İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
WhatsApp'ı birçok insan yazışmak için kullanıyor. Oysa WhatsApp yazışmanın ötesinden çok fazla özellik sunan bir uygulama. Sesli, görüntülü görüşme bence en önde olması gereken özelliği. İnternetin olduğu her yerden dünyanın diğer ucundaki biriyle hiçbir kesinti yaşamadan görüşebiliyorsun. Ee diğer yandan mesajlaşma özelliğindeki multimedya gönderimi de ayrıca sevilesi. Ancak istenmeyen şeyler karşı tarafa gönderince biraz sıkıntı. Peki WhatsApp herkesten silinen fotoğraflar galeride gözükür mü?
Yanlışlıkla gönderilen mesajlar için WhatsApp, kullanıcılarına çok güzel bir özellik sunmuş. Herhangi bir mesajı karşı tarafta gönderdikten sonra silebiliyorsunuz. Ancak bunu karşı tarafa gönderdiğiniz andan itibaren 1 saat içerisinde yapmanız gerek. Mesajı sildiğinizde de yukarıdaki gibi bir bilgi kalıyor. Silmek istediğin mesajın üzerine basılı tuttuğunda bir menü açılır ve karşına "Benden Sil", "İptal", "Herkesten Sil" seçeneği çıkar. Bundan dilediğini seçebilirsin. Peki WhatsApp herkesten sil fotoğraflar galeride kalıyor mu?
WhatsApp herkesten sil fotoğraf android cihazlarda galeriden de siliniyor. Ancak iOS cihazlarda herkesten sil yapınca karşı taraftan silinmiyor. Hatta WhatsApp'ın internet sitesinde bu bilgi yer alıyor. "iOS için WhatsApp kullanan alıcıların Fotoğraflar klasöründe, sizin gönderdiğiniz kayıtlı bazı medyalar mesaj WhatsApp sohbetinden silindikten sonra bile duruyor olabilir." uyarısı var WhatsApp yardım sayfasında.
WhatsApp iOS herkesten sil
Herkesten silince galeriden silinir mi sorunun yanıtı kullanılan cihaza göre farklılık gösteriyor yani. Bir de eğer karşı taraf gönderdiğin fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsa her türlü cihazında kalıyor bu görsel. Kötü durumlarla karşı karşıya kalmamak için görsel göndereceğin kişiyi, görselin türünü gönderirken dikkatli davranmanı öneririm.
kardeşim eger herkezden sıl dıyosa o kısı resmı gorse bıle o resim karsındakı ınsanın galerınsenden otomatık sılınır ama sadece benden sil diyosa ozaman yapacak bısey yok
Resim degil konu yazismalar. İnstagramdan falan. Eski hattimida iptal ettim smsler gibi. Bide karsi taraf telefonunu kırmış bikac kez. Baska tel almis. Ondaki smsler silinmis midir. Whatsapindaki konusmalar. Cunku o hatti iptal artik
Merhaba Atıyorum whatsapp ta göndermeden çarpıya bastık ve gitmedi. Sonra da o fotoyu sildik. Yani karsı tarafa gitmedi. Direk sildik. Bir yere kaydolur mu? Arkadaşlarıma sormuştum olmaz demişlerdi ben yine de emin olmak istedim