Bazı insanlar takmış buna bunu bir statü göstergesi gibi algılıyorlar. Takipci sayılarını arttırmak için açmadıkları yerleri kalmamış, şaşıyorum.
Neden bu kadar önemli?
Neden bu kadar önemli?
Bunu anlatmaya çalışıyorum işte.
İnsan psikolojisini bozuyor.
O beğeni , takipçi , bir noktadan sonra vicdani bir mesele oluyor..
Ama vicdan yalnızca allaha karşı tedirgin olmalı..
allah ne düşünür diyerek yaşaması gerekirken ,
Takipcilerim ne düşünür tarzında bir yaşam sürmeye başlıyor insan..
Bunun iyi denilebilecek tek bir tarafı yok
Biraz araştırma yaptığımda insanlar kendilerinden bahsetmeyi çok seviyor. Bir de takipçi arttıkça, beğeni oldukça aynı oranda ilgi görme miktarının da artacağı düşüncesiyle dopamin hormonu salgılanıyor bu da çocuğun ilgi görmesi gibi insanı mutlu ediyor.
Popi olma çabası bunlar
Cevap
24Cevap
Bence 2 sebebi var 1. Artık sözlü iletişiminin neredeyse yok olma noktasına gelmesi temel olarak insanın insana muhtac oldugunu düşünürsek kalabalik profil kişinin yalnız hissetmemesine yardımcı olabilir 2. Sebeb kalabalik ve takip edilen profil artik bir gelir kaynağı haline gelmiş olması efor olarak daha az çaba sarfedip daha çok kazanç sağlanabiliyor olmasi
Çünkü onlar egoist tatmin duygusu yaşamaya çalışıyorlar.
Instagram üzerinden reklam yapan insanlar var binlerce takipçi kasıp belli ürünleri paylaşarak reklam yapıyorlar para kazanıyorlar, bazı insanlarda sırf ego için.
Yani insanlar takipçi kasarak kendini mutlu ediyor, yoksa bir anlam ifade etmiyor. Geçen gördüm 300.000 takipçisi var bakıyorum yazdıklarına hiç bir şey yok. Aynı şey Twitter'da da var. Boş işler
Takipçi sayısı üzerinden reklam yapıp para kazanıyorlar ve popülerlik arttırıyorlar. . Çok zor bir şey degil 30 TL ücretle binlerce takipçi alabilirsiniz TR lokasyonlu
onemlimidir bilmiyorum ama boyle bir istekleri olabilir bunun icin cabada harcayabilirler garipsemem ama bir onem teskil ettigini sanmiyorum ego olabilir kompleks olabilir zevk olabilir :)
Yaw ben bu sayfaya bulaştım çıkamıyorum başka bir yere aman aman reklama ihtiyacımız yok efendim kuş beyinli insanların yaptığı dengesiz hareketler
Ne kadar takip o kadar begeni benim ayda yilda paylasimlari gunde 4 5 foto atanlar var.
insan pskolojisi göz önünde olmak beğenilmek ruhlarını besliyor diğer türlü mutlu olmıyolar bence
Çünkü onlar fenomen taaam mi laf 3tme onlara bikerem
benim sözde hesabım var mı var:)
şu an telefon bile kullanmıyorum
o tür insanlar genelde vasıfsız ınsanlar oluyor, umrumda degil 50 kişi var dfgdfg
Gösterişi ve ilgiyi seven insanların isteğidir. Özgüven problemleri de vardır.
Tanınmak isteme çabaları çoğu kişi tarafından işte vs. bununla birlikte gösteriş.
Sacmalik heryeedr goruyorum once profil sonra jnstagram adresini koyuyorlar komik😂
Bos ınsanların ego tatmınıyle mutlu olma çabası
bilmem bende senin gibi tepki veriyorum
Fenomen olmak istiyorlar
Egolarını tatmin ediyolar
onlar kafayı yemiş.
Boş insanların önemsediği bir şey
Ego tatmini
Takıntılı pzevnkler.
Ego yüzünden
ergenler icin oo
işsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?