettim
Soran1 yılİngilizce öğretmeniyim
Cevap sahibi1 yılAcaba fiziğin ya da tip mi çekmiyor sadece sesli düşündüm yanlış anlama. Flört dönemi başları canlı olmalı bana göre
Soran1 yılKendisi beni çok beğenen biriydi ama ilişki istemediğim için şans verdim sonradan şans vermek istedim. Depresyondaymış dediğine göre bitirmekte istemedi. Ama benim zaten zorlu bi hayatım var kısmeti depresyondan çıkarmaya çalışamam önceden bunu yaşadım olmadı çünkü. Ona iş bile buldum ama istemedi kendisi de öğretmendi. Böyle bitirdim. Sonuç bu yani
Cevap sahibi1 yılDepresyonda olan insan yerine hayatını oturtturmuş bir insanla beraber olmanı dilerim. İyileştireyim derken daha da batıyor insan o dipsiz kuyuya sağlıklı insan sağlıklı ilişki kavramına en başından inanan birisiyim ve güzel olduğunu düşünüyorum bende yazdıklarından bu arada
Soran1 yılKesinlikle öyle. Kimseyi iyileştirecek mental bende yok. Kişi sadece kendini iyilestirebilir kimse kimseyi iyileştirmez bu hayatta ve sağlıksız, verimsiz bir ilişki yaşayamam bu yaştan sonra. Zaten ilişki istemiyordum ama bu şekilde de beklemiyordum. En azından yolun başında bitti.
Cevap sahibi1 yılAma şuna da karşıyım sende. Neden ilişki istemiyordun ki baştan buna açık olmalısın bence okul bitmiş mesleğin elinde
Soran1 yılKendimi çok uzun zamandır kapattım bu tarz işlere
Cevap sahibi1 yılTekrar açtığına göre açmaya da niyetlisin. Burdan çok uzadı sohbet istersen yazsana
Soran1 yılAçmaya niyetli değildim bu şekilde oldu ve hazır olmadığımı da fark ettim uzatmadım. Mesaj atarım hesabım yeni bi de şu an gizliden çıkamam
Cevap sahibi1 yılTamam takip isteği at
Cevap sahibi1 yılSadece bu soruyu sormak için geldiniz sanırım
1 yılBana pek denk gelmedi ya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHoşlanan kişi birlikte oyun oynayalım der bence ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
1 yılpc olmayan birini bul tuşlu teleon kulalnsın
00 Yorumla
1 yılBen öyle değilim mesela nasıl denk gelmiş hep öyle
00 Yorumla
1 yılÇoluk çocukla zaman geçiriyorsun
00 Yorumla
1 yılGenelde Öyle.
00 YorumlaBen bağımlısı değilim valla
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında